Bijuterii handmade
+15
myrk
Tizona
mielusica
andreeblue
RALUCA
habibi77
itina
atat de simplu
camy
pitulicea
seaman65
aristeu
Queensland
Violoncella
margeluta mea
19 participanți
Pagina 33 din 33
Pagina 33 din 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Bijuterii handmade
Rezumarea primului mesaj :
Bijuteriile lucrate manual au apărut din nevoia de unicitate şi de originalitate, ca urmare a suprapopulării pieţei cu diverse produse de serie.
Bijuteriile handmade reprezintă un lucru nou, un lucru inedit, atât datorită tehnicilor de exprimare utilizate, a modului de prelucrare a materialelor, cât şi datorită felului în care sunt combinate piesele. Bijuteriile handmade fac dintr-o bucată simplă de material sau dintr-una de piatră nişte adevărate bijuterii rafinate.
Bijuteriile handmade reprezintă arta de crea anumite obiecte pe care un om talentat sau inspirat le realizează cu multă pasiune cu ajutorul mâinilor sale. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bijuteriile lucrate manual au apărut din nevoia de unicitate şi de originalitate, ca urmare a suprapopulării pieţei cu diverse produse de serie.
Bijuteriile handmade reprezintă un lucru nou, un lucru inedit, atât datorită tehnicilor de exprimare utilizate, a modului de prelucrare a materialelor, cât şi datorită felului în care sunt combinate piesele. Bijuteriile handmade fac dintr-o bucată simplă de material sau dintr-una de piatră nişte adevărate bijuterii rafinate.
Bijuteriile handmade reprezintă arta de crea anumite obiecte pe care un om talentat sau inspirat le realizează cu multă pasiune cu ajutorul mâinilor sale. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Re: Bijuterii handmade
Sunt frumoase dar mai tepene un pic, imi place cea albastra, acum le poti pune pe agrafe de par? Inca o reduta cucerita, Ralu, ca mai urmeaza si altele, nu?
Vizitator- Vizitator
Cred ca as putea daca le-as taia codita , dar cum vreau sa fac din hartie de asta gumata struturi o sa le atasez doar ac de brosa
Mai urmeaza da, astea au fost doar incercari
Mai urmeaza da, astea au fost doar incercari
RALUCA- 6
Sunt si astea frumoase, Ralu, dar mie personal imi plac foarte mult cele pe care le-ai facut din satin, cred ca asta era materialul.
Vizitator- Vizitator
La astea din hartia asta spumata depinde foarte mult cat de groase sunt . Astea ale mele aveam 2 mm grosime dar sunt si de 1mm grosime si dupa cum am vazut eu in tutoriale se incalzesc mult mai usor si nu prea revin la forma initiala. Dar dupa un pic de munca se pot modela si astea foarte usor
RALUCA- 6
Pagina 33 din 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Pagina 33 din 33
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum