TUTORIAL DE PUS AVATARUL
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: TUTORIAL DE PUS AVATARUL
In concluzie, se da click pe:
1 profil
2 avatar
3 rasfoire
4 imagini sau locul unde aveti fotografia (fotografiile) pe care vreti sa le folositi la avatar
5 fotografia dvs
6 deschidere
7 inregistrare
Aveti posibilitatea de bifa sau a debifa in casuta de sub poza de avatar daca doriti sa stergeti sau nu eventuala poza veche.
Daca doriti un avatar din galeria forumului, click pe arata galeria si va jucati cu click-urile relativ asemanator cu pasii descrisi mai sus.
Daca doriti un avatar personalizat, click pe creeaza avatarul meu, dupa care va jucati cu poze de desene animate... neanimate , urmand aceeasi logica (in pasi ) de mai sus.
1 profil
2 avatar
3 rasfoire
4 imagini sau locul unde aveti fotografia (fotografiile) pe care vreti sa le folositi la avatar
5 fotografia dvs
6 deschidere
7 inregistrare
Aveti posibilitatea de bifa sau a debifa in casuta de sub poza de avatar daca doriti sa stergeti sau nu eventuala poza veche.
Daca doriti un avatar din galeria forumului, click pe arata galeria si va jucati cu click-urile relativ asemanator cu pasii descrisi mai sus.
Daca doriti un avatar personalizat, click pe creeaza avatarul meu, dupa care va jucati cu poze de desene animate... neanimate , urmand aceeasi logica (in pasi ) de mai sus.
myrk- 6
Multumesc, myrk! Sper ca tutorialul tau sa fie de ajutor celor aflati in nevoie.
pitulicea- 6
Se putea si mai clar daca foloseam sageti colorate. Fiind in criza de timp la momentul respectiv, le-am omis. Pentru asta, scuzati-ma!
myrk- 6
Iar pentru cei care doresc un avatar amuzant, pot sa si-l personalizeze-> Creeaza avatarul meu
Faun- 2
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum