PERLE SI BALBE DE TOT FELUL
3 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
PERLE SI BALBE DE TOT FELUL
Rezumarea primului mesaj :
Niciodată nu am vrut să merg în Japonia. Pur şi simplu, nu îmi place să mănânc peşte. Şi ştiu că peştele este foarte popular în Africa. - Britney Spears
M-as fi asteptat din partea ei, fiind o cantareata care merge in turnee in toata lumea, sa stie macar continentele.
Niciodată nu am vrut să merg în Japonia. Pur şi simplu, nu îmi place să mănânc peşte. Şi ştiu că peştele este foarte popular în Africa. - Britney Spears
M-as fi asteptat din partea ei, fiind o cantareata care merge in turnee in toata lumea, sa stie macar continentele.
Vizitator- Vizitator
Re: PERLE SI BALBE DE TOT FELUL
Dacă încep să gândesc prea mult, intru în panica. - Pamela Anderson
Sa nu ne panicam, oameni buni.
Sa nu ne panicam, oameni buni.
Vizitator- Vizitator
Dacă nu exista electricitatea, ne-am uita la televizor la lumina lumânării. - George Gobel
Si ce romantic ar fi.
Si ce romantic ar fi.
Vizitator- Vizitator
...da... si in ecranul tv-ului s-ar reflecta lumina lumanarii. Acelasi "film" 24 de ore din 24
pitulicea- 6
“Da cine e dom’ne Nichita Stanescu asta? A adus mai multi bani decat mine in Romania?”
si deja celebra:
''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facu oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''
Ambele ii apartin lui Gigi Becali...saracutul!
si deja celebra:
''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facu oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''
Ambele ii apartin lui Gigi Becali...saracutul!
Vizitator- Vizitator
Gigi stie sa se poarte. Nu insulta, nu jigneste.
Mă îmbrac sexy, dar nu într-un mod evident, ci într-un mod virginal. - Victoria Beckham
Cum o fi modul ala ?
Mă îmbrac sexy, dar nu într-un mod evident, ci într-un mod virginal. - Victoria Beckham
Cum o fi modul ala ?
Vizitator- Vizitator
Iau lecţii de franceză, pentru că ştiu că toţi europenii vorbesc franceza şi nu vreau să spun prostii când mă duc acolo. - Paris Hilton
Asta are de gand sa mearga in Europenia, cred.
Asta are de gand sa mearga in Europenia, cred.
Vizitator- Vizitator
Prostii o sa spuna oricum, da' macar o sa le spuna intr-o limba straina si-o sa sune mai cu accent
pitulicea- 6
Din perlele copiilor cu privire la credinta si Dumnezeu
Iată ce explicaţii teologice pot găsi dragii noştri copii:
Că după ce murim ca să ne ridicam la cer, trebuie toată viaţa să facem aripi sufletului.
Dumnezeu ne-a împrumutat viaţa, iar noi, dacă avem obraz, adică credinţă, i-o dăm înapoi.
În bisericile ortodoxe sfinţii sunt slabi, alungiţi la faţă şi la corp, pentru că aşa arată cei care sunt buni la suflet, că lor le-a rămas în corp doar suflet, au ajuns numai piele şi suflet.
Diferenţa dintre mama, tata şi Dumnezeu este că mama şi tata pot crea oameni, dar nu plante şi animale, şi este imposibil ca ei să facă o mare.
Ultima imi place tare !
Iată ce explicaţii teologice pot găsi dragii noştri copii:
Că după ce murim ca să ne ridicam la cer, trebuie toată viaţa să facem aripi sufletului.
Dumnezeu ne-a împrumutat viaţa, iar noi, dacă avem obraz, adică credinţă, i-o dăm înapoi.
În bisericile ortodoxe sfinţii sunt slabi, alungiţi la faţă şi la corp, pentru că aşa arată cei care sunt buni la suflet, că lor le-a rămas în corp doar suflet, au ajuns numai piele şi suflet.
Diferenţa dintre mama, tata şi Dumnezeu este că mama şi tata pot crea oameni, dar nu plante şi animale, şi este imposibil ca ei să facă o mare.
Ultima imi place tare !
Vizitator- Vizitator
Greu de crezut ca in 2 zile se fac 2017 ani de cand exista pamantul....
O replica inteligenta a unui inteligent de pe Facebook.
Nici mie nu-mi vine sa cred ca se fac doar 2017 ani
O replica inteligenta a unui inteligent de pe Facebook.
Nici mie nu-mi vine sa cred ca se fac doar 2017 ani
pitulicea- 6
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum