Spune-i pe nume!
+15
Andy11
Indra
atat de simplu
Florin Popa
myrk
raichu
lion
mario368
liviaionita
pitulicea
itina
shadow
Obi-Wan Kenobi
Queensland
dorina_s
19 participanți
Pagina 14 din 47
Pagina 14 din 47 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 30 ... 47
pitulicea- 6
Re: Spune-i pe nume!
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 22 Feb - 20:23, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Nu eram foarte sigura, dar mi-am amintit ca ea purta asa niste sutiene, plus costumul ala de baie care acopera mult... specific acelei perioade in care a trait. Eu o stiam mai blonda, dar stiam ca la origine era satena, asa ca mi-am spus ca risc. Ce puteam pati daca n-as fi nimerit? Exact: nimic.
atat de simplu- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
Oricum, la fata nu s-a schimbat prea mult. Era destul de maricica in poza asta.
pitulicea- 6
Da, probabil ca asta a fost un indiciu bun. Dar am vazut un fel de documentar cu viata ei si cred ca as fi recunoscut-o satena, mai degraba.
atat de simplu- 6
Ma obseda zambetul, mi se parea chiar foarte cunoscut. Dar doar atat, pentru ca memoria a cam inceput sa dea rateuri. Asa ca am folosit google ca nu puteam sa ma bag la somn de ciuda.Nu va spun cine este! Va dau un indiciu , a jucat langa unul din actorii postati de Doro ,intr-o serie celebra.
Obi-Wan Kenobi- 5
Si mie-mi aminteste de cineva acest zambet malefic, inca din frageda pruncie... Dar nu prea stiu cu cine sa-l asociez, inca... Probabil nu mi-e suficienta ciuda Ma mai gandesc pana maine, daca nu raspunde altcineva pana atunci...
Dau, totusi, cu banul... A jucat cumva in Being Julia ? Am vazut filmul recent si ma urmareste acel zambet... Probabil, gresesc...
Dau, totusi, cu banul... A jucat cumva in Being Julia ? Am vazut filmul recent si ma urmareste acel zambet... Probabil, gresesc...
Queensland- 6
Nu, ai dreptate. Cum nu pot dormi, am cautat si eu imaginea. Tot n-am ce face. Am vazut si eu filmul, dar n-as putea spune si anul in care l-am vazut. Nu tin minte chiar toate amanuntele. Deci, daca spuneai Jeremy Irons, nu greseai. Felicitari, Queen!
atat de simplu- 6
Ce fain ar fi jocul asta daca n-ar fi Google Asa, n-are nici un farmec.
pitulicea- 6
Normal ca n-are. De obicei, cand nu mai pot de curiozitate, ma uit, dar nu comentez pe aici. De data asta eram curioasa daca are Queen dreptate. Si cum avea, i-am luat vorba din gura, mai pe romaneste.
atat de simplu- 6
Pagina 14 din 47 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 30 ... 47
Subiecte similare
» Semnificatia portului popular
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
Pagina 14 din 47
Permisiunile acestui forum: