FOBII
+7
seaman65
Violoncella
daffy_
Demostene
pitulicea
snow
habibi77
11 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
FOBII
Rezumarea primului mesaj :
alodaxofobia = frica in fata opiniilor altor persoane
barofobia = frica de graviditate
logizomecanofobia = frica de computere
dextrofobia = frica de obiecte situate in partea dreapta a corpului
eufobia = frica de a auzi vesti bune
francofobia = frica de francezi sau cultura franceza
genufobia = frica de genunchi
ideofobia = frica de idei
selenofobia = frica de luna
uranofobia = frica de rai
plutofobia = frica de bogatie
gamofobia = frica de casatorie
genofobia = frica de sex
hipopotomonstrosecvipedaliofobia = frica de cuvinte lungi
venustrafobia = frica de femei frumoase
Voi aveti fobii?
alodaxofobia = frica in fata opiniilor altor persoane
barofobia = frica de graviditate
logizomecanofobia = frica de computere
dextrofobia = frica de obiecte situate in partea dreapta a corpului
eufobia = frica de a auzi vesti bune
francofobia = frica de francezi sau cultura franceza
genufobia = frica de genunchi
ideofobia = frica de idei
selenofobia = frica de luna
uranofobia = frica de rai
plutofobia = frica de bogatie
gamofobia = frica de casatorie
genofobia = frica de sex
hipopotomonstrosecvipedaliofobia = frica de cuvinte lungi
venustrafobia = frica de femei frumoase
Voi aveti fobii?
habibi77- 6
Re: FOBII
Mie mi-e frica. Ca, cica nu-s numai frumoase. Asta ii o replica de femeie invidioasa! )
Violoncella- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Nu am fobii, dar imi amintesc ca in liceu, dupa ce am vazut Psycho, cativa ani am facut dus fara sa trag perdeaua, motiv sa spal pe jos foarte des in baie, mama ma aprecia ce vrednica sunt.
Vizitator- Vizitator
Mie mi-e frica de inaltime. Am cazut de pe o stanca prin liceu si asta pe intuneric. De atunci, cand trebuie sa ma catar pe undeva, o fac cu teama, dar nu ma dau in laturi de a ma bate cu teama.
Cand eram mic, am facut nu stiu ce boala de-a copilariei si cat stateam pe acasa mi-a citit mama dintr-o carte de anatomie sau ceva de genul asta, despre corpul uman. Era pe acolo un schelet, o reprezentare a corpului fara piele (grupele de muschi). De atunci o vreme destul de indelungata mi-era teama in intuneric, daca mergeam prin casa, fiecare scartait parea ca e facut de vreo hidosenie din cartea cu pricina si-o stergeam repede la lumina.
Acum nu mai am treaba, umblu pe intuneric pe oriunde, singur prin tancurile de pe vapor, pe camp, pe oriunde.
Cand eram mic, am facut nu stiu ce boala de-a copilariei si cat stateam pe acasa mi-a citit mama dintr-o carte de anatomie sau ceva de genul asta, despre corpul uman. Era pe acolo un schelet, o reprezentare a corpului fara piele (grupele de muschi). De atunci o vreme destul de indelungata mi-era teama in intuneric, daca mergeam prin casa, fiecare scartait parea ca e facut de vreo hidosenie din cartea cu pricina si-o stergeam repede la lumina.
Acum nu mai am treaba, umblu pe intuneric pe oriunde, singur prin tancurile de pe vapor, pe camp, pe oriunde.
seaman65- 6
Figuri mai sunteti.
De intuneric mi-a fost frica intotdeauna si mi-e frica si acum. Nu m-am vindecat.
Mie mi-e frica de hoti. Fobia asta cum se numeste? hotofobie?
De intuneric mi-a fost frica intotdeauna si mi-e frica si acum. Nu m-am vindecat.
Mie mi-e frica de hoti. Fobia asta cum se numeste? hotofobie?
pitulicea- 6
Eu nu suport dosul painii. Mi se face frig brusc.
Si mai sufar nitelus de arachnofobie, frica de paienjenei. Culmea e ca in rest nu am nimic cu sobolani, soparle sau chiar serpi. I-as mangaia fara probleme.
Aaa, ce-ar mai fi? Poate si putin de inaltime dar nu extraordinar, adica incerc sa ma tratez, avand in vedere ca stau la un etaj situat ceva mai sus, mai la ultimul nivel, ashea...
Si mai sufar nitelus de arachnofobie, frica de paienjenei. Culmea e ca in rest nu am nimic cu sobolani, soparle sau chiar serpi. I-as mangaia fara probleme.
Aaa, ce-ar mai fi? Poate si putin de inaltime dar nu extraordinar, adica incerc sa ma tratez, avand in vedere ca stau la un etaj situat ceva mai sus, mai la ultimul nivel, ashea...
itina- 6
Eu n-am nimic cu paianjenii, in schimb de soareci si sobolani mi-e o frica si o greata....cumplite
pitulicea- 6
De Jerry care-mi bantuie prin casa, atunci cand se intampla asta, mi-e o greata de mor. Pana ii starpesc nici nu-mi mai vine sa dau pe-acasa
pitulicea- 6
Hai, mai! Sunt asa micuti si dragalasi!
Acu' vreo saptamana am vazut o cioara cu unu'-n cioc!
Acu' vreo saptamana am vazut o cioara cu unu'-n cioc!
itina- 6
bibliofobie – aversiune patologică, ură față de cărți, albume, biblioteci;
De bibliofobie stiu ca sufera multi, dar nu atiam ca exista si
partenofobie – teamă patologică de adolescente, de fecioare.
De bibliofobie stiu ca sufera multi, dar nu atiam ca exista si
partenofobie – teamă patologică de adolescente, de fecioare.
habibi77- 6
Mie nu mi-e frica de femei frumoase! Doar intru in panica nitel cand le vad! Cat despre fecioare... numai respect!
myrk- 6
Unul din ala am intalnit si eu Care suferea de partenofobie.
Cand a auzit ca sunt fecioara, a facut ochii mari: "Da? Esti fecioara?" Si si-a luat talpasita Am plans 5 minute dupa el Si-am mai ramas virgina vreo 3 zile, dupa care m-am enervat si am facut sex !
Cand a auzit ca sunt fecioara, a facut ochii mari: "Da? Esti fecioara?" Si si-a luat talpasita Am plans 5 minute dupa el Si-am mai ramas virgina vreo 3 zile, dupa care m-am enervat si am facut sex !
pitulicea- 6
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum