BANCURI SI GLUME
+23
Indra
Andy11
Annmarie
Florin Popa
shu
casp
Amrita
SoulOfOcean
eledas
dorina_s
birdman
liviaionita
Wolff
Queensland
mario368
pitulicea
lion
habibi77
Faun
atat de simplu
myrk
RALUCA
itina
27 participanți
Pagina 34 din 54
Pagina 34 din 54 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 44 ... 54
BANCURI SI GLUME
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul bancurilor si-al glumelor de tot felul Dar... nu doar bancuri, ci bancuri comentate
Un comentariu bun face la fel de mult ca un banc bun Si face dovada ca gandim Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o informatie dintr-un loc si o mutam in altul....
pitulicea- 6
Re: BANCURI SI GLUME
Luat aminte ! Ma gandeam eu ca iti doresti sa curga natural, dar era ora prea tarzie sa transcriu !
Annmarie- 4
Daca m-as intalni cu pitu, i-as spune si eu ca e divina. Treaba ei ce-o intelege!
myrk- 6
A-ha, intotdeauna exista explicatia perfecta asupra a tot Mai ales asupra femeii, care atrage atentia ca un divin A.
Annmarie- 4
Un moş şi o babă, soţ şi soţie, mor într-un accident și ajung în rai. Acolo îngerul îi duce pe o plajă plină de palmieri și cu o casă superbă și le spune:
- Acum tot ce aveți de făcut în rai este să stați aici și să vă bucurați de toate.
Moșul se întoarce către babă și îi zice:
- Vezi ce proastă ai fost? Puteam să fim aici de 10 ani dar nuuuuuu... tu voiai să mâncăm sănătos!
- Acum tot ce aveți de făcut în rai este să stați aici și să vă bucurați de toate.
Moșul se întoarce către babă și îi zice:
- Vezi ce proastă ai fost? Puteam să fim aici de 10 ani dar nuuuuuu... tu voiai să mâncăm sănătos!
Annmarie- 4
Eu nu mai comentez demult, am invatat sa nu-mi divulg parerile, sa vorbesc verzi si uscate fara sa zic nimic. Cand am ceva de spus, de obicei toata lumea tace si vorbesc doar eu, cel putin 15 minute. Atat imi ajunge sa expun o idee
Mda, asta asteptam cu totii.
Mda, asta asteptam cu totii.
Annmarie- 4
Regulamentul forumului precizeaza in mod solemn obligativitatea comentariului. Orice, numai sa fie. Ca sa exprimi o parere e nevoie de mult mai putin.
Bun bancul. Si norocosi mosnegii.
Bun bancul. Si norocosi mosnegii.
myrk- 6
Nu am sclipiri de moment M-am obisnuit sa explic, sa descriu , ca sa inteleaga toata lumea . Desigur, nici o sansa. Vicioasa meserie, nu o pot dezbraca !
Annmarie- 4
Pai stai 15 minute, rumega mesajul si-apoi posteaza-l. Pe scurt. Vei parea spontana.
myrk- 6
Nu vreau sa par nimic din ceea ce nu sunt
Si mai zic un banc, din aceeasi sursa
Ziua de nastere a sefului din vama. Subalternii se sfatuiau ce cadou sa-i cumpere.
- Pai sa-i luam un televizor d-ala smecher, plat, piccer in piccer!
- Ar merge daca n-ar avea deja unul, si plus ca e prea putin, ce naiba, e sefu'!
- Pai, sa-i luam un set complet audio-video Sony cu televizor, DVD, combina audio, CD...
- Mda... Da' chestia e ca are una, si-n plus e prea putin!
- Pai, atunci, sa-i luam o masina, un Mertan, acolo...
- Are deja 3 si iarasi ... e prea putin, ce naiba!
- Pai, sa-i luam un apartament în buricu' Bucurestiului?
- Are deja 4 si e cam putin, e sefu', vorba aia! Vine unu' cu ideea:
- Am gasit! Hai sa-l lasam sa lucreze singur în tura!
La care toti sar, care mai de care:
- Nu, bai, nu se poate, E PREA MULT!!!!
Si mai zic un banc, din aceeasi sursa
Ziua de nastere a sefului din vama. Subalternii se sfatuiau ce cadou sa-i cumpere.
- Pai sa-i luam un televizor d-ala smecher, plat, piccer in piccer!
- Ar merge daca n-ar avea deja unul, si plus ca e prea putin, ce naiba, e sefu'!
- Pai, sa-i luam un set complet audio-video Sony cu televizor, DVD, combina audio, CD...
- Mda... Da' chestia e ca are una, si-n plus e prea putin!
- Pai, atunci, sa-i luam o masina, un Mertan, acolo...
- Are deja 3 si iarasi ... e prea putin, ce naiba!
- Pai, sa-i luam un apartament în buricu' Bucurestiului?
- Are deja 4 si e cam putin, e sefu', vorba aia! Vine unu' cu ideea:
- Am gasit! Hai sa-l lasam sa lucreze singur în tura!
La care toti sar, care mai de care:
- Nu, bai, nu se poate, E PREA MULT!!!!
Annmarie- 4
Politetea in primul rand !
Un individ este dat in judecata de o tipa pe care a numit-o "gasca proasta".Judecatoarea ii explica faptul ca e nepoliticos sa-i spui unei doamne asa ceva si il indeamna sa-si ceara scuze.Cu o naivitate studiata, tipul o intreaba pe judecatoare:
- Deci n-am voie sa-i spun unei doamne "gasca proasta" ?
- Nu, in nici un caz!
- Dar unei gaste proaste am voie sa-i spun "stimata doamna"?
-Bineinteles, nu s-ar supara nimeni.
- In acest caz, stimata doamna judecatoare si stimata doamna reclamanta, va rog sa ma scuzati!
Un individ este dat in judecata de o tipa pe care a numit-o "gasca proasta".Judecatoarea ii explica faptul ca e nepoliticos sa-i spui unei doamne asa ceva si il indeamna sa-si ceara scuze.Cu o naivitate studiata, tipul o intreaba pe judecatoare:
- Deci n-am voie sa-i spun unei doamne "gasca proasta" ?
- Nu, in nici un caz!
- Dar unei gaste proaste am voie sa-i spun "stimata doamna"?
-Bineinteles, nu s-ar supara nimeni.
- In acest caz, stimata doamna judecatoare si stimata doamna reclamanta, va rog sa ma scuzati!
Annmarie- 4
Mici trucuri
- Domnule doctor, e o jumatate de ceas de cand m-ai pus sa scot limba si nici nu te-ai uitat la ea.
- Scuzati, doamna..... voiam doar sa scriu reteta in liniste.
- Domnule doctor, e o jumatate de ceas de cand m-ai pus sa scot limba si nici nu te-ai uitat la ea.
- Scuzati, doamna..... voiam doar sa scriu reteta in liniste.
Annmarie- 4
Egalitate !!!
Ion şi Maria şi-au cumpărat maşină. În prima zi, se urcă la volan Maria şi intră în primul stâlp.
- Eşti o proastă! ţipă Ion. Faci numai tâmpenii!
- Lasă, că şi tu ai spart ieri borcanul cu zacuscă.
Ion şi Maria şi-au cumpărat maşină. În prima zi, se urcă la volan Maria şi intră în primul stâlp.
- Eşti o proastă! ţipă Ion. Faci numai tâmpenii!
- Lasă, că şi tu ai spart ieri borcanul cu zacuscă.
Annmarie- 4
Fain bancul lui myrk, cu spontaneitatea
Am ras si la bancul cu vamesii si la cel cu Maria si zacusca Celelalte doua m-au enervat. Asa cum ma enerveaza toate bancurile din care reiese nesimtirea si badarania barbatilor
Am ras si la bancul cu vamesii si la cel cu Maria si zacusca Celelalte doua m-au enervat. Asa cum ma enerveaza toate bancurile din care reiese nesimtirea si badarania barbatilor
pitulicea- 6
Pagina 34 din 54 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 44 ... 54
Pagina 34 din 54
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum