Visele si realitatea
+43
Annmarie
Florin Popa
SoulOfOcean
East17
dorina_s
Pingu
myrk
itina
freda white
eledas
RALUCA
mielusica
dcbal
Ostional
Queensland
Obi-Wan Kenobi
Constantin
Amrita
shadow
teardrop
parwous
serpico
Adriatica
tegeusa
Anna
Angel
Irinna
atat de simplu
lexus
zexe
sharp00714
Nana_Duval
oli
daffy_
Demostene
mrs nobody
lynn
Radu
HAUU_HAUU
aspidistra76
habibi77
pitulicea
snow
47 participanți
Pagina 3 din 43
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Visele si realitatea
Rezumarea primului mesaj :
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
Se spune ca daca iti amintesti ziua ce ai visat noaptea, visele se vor implini.
Asa sa fie?
snow- 6
Re: Visele si realitatea
Ba cum sa nu te vrem? Dar nu moderator
Noi suntem moderati din nascare
Noi suntem moderati din nascare
pitulicea- 6
referitor la intrebare .. nu cred ca visele devin realitate , la cate am visat io in ultimii 10 ani ..
HAUU_HAUU- 2
Aspi, pe un forum se pun moderatori in momentul in care exista prea multe subiecte active ce nu pot fi urmarite de administrator. In momentul de fata, suntem o cumunitate restransa, si o astfel de masura nu este necesara.
Radu- 5
ok, ignorând trollingu' din primele două pagini, e cineva aici care chiar poate cât de cât tălmăcii vise?
De când mă ştiu nu visez sau dacă o fac, uit. Dar de cele mai multe ori, când îmi amintesc ce am visat, găsesc conexiuni cu realitatea trecută, nu semnificaţii, conexiuni. Şi atunci mă liniştesc, nu caut semnificaţii, ştiu că x sau y frântură din vis am trăit-o cu o zi înainte, a fost adusă în discuţie, z persoană am întâlnit-o pe stradă.
Doar că de la o vreme mi se întâmplă să visez dar să nu găsesc conexiuni, de exemplu ieri noapte am visat că plecam într-o călătorie, destinaţie cunoscută iar la aeroport mi s-a pierdut bagajul de cală, şi eram aşa stresată pentru că aveam în el toate lucrurile la care, în realitate ţin f mult pentru că mă ajută să îmi duc mai departe munca sau hobbyiurile (aparate foto,obiective, laptop - astea oricum nu le ţin niciodată în bagajul de cală, dar în vis era totul aiurea). Şi în aceeaşi noapte, am visat că mi s-a furat maşina, şi din nou eram super stresată şi în ambele vise apărea mama ca şi personaj neutru, nu f implicată în dramele mele (ceea ce nu îi stă în fire, de obicei îmi trăieşte dramele mai tare ca mine).
This is fucked up, dude. cum ar spune rapperu', nu îmi mai vine să merg la somn
De când mă ştiu nu visez sau dacă o fac, uit. Dar de cele mai multe ori, când îmi amintesc ce am visat, găsesc conexiuni cu realitatea trecută, nu semnificaţii, conexiuni. Şi atunci mă liniştesc, nu caut semnificaţii, ştiu că x sau y frântură din vis am trăit-o cu o zi înainte, a fost adusă în discuţie, z persoană am întâlnit-o pe stradă.
Doar că de la o vreme mi se întâmplă să visez dar să nu găsesc conexiuni, de exemplu ieri noapte am visat că plecam într-o călătorie, destinaţie cunoscută iar la aeroport mi s-a pierdut bagajul de cală, şi eram aşa stresată pentru că aveam în el toate lucrurile la care, în realitate ţin f mult pentru că mă ajută să îmi duc mai departe munca sau hobbyiurile (aparate foto,obiective, laptop - astea oricum nu le ţin niciodată în bagajul de cală, dar în vis era totul aiurea). Şi în aceeaşi noapte, am visat că mi s-a furat maşina, şi din nou eram super stresată şi în ambele vise apărea mama ca şi personaj neutru, nu f implicată în dramele mele (ceea ce nu îi stă în fire, de obicei îmi trăieşte dramele mai tare ca mine).
This is fucked up, dude. cum ar spune rapperu', nu îmi mai vine să merg la somn
lynn- 3
lynn, un vis este doar o nascocire a creierului. Se spune ca visele sunt o propagare a realitatii. Tot ce vedem, simtim, mirosim in realitate, se propaga in vis. Asta inseamna ca respectivele vise "fucked up" se datoreaza unor factori de stres sau disconfort din timpul zilei. Care-i rezolvarea? I would say get stoned and go to sleep. Dar cum nu sunt adeptul plantelor halucinogene and it's also illegal, iti spun sa iti iei liber cateva zile de la rutina zilnica. Fa ceva ce ai vrut sa faci de mult timp. Incearca sa te "deconectezi", sa te relaxezi.
Radu- 5
kidding-ul respectiv urmat de " " nu ma linisteste deloc
Acum o sa am eu vise urate cum ma cauti cu un cutit de bucatarie...
Acum o sa am eu vise urate cum ma cauti cu un cutit de bucatarie...
Radu- 5
Da... sexy... tu, cu un topor in mana, te indrepti spre mine cu o privire fixa... what more can i ask
Radu- 5
subscriuRadu a scris:Da... sexy... tu, cu un topor in mana, te indrepti spre mine cu o privire fixa... what more can i ask
lynn- 3
azi noapte subconstientul meu a sapat adanc de tot..l-am visat pe un prieten care-i mort de peste 10 ani, il descoperisem din greseala, de fapt nu murise, doar fugise de lume
zambea si atunci am fost fericita ca l-am regasit, dimineata nu a mai fost aceeasi senzatie
zambea si atunci am fost fericita ca l-am regasit, dimineata nu a mai fost aceeasi senzatie
mrs nobody- 5
Destul de ciudat visul tau mrs nobody! Eu nu visez nicidata persoane care nu sunt in viata. Dupa cum am citit visele sunt rezultatul descarcarilor neuronale fara nici o legatura cu predictia unor situatii posibile. In concluzie nu cred in interpretarea viselor, dar ma amuz atunci cand imi mai aduc aminte cate ceva dintr-un vis.
Demostene- 3
Am avut un vis asa de frumos Eu, iubi si multa, multa iubire.
Frumos vis.
Frumos vis.
pitulicea- 6
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Pagina 3 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum