Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 22 din 43
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Cunosc genul acesta de vise... Iti da asa, o stare, de nici tu nu stii cum s-o denumesti.
Eu am visat naspa'... Stergeam "rahat" de pe wc, din baie, a sarit si pe mine... Cah!
Eu am visat naspa'... Stergeam "rahat" de pe wc, din baie, a sarit si pe mine... Cah!
itina- 6
Nu esti normala.
Pai... rahatul asta, ma gandesc eu, ar trebui sa fie noroc
Pai... rahatul asta, ma gandesc eu, ar trebui sa fie noroc
pitulicea- 6
Am dormit cam prost, m-am tot trezit dar desi stiu ca am visat nu-mi amintesc decat fraza din vis care m-a si trezit de-a binelea. Nu pot spune daca in vis a rostit-o cineva, daca am auzit-o venind asaaa...ca de la tv sau din ceruri
Voi face ceva sapaturi sa vad de unde a venit fraza asta, dau vina pe vreun email primit ieri, sau pe filmul vazut aseara...
Incepem sa invatam din greseli cand este deja cam tarziu si nu mai avem chiar atat de mult de trait.
Asta-i fraza si o suspectez ca nefiind creatia creierului meu, ca doar nu munceste si in pauza, de obicei visez usurel, uneori ciudat, rareori urat, dar asa ''intelept'' nu prea.
Voi face ceva sapaturi sa vad de unde a venit fraza asta, dau vina pe vreun email primit ieri, sau pe filmul vazut aseara...
Incepem sa invatam din greseli cand este deja cam tarziu si nu mai avem chiar atat de mult de trait.
Asta-i fraza si o suspectez ca nefiind creatia creierului meu, ca doar nu munceste si in pauza, de obicei visez usurel, uneori ciudat, rareori urat, dar asa ''intelept'' nu prea.
Vizitator- Vizitator
comparativ cu vesnicia, nici nu apucam sa traim ca deja ''dam coltul''
Vizitator- Vizitator
habar n-am, dar sigur o sa ma uit prin emailuri, ieri am primit unul cu tot felul de recomandari din partea lui Jane Fonda...recomandarile, nu emailul si s-ar putea ca de acolo sa vina, sau cum spuneam, dintr-un film.
Ia ca ma uit chiar acum, sa-mi iasa din cap.
Ia ca ma uit chiar acum, sa-mi iasa din cap.
Vizitator- Vizitator
Azi-noapte am visat, ca Itina , un veceu din asta, ca la tara. Mare si din lemn, dar cu colac din plastic. Cand am ridicat colacul, era plin de rahati. Am zis atunci, cu glas de tunet: -Bine, ma, nenorocitilor, nu puteti sa va căcaţi si voi ca toata lumea, ca oamenii adica, tre' sa faceti nenorocirile astea aici? Da' nu stiam cine erau nenorocitii! M-am pus pe curatat rahatii si m-am umplut de c...t! Da' stii, nu puţeau, asta era bine- ca nu puţeau! Am luat un furtun cu apa sa ma curăţ... si s-a schimbat visul!
myrk- 6
Daca ai visat ca ai calcat intr-un rahat: asteapta-te la cresterea salariului, avansare in cariera, afaceri profitabile. Daca in vis ai curatat rahatul: pot aparea mici probleme financiare.Daca ai fost tot in rahat in vis: in viitor vei avea parte de noroc si bogatie.Daca ai simtit mirosul rahatului in vis: succesul este aproape, trebuie sa mai depui un pic de efort pentru a-ti atinge telul.
Mirk, ai grija cu banii. Mai bine, mirosea.
Mirk, ai grija cu banii. Mai bine, mirosea.
Vizitator- Vizitator
Nici aseara n-am avut timp, dar incerc sa-l povestesc acum - visul - pe scurt. Cred ca n-ar trebui sa mai beau Bloody Marypitulicea a scris: Ciudat vis am avut. Nu am timp acum sa va povestesc despre el, dar daca nu uit si am timp, o fac diseara.
Se facea ca eram la o petrecere a membrilor. Erau tare multi si pe majoritatea nici nu-i cunosteam Cu unul dintre ei ma culcasem la petrecerea trecuta. Nu stiu sa va spun cine era acela, dar ne faceam planuri ca "la noapte", dupa ce se sparge petrecerea, se furiseaza in camera mea si "ne iubim" iar Numai ca... tot povestind aprins cu unul dintre cei prezenti la petrecere, am luat foc amandoi si ne-am gandim ca ne-ar sta bine.... la noapte....in acelasi pat Asa ca l-am anuntat pe primul sa nu ma mai caute "la noapte", ca vreau sa dorm... cu altul Acela, fireste, s-a suparat si-a plecat acasa. Incet, incet au plecat toti de la petrecere si pana sa se faca noapte, sa ne culcam, n-am mai ramas decat eu, tege si tipul cu care urma sa fac nebunii. Dar innebunise si el si voia sa plece acasa M-am enervat rau si am ajuns la concluzia ca nici macar in vis nu-i bine sa fugi dupa doi iepurasi
pitulicea- 6
Eiiiii, si acum interpretarea :
Atunci cand visezi ca faci dragoste cu cineva, semnifica expresia clara a dorintei sexuale, sperantele si temerile ascunse.
Atunci cand visezi ca faci dragoste cu altcineva decat partenerul tau, sugereaza nemultumirea fata de partea fizica a relatiei voastre. De asemenea, astfel de vise pot reprezenta o fantezie inofensiva.
Daca visezi ca faci dragoste cu fostul partener, sau cu o alta persoana care nu este partenerul tau actual, semnifica teama de a incepe o noua relatie.
Cand visezi ca faci dragoste cu un strain, reprezinta o incertitudine cu privire la viitorul tau. Atunci cand visezi ca faci dragoste cu mai multi parteneri, semnifica detasare fata de relatia actuala. In astfel de situatii, simti ca sexul este doar un act lipsit de orice emotie si pasiune. Poate ca viata ta sexuala a devenit prea monotona.
Visele in care faci dragoste cu un amic, pot semnifica gradul de apropiere dintre voi doi. Intrucat impartiti multe, si stiti multe unul despre celalalt, subconstientul descrie aceste aspecte ca o apropiere sexuala. De asemenea, poate reprezenta nivelul de atractie dintre tine si amicul tau, si teama de a actiona in acest sens. Astfel, dorintele tale se manifesta sub forma unui vis.
Pai atunci spune-ne cu cine planuiai sa te iubesti.
Atunci cand visezi ca faci dragoste cu cineva, semnifica expresia clara a dorintei sexuale, sperantele si temerile ascunse.
Atunci cand visezi ca faci dragoste cu altcineva decat partenerul tau, sugereaza nemultumirea fata de partea fizica a relatiei voastre. De asemenea, astfel de vise pot reprezenta o fantezie inofensiva.
Daca visezi ca faci dragoste cu fostul partener, sau cu o alta persoana care nu este partenerul tau actual, semnifica teama de a incepe o noua relatie.
Cand visezi ca faci dragoste cu un strain, reprezinta o incertitudine cu privire la viitorul tau. Atunci cand visezi ca faci dragoste cu mai multi parteneri, semnifica detasare fata de relatia actuala. In astfel de situatii, simti ca sexul este doar un act lipsit de orice emotie si pasiune. Poate ca viata ta sexuala a devenit prea monotona.
Visele in care faci dragoste cu un amic, pot semnifica gradul de apropiere dintre voi doi. Intrucat impartiti multe, si stiti multe unul despre celalalt, subconstientul descrie aceste aspecte ca o apropiere sexuala. De asemenea, poate reprezenta nivelul de atractie dintre tine si amicul tau, si teama de a actiona in acest sens. Astfel, dorintele tale se manifesta sub forma unui vis.
Pai atunci spune-ne cu cine planuiai sa te iubesti.
Vizitator- Vizitator
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Pagina 22 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum