Varsta de pensionare mai mica pentru mame
+6
Radu
costica19
kitty
snow
habibi77
pitulicea
10 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Varsta de pensionare mai mica pentru mame
Ministrul Muncii, Mihai Seitan, le-a promis sindicalistilor ca femeile care au cel putin doi copii vor putea iesi la pensie la 63 de ani, iar femeile cu un singur copil se vor putea pensiona la 64 de ani, fata de varsta standard de pensionare din Legea unitara a pensiilor de 65 de ani.
pitulicea- 6
Re: Varsta de pensionare mai mica pentru mame
Daca vreau sa mai apuc pensia trebuie sa ma pun pe treaba
habibi77- 6
Cred ca trebuie sa iau si eu "masuri" daca vreau sa fiu o pensionara tanara
Dar oare merita? Pentru un an, doi?
Dar oare merita? Pentru un an, doi?
pitulicea- 6
Un copil este intotdeauna o bucurie....dar daca ai mai multi cred ca iesi la pensie inainte sa te scoata statul.
habibi77- 6
Pai nu, ca intre 2 si 12 copii, tot la 63 de ani te pensioneaza Nu pentru fiecare copil iti da un an "avans"
pitulicea- 6
atunci m-am razgandit, raman la unu....maxim 2.
habibi77- 6
Pentru mine-i ok si 65
Nu ma grabesc sa imbatranesc.
Nu ma grabesc sa imbatranesc.
pitulicea- 6
Taticii, impotriva reducerii varstei de pensionare pentru mame
Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - T.A.T.A. vor ca decizia premierul Emil Boc, de reducere a varstei de pensionare pentru femeile cu doi copii sau mai multi, sa se aplice tuturor parintilor, adica si tatilor.
Reprezentantii T.A.T.A. considera ca solicitarea liderilor sindicali de reducere a varstei de pensionare a mamelor este profund discriminatorie, deoarece transforma tatal intr-un parinte de rang inferior. "Este socant ca, desi marea majoritate a liderilor sindicali, ministrul muncii si premierul Boc sunt tatici, acestia considera ca tatal nu are un rol important in cresterea si educarea copilului sau, fiind asadar tributari unei mentalitati specifice mai degraba anilor '60 - '70 din secolul trecut".
Reprezentantii T.A.T.A. considera ca solicitarea liderilor sindicali de reducere a varstei de pensionare a mamelor este profund discriminatorie, deoarece transforma tatal intr-un parinte de rang inferior. "Este socant ca, desi marea majoritate a liderilor sindicali, ministrul muncii si premierul Boc sunt tatici, acestia considera ca tatal nu are un rol important in cresterea si educarea copilului sau, fiind asadar tributari unei mentalitati specifice mai degraba anilor '60 - '70 din secolul trecut".
pitulicea- 6
Te inseli, e cu bataie lunga, nu uita ca este " lege ".
Dar la noi legea...
Dar la noi legea...
snow- 6
Ce "lege" e? Nu ma pricep la legile pentru mame si pentru tati
Da' chiar consider ca o mama e mai importanta in cresterea si educarea copilului, decat un tata.
Si nu ma lua iar cu nuante si culori...
Da' chiar consider ca o mama e mai importanta in cresterea si educarea copilului, decat un tata.
Si nu ma lua iar cu nuante si culori...
pitulicea- 6
Si cat de lunga e bataia aia? Ca eu nu pricep......
Hai sa fim seriosi! Cati barbati fac pachete dimineata pt scoala, cati barbati spala, calca,gatesc, etc?
Hai sa fim seriosi! Cati barbati fac pachete dimineata pt scoala, cati barbati spala, calca,gatesc, etc?
habibi77- 6
Cati barbati stiu macar la ce gradinita sau scoala e inscris copilul lor?
pitulicea- 6
Ma refer la drepturile scrise si/sau nescrise ale mamelor.
Nu au ce cauta barbatii in asa ceva, daca sunt tati, ok, mama insa..,
Da aici sunt de acord cu voi.
Nu au ce cauta barbatii in asa ceva, daca sunt tati, ok, mama insa..,
Da aici sunt de acord cu voi.
snow- 6
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum