Sensibilitatea care rodeste
+8
mielusica
atat de simplu
Ravian
myrk
StefyK
itina
RALUCA
pitulicea
12 participanți
Pagina 20 din 20
Pagina 20 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Rezumarea primului mesaj :
Pentru aceia dintre noi care incearca sa imbine indemanarea cu creativitatea si cu simtul artistic, am deschis acest topic Tot ce mainile voastre mestesugesc - indiferent ca sunteti mandri de ceea ce ati facut sau asteptati doar o parere – puteti posta cu incredere aici.
E vorba de alte creatii decat cele pentru care exista un topic dedicat.
Pentru aceia dintre noi care incearca sa imbine indemanarea cu creativitatea si cu simtul artistic, am deschis acest topic Tot ce mainile voastre mestesugesc - indiferent ca sunteti mandri de ceea ce ati facut sau asteptati doar o parere – puteti posta cu incredere aici.
E vorba de alte creatii decat cele pentru care exista un topic dedicat.
pitulicea- 6
Re: Sensibilitatea care rodeste
Frumos si romantic in acelasi timp
Ne-ai dat niste date foarte tehnice, dar nu ne-ai spus cat timp ti-a luat sa o termini.
Pare a fi o declaratie de dragoste. Cine e C?
Ne-ai dat niste date foarte tehnice, dar nu ne-ai spus cat timp ti-a luat sa o termini.
Pare a fi o declaratie de dragoste. Cine e C?
pitulicea- 6
Descrierea este pe poza .... Un "dar" pentru vecinii mei care s-au casatorit Cosmina & Marius. Ei ...am lucrat multe ore ... poate spre 80-90.
Multumesc pentru aprecieri.
Multumesc pentru aprecieri.
EuM- 1
Frumoase daruri faci. Cum a primit nepotica ta darul? I-a placut?
pitulicea- 6
rodul poate fi orice e frumos si bun din inima , mintea si mainile cuiva
A picta, a desena , a implementa proiecte foarte bune si excelente pentru cei din jur etc
A picta, a desena , a implementa proiecte foarte bune si excelente pentru cei din jur etc
miadana- 1
Am inceput sa crosetez cu cativa ani in urma cand mi-am dat seama ca in timpul liber stau prea mult pe net si pe jocuri online.
Pana acum nu am vandut nimic din ce am crosetat si doar am dat cadou. Pica foarte bine de Paste, de Craciun sau la zile onomastice. Am crosetat papusi mai mari sau mai mici pentru prietene sau mai bine zis pentru copii sau nepotii lor.
Din pacate nu am fotografiat totul si cred ca nici nu ar fi interesant sa postez aici tot.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ouale despre care povesteam.
Si aici o casuta a piticilor pentru tinut ouale colorate pentru Paste.
Inca nu este 100% terminata doar 98% .2 % mai urmeaza
Pana acum nu am vandut nimic din ce am crosetat si doar am dat cadou. Pica foarte bine de Paste, de Craciun sau la zile onomastice. Am crosetat papusi mai mari sau mai mici pentru prietene sau mai bine zis pentru copii sau nepotii lor.
Din pacate nu am fotografiat totul si cred ca nici nu ar fi interesant sa postez aici tot.
Ouale despre care povesteam.
Si aici o casuta a piticilor pentru tinut ouale colorate pentru Paste.
Inca nu este 100% terminata doar 98% .2 % mai urmeaza
eledas- 4
pitulicea apreciază acest mesaj
Foarte fain. Cred ca ai muncit o gramada pe ele. Pare o treaba foarte migaloasa. Dar, vorba ta, e o treaba mai buna decat pierdutul vremii pe net/joaca. Mai ales daca incepi sa si vinzi si scoti niste bani din asta. Imbini utilul cu placutul.
Fain ca au ouale si casuta
Ba sa ne mai pui si alte poze, ca mie-mi place sa vad ce creeaza altii. Sa ne arati si papusele, daca mai ai.
Fain ca au ouale si casuta
Ba sa ne mai pui si alte poze, ca mie-mi place sa vad ce creeaza altii. Sa ne arati si papusele, daca mai ai.
pitulicea- 6
Parca postasem altundeva, acolo unde am mai postat adineaori ceva. Sorry Pit dar cred ca tu ai mutat prima postare aici iar eu nu am bagat de seama!
Daca nu ai avut de lucru acum, ti-ai facut cu mine!
Daca nu ai avut de lucru acum, ti-ai facut cu mine!
eledas- 4
O papusa in toata regula. E super-faina. Felicitari!!! Ai si imaginatie si talent. Super si coronita.
44 cm, e destul de inalta. Ai lucrat ceva la ea
Da, am mutat eu postarile, pentru ca le-ai postat la bijuterii Nu-s chiar bijuterii, asa ca se potrivesc mai bine la topicul asta, unde se pot posta orice alte creatii.
44 cm, e destul de inalta. Ai lucrat ceva la ea
Da, am mutat eu postarile, pentru ca le-ai postat la bijuterii Nu-s chiar bijuterii, asa ca se potrivesc mai bine la topicul asta, unde se pot posta orice alte creatii.
pitulicea- 6
Sunt frumusele si sensibile! Si necesita multa rabdare. Vad ca ai si macramaeuri- parca asa le zice. Adriana zicea deunazi ca orice-ar fi, ea nu renunta la macrameuri!
myrk- 6
mirk, am si macrameuri dar le tin la mansarda in pungi de nailon nu pe mobila. Ce vezi tu acolo si ai crezut ca este macrame, este de fapt ceva gen guleras de pus la gat. Mai am de facut inca 2 si apoi le trimit la America
eledas- 4
nu fac export ci doar cadouri, la prietene siii doar daca sunt cerute! Prietena mea din A. imi trimite mereu cate ceva sau aduce cand vine in Ro asa ca, incerc sa compensez si eu. Nu?
eledas- 4
Ee, noi avem si pe mobila- pe o masuta in sufragerie. Si pe masuta tv, ca pe tv nu poti sa pui, ca e slim.
myrk- 6
Pagina 20 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Subiecte similare
» Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?
» Care o fi intrebarea?
» Filmuletze haioase
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Fragmente literare care ne-au plăcut
» Care o fi intrebarea?
» Filmuletze haioase
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Fragmente literare care ne-au plăcut
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum