BANCURI SI GLUME
+23
Indra
Andy11
Annmarie
Florin Popa
shu
casp
Amrita
SoulOfOcean
eledas
dorina_s
birdman
liviaionita
Wolff
Queensland
mario368
pitulicea
lion
habibi77
Faun
atat de simplu
myrk
RALUCA
itina
27 participanți
Pagina 36 din 54
Pagina 36 din 54 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 45 ... 54
BANCURI SI GLUME
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: BANCURI SI GLUME
După o vreme, respectivul triunghi se însoară cu o prismă. A doua zi, divorțează iar.
Î: De ce?
R: Prisma era regulată.
size-ul e de la copy/paste Ai copiat de pe o pagină web unde bancul era scris cu caractere de 30
Î: De ce?
R: Prisma era regulată.
size-ul e de la copy/paste Ai copiat de pe o pagină web unde bancul era scris cu caractere de 30
Andy11- 3
Chiar si asa, intotdeauna copiez de pe undeva bancurile. La fel faceti si voi, presupun. Ce importanta are cat de mari sunt literele? Sa le copieze asa cum sunt.
atat de simplu- 6
N-am avut noroc cu nici o nevasta !
- Cum asa ?
- Prima a fugit cu cel mai bun prieten al meu.
- Si a doua ?
- Nu vrea sa fuga...
Am mai copiat unul, de data asta sunt pe calculator, sa vad ce iese. Apoi, eu cred ca omul asta nu stie ce vrea.
Andy, nu inteleg ce-i cu bancul tau: nu pentru asta a luat-o de sotie? Ma rog, unul din motive.
- Cum asa ?
- Prima a fugit cu cel mai bun prieten al meu.
- Si a doua ?
- Nu vrea sa fuga...
Am mai copiat unul, de data asta sunt pe calculator, sa vad ce iese. Apoi, eu cred ca omul asta nu stie ce vrea.
Andy, nu inteleg ce-i cu bancul tau: nu pentru asta a luat-o de sotie? Ma rog, unul din motive.
atat de simplu- 6
Rad de toate bancurile voastre si de voi. Faine bancuri, faini si voi cu poantele voastre
Barbatii de obicei nu stiu ce vor
Barbatii de obicei nu stiu ce vor
pitulicea- 6
Nu suntem.
Se duce unu la piata si zice:
-Vreau si eu cartofi din acestia.
Vanzatorul intreaba:
-De cat?
-Da.Decat cartofi.
Decat fara size, sper.
Se duce unu la piata si zice:
-Vreau si eu cartofi din acestia.
Vanzatorul intreaba:
-De cat?
-Da.Decat cartofi.
Decat fara size, sper.
atat de simplu- 6
Anul trecut m-am inscris la un concurs de maraton in oras. Bineinteles, imediat eram pe ultimul loc. Tipul din fata mea a inceput sa rada de mine
"Hei, cum e sa fii ultimul?", continuand sa rada..."Vrei sa afli?"..si m-am retras.
Ai grija ce-ti doresti sau de cine razi!
"Hei, cum e sa fii ultimul?", continuand sa rada..."Vrei sa afli?"..si m-am retras.
Ai grija ce-ti doresti sau de cine razi!
atat de simplu- 6
Funeraliile sotiei unui bun prieten...
- Trebuie sa fie foarte greu sa pierzi o sotie...
- Aproape imposibil...
Asa gandeste un optimist adevarat. S-a intamplat aproape cand nici nu mai spera.
- Trebuie sa fie foarte greu sa pierzi o sotie...
- Aproape imposibil...
Asa gandeste un optimist adevarat. S-a intamplat aproape cand nici nu mai spera.
atat de simplu- 6
Rad putin, da-mi vine si sa plang.
Cica asta e cel mai echilibrat tip de sistem nervos. Ma rog...
On topic:
O blonda se plimba prin intersectie cu o foaie de hartie. Politistul o opreste si o intreaba: ce faceti, d-ra? Cum ce fac? Ma plimb cu A4!
Scris cu manutele mele. Fara size.
Cica asta e cel mai echilibrat tip de sistem nervos. Ma rog...
On topic:
O blonda se plimba prin intersectie cu o foaie de hartie. Politistul o opreste si o intreaba: ce faceti, d-ra? Cum ce fac? Ma plimb cu A4!
Scris cu manutele mele. Fara size.
myrk- 6
De ce crezi ca ti-am spus bravo? Eu nu spun asa ceva. Cu toata simpatia, dar abia asteptam sa comentezi .
atat de simplu- 6
Pagina 36 din 54 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 45 ... 54
Pagina 36 din 54
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum