BANCURI SI GLUME
+23
Indra
Andy11
Annmarie
Florin Popa
shu
casp
Amrita
SoulOfOcean
eledas
dorina_s
birdman
liviaionita
Wolff
Queensland
mario368
pitulicea
lion
habibi77
Faun
atat de simplu
myrk
RALUCA
itina
27 participanți
Pagina 6 din 54
Pagina 6 din 54 • 1 ... 5, 6, 7 ... 30 ... 54
BANCURI SI GLUME
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: BANCURI SI GLUME
- Fetita mea, vrei un fratior?
– Vreau!
– Atunci culca-te si dormi!
Eu, daca ma culcam tot tarziu, pentru ca citeam pana tarziu in noapte, nu am primit fratior.
– Vreau!
– Atunci culca-te si dormi!
Eu, daca ma culcam tot tarziu, pentru ca citeam pana tarziu in noapte, nu am primit fratior.
pitulicea- 6
Intr-un proces de divorţ, judecătorul o întreabă pe reclamantă:
- Doamnă, sunteţi sigură de ceea ce cereţi? Doriţi divorţul pentru compatibilitate de caractere? Nu ar putea fi contrariul?
Femeia răspunde:
- Nu, domnule judecător! Este pentru compatibilitate: Mie îmi plac filmele, soţului meu la fel! Îmi place să merg la plajă, şi lui de asemenea! Îmi place să merg la teatru, el la fel! Mie îmi plac bărbaţii, şi lui la fel !!!
Atata compatibilitate, mai rar !
- Doamnă, sunteţi sigură de ceea ce cereţi? Doriţi divorţul pentru compatibilitate de caractere? Nu ar putea fi contrariul?
Femeia răspunde:
- Nu, domnule judecător! Este pentru compatibilitate: Mie îmi plac filmele, soţului meu la fel! Îmi place să merg la plajă, şi lui de asemenea! Îmi place să merg la teatru, el la fel! Mie îmi plac bărbaţii, şi lui la fel !!!
Atata compatibilitate, mai rar !
Vizitator- Vizitator
Două blonde merg în pădure să-şi caute un brad de Crăciun. După trei ore de mers prin zăpadă, una dintre ele zice:
- Oare nu ar fi mai bine să căutăm unul neîmpodobit?
De aia n-am avut eu brad in ultimii ani.
- Oare nu ar fi mai bine să căutăm unul neîmpodobit?
De aia n-am avut eu brad in ultimii ani.
atat de simplu- 6
Două blonde: prima o întreabă pe cea de-a doua:
- Auzi fato, care crezi tu că e mai departe: Luna sau Londra?
- Fată dar proastă mai eşti, vezi tu Londra de aici?
Eu nici Luna nu o vad.
- Auzi fato, care crezi tu că e mai departe: Luna sau Londra?
- Fată dar proastă mai eşti, vezi tu Londra de aici?
Eu nici Luna nu o vad.
atat de simplu- 6
Hai serios!!!!
O blonda isi suna iubitul si ii spune:
– Te rog vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep!
Tipul intreaba:
– Si ce ar trebui sa iasa?
Blonda:
– Dupa poza de pe cutie, o pisica!
Tipul se hotareste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie si zice:
– in primul rand, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca pisica de pe cutie. Apoi ii ia mainile si-i spune: In al doilea rand, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai si apoi… (ofteaza)… apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie .
O blonda isi suna iubitul si ii spune:
– Te rog vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep!
Tipul intreaba:
– Si ce ar trebui sa iasa?
Blonda:
– Dupa poza de pe cutie, o pisica!
Tipul se hotareste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie si zice:
– in primul rand, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca pisica de pe cutie. Apoi ii ia mainile si-i spune: In al doilea rand, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai si apoi… (ofteaza)… apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie .
RALUCA- 6
Pagina 6 din 54 • 1 ... 5, 6, 7 ... 30 ... 54
Pagina 6 din 54
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum