Felicitari hand-made
+6
eledas
RALUCA
itina
atat de simplu
carmendana
pitulicea
10 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Felicitari hand-made
Rezumarea primului mesaj :
Cu putina indemanare, putem transforma imaginatia in realitate. Putem face lucruri pe care sa le daruim celor dragi si odata cu ele, sa le daruim o bucurie.
O felicitare nu e decat o bucata de carton, dar in ea poti pune talent, pasiune, originalitate si un strop de bucurie.
Pentru cei care indragesc arta hand-made, pentru cei care o practica si pentru cei care o admira, am deschis acest Topic - Expozitie. Sper sa ne bucuram impreuna de cat mai multe creatii de-ale membrilor nostri.
Cu putina indemanare, putem transforma imaginatia in realitate. Putem face lucruri pe care sa le daruim celor dragi si odata cu ele, sa le daruim o bucurie.
O felicitare nu e decat o bucata de carton, dar in ea poti pune talent, pasiune, originalitate si un strop de bucurie.
Pentru cei care indragesc arta hand-made, pentru cei care o practica si pentru cei care o admira, am deschis acest Topic - Expozitie. Sper sa ne bucuram impreuna de cat mai multe creatii de-ale membrilor nostri.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 10 Aug - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Felicitari hand-made
Dragut si induiosator....un arici care ofera flori Simpatica felicitatea
pitulicea- 6
Foarte frumoasa.
Ne explici cum ai facut trandafirii? Sau da-ne un tutorial sa vedem si noi
Ne explici cum ai facut trandafirii? Sau da-ne un tutorial sa vedem si noi
RALUCA- 6
Mie mi se pare foarte frumoasa, asa "incarcata" E ca un buchet de flori.
pitulicea- 6
Te cred...si mie mi-ar placea sa primesc asa ceva
Foarte frumosi si trandafirii astia rosii Pacat ca sunt asa mici pozele (sau asa le vad eu)
Foarte frumosi si trandafirii astia rosii Pacat ca sunt asa mici pozele (sau asa le vad eu)
pitulicea- 6
Frumos. Ma face sa-mi doresc sa primesc si eu felicitari... da' nu exista pricini pentru care sa fiu felicitata
pitulicea- 6
Frumoasa felicitare! Multumim.
Nu eu gandesc negativist, ci cei care nu-mi ofera felicitari Eu sunt pozitivista si le primesc.
Nu eu gandesc negativist, ci cei care nu-mi ofera felicitari Eu sunt pozitivista si le primesc.
pitulicea- 6
Da, foarte frumoasa felicitarea! Imi place si chenarul, atentia la detalii...frumos.
atat de simplu- 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum