Casatoriile intre homosexuali
+18
tegeusa
veronica_franco
itina
mielusica
elis27
Demostene
moonstone
atat de simplu
tano carridi
Radu
big_mama
Tizona
lynn
prafsipulbere
costica19
Mr Nobody
artcreative
pitulicea
22 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Casatoriile intre homosexuali
Rezumarea primului mesaj :
Intrebata care este opinia ei asupra casatoriilor homosexuale, Teo Trandafir (candidata PDL) a raspuns:
"Mie mi se par OK. Atata vreme cat nu deranjezi pe nimeni, poti sa faci ce vrei. Nu ma deranjeaza pe mine, nu imi face mie nimeni nimic. Sunt niste oameni care se iubesc."
Apoi, Teo a revenit sustinand ca a inteles in mod eronat ca intrebarea se referea la relatiile intre homosexuali, nu la casatoriile intre acestia. "Legat strict de casatorie, nu cred ca acest lucru trebuie sa se intample. Statul gireaza prin autoritatea sa un contract intre doi oameni care poate servi drept exemplu pentru restul populatiei", a nuantat ea.
Intrebata care este opinia ei asupra casatoriilor homosexuale, Teo Trandafir (candidata PDL) a raspuns:
"Mie mi se par OK. Atata vreme cat nu deranjezi pe nimeni, poti sa faci ce vrei. Nu ma deranjeaza pe mine, nu imi face mie nimeni nimic. Sunt niste oameni care se iubesc."
Apoi, Teo a revenit sustinand ca a inteles in mod eronat ca intrebarea se referea la relatiile intre homosexuali, nu la casatoriile intre acestia. "Legat strict de casatorie, nu cred ca acest lucru trebuie sa se intample. Statul gireaza prin autoritatea sa un contract intre doi oameni care poate servi drept exemplu pentru restul populatiei", a nuantat ea.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 26 Dec - 19:54, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Casatoriile intre homosexuali
Cine-s Tarky si Madam Clarance?
Madam Clarance.... suna a personaj de roman.... Unul pe care nu l-am citit
Nu-i de Zola...nu?
Madam Clarance.... suna a personaj de roman.... Unul pe care nu l-am citit
Nu-i de Zola...nu?
pitulicea- 6
nuuu
sunt doua personaje din realitate , inofensive de altfel
sunt doua personaje din realitate , inofensive de altfel
big_mama- 1
Da' cine te pune sa te uiti la el?
Bine, bine.....exista, sunt inofensivi....dar trebuie neaparat sa se casatoreasca? Credeti ca odata casatoriti, nu vor mai "trai in pacat"?
Bine, bine.....exista, sunt inofensivi....dar trebuie neaparat sa se casatoreasca? Credeti ca odata casatoriti, nu vor mai "trai in pacat"?
pitulicea- 6
eu zic sa nu va mai dati cu parerea fara rost...eu stiu mai bine cum este...sunt la a treia casatorie ca pasiv...inainte eram mai activ, dar degeaba, nu se lega nimic ! acum, ca trecui in tabara celor multi, doar arat "carnetu'" si am intrare (pardon, deschidere) peste tot ! ca sa nu o mai lungesc (...) eu sunt pentru !
tano carridi- 3
din partea mea, căsătoriile astea le-aş trece la "lucruri de prisos pe lumea asta" (no offense)
ceva ce nu duce la nimic, e degeaba. cât despre a mai şi adopta copii.. brrrrrr, dar poate că sunt eu mai scurtă la minte şi nu înţeleg
ceva ce nu duce la nimic, e degeaba. cât despre a mai şi adopta copii.. brrrrrr, dar poate că sunt eu mai scurtă la minte şi nu înţeleg
moonstone- 4
In presa a aparut o stire despre cei 2 celebri homosexuali (Elton John si David Furnish) care au un copil, nascut de o femeie purtatatoare a unui ovul fecundat de sperma amestecata a celor doi. Mi se pare prea excentric, de la unul nu ajungea?
In rest nu am nimic impotriva cuplurilor de homosexuali, pana la adoptarea sau procrearea unui copil, unde sunt contra.
In rest nu am nimic impotriva cuplurilor de homosexuali, pana la adoptarea sau procrearea unui copil, unde sunt contra.
Demostene- 3
mda, se pare că e de ajuns ca cei doi homosexuali care vor să înfieze un copil să fie celebrii, ca oprobriul public să nu mai funcţioneze
moonstone- 4
Cum adica ti se pare excentric? Cand e vorba de un barbat si o femeie, nu participa amandoi parintii?Demostene a scris: ...Mi se pare prea excentric, de la unul nu ajungea?
Mie mi se pare mai excentric gestul lor de a apela la o femeie purtatoare de sarcina, nu faptul ca au contribuit amandoi la pseudo-procreere
pitulicea- 6
Unde era ascuns topicul asdta de nu l-am vazut eu pana acum?
Din ceea ce am citit pe aici ,lasand la o parte casatoria cu care nimeni nu e de acord ,eu am inteles cam asa : cuplurile de homosexuali cresc copii care devin homosexuali deci cuplurile hetero cresc copii hetero .Si homosexualii de unde apar?
Din ceea ce am citit pe aici ,lasand la o parte casatoria cu care nimeni nu e de acord ,eu am inteles cam asa : cuplurile de homosexuali cresc copii care devin homosexuali deci cuplurile hetero cresc copii hetero .Si homosexualii de unde apar?
elis27- 4
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum