DELTA DUNARII
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: DELTA DUNARII
M-am gandit ca Dunarea ati tot vazut-o... bratele, canalele... Nu stiu cati dintre voi au vazut o draglina
"Animalul" asta se muta de pe un canal pe altul si curata necontenit malurile. Altfel, din cauza aluviunilor, s-ar ingusta din ce in ce mai tare, iar cele mici (canalele) ar disparea. Chiar si asa, Delta va disparea peste o vreme... inca indelungata
"Animalul" asta se muta de pe un canal pe altul si curata necontenit malurile. Altfel, din cauza aluviunilor, s-ar ingusta din ce in ce mai tare, iar cele mici (canalele) ar disparea. Chiar si asa, Delta va disparea peste o vreme... inca indelungata
pitulicea- 6
Dunarea am vazut-o... bratele si canalele nu! Nici masinaria! Da' tu erai in barca?
myrk- 6
Fireste ca eram in barca Ne-am plimbat pe canale pe care nu multi turisti ajung
Aici a aparut politia navala De fapt, granicerii rusi. Eram deja pe teritoriul lor... Nu luasem pasaportul cu mine... N-am costum de baie cu buzunare.
Aici a aparut politia navala De fapt, granicerii rusi. Eram deja pe teritoriul lor... Nu luasem pasaportul cu mine... N-am costum de baie cu buzunare.
pitulicea- 6
Ma gandeam ca esti singurica in barca! Da' pana unde ati ajuns, pana in inima Rusiei?
myrk- 6
Daca eram singura in barca, la ora asta inca mai cautam o iesire din panza ca de paianjen de canale.
Tu crezi ca eu stiu unde am ajuns? In jur nu era decat apa si vegetatie si fiecare canal dadea in alte si alte canale si toate semanau grozav intre ele. Ca un fel de labirint
Da' e superb... Atata salbaticie in jur. Am vazut pelicani, destul de aproape, am vazut chiar si o broscuta testoasa, anghile, care-si iteau capsorul din apa - initial am crezut ca-s serpi Ce n-am vazut?
Tu crezi ca eu stiu unde am ajuns? In jur nu era decat apa si vegetatie si fiecare canal dadea in alte si alte canale si toate semanau grozav intre ele. Ca un fel de labirint
Da' e superb... Atata salbaticie in jur. Am vazut pelicani, destul de aproape, am vazut chiar si o broscuta testoasa, anghile, care-si iteau capsorul din apa - initial am crezut ca-s serpi Ce n-am vazut?
pitulicea- 6
Cred ca le-ai vazut pe toate! Eee, te inteleg, acolo uiti ca ai un job, ca ai datorii, probleme etc etc. Simti ca esti om, simti ca esti liber! Simti ca traiesti, simti ca esti viu, cu adevarat!
myrk- 6
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum