FRUMUSETEA FLORILOR
+16
Annmarie
shadow
Florin Popa
zxc12
dorina_s
SoulOfOcean
sorin_gabriel
RALUCA
myrk
itina
Queensland
carmendana
atat de simplu
Doruletz
seaman65
pitulicea
20 participanți
Pagina 2 din 25
Pagina 2 din 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
FRUMUSETEA FLORILOR
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 31 Mar - 20:30, editata de 1 ori
pitulicea- 6
LUCIAN MARIUS MEME apreciază acest mesaj
pitulicea- 6
Frumusetea florilor
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am surprins acest ''coltisor de rai'', asa cum il numea si Pitu, intr-una din kilometricele mele plimbari de dinainte de a-l avea pe Max . Unor englezi chiar le place sa aiba asa ceva in fata casei, chiar daca nu exceleaza in gradinarit, asa cum am vazut acasa...
Am surprins acest ''coltisor de rai'', asa cum il numea si Pitu, intr-una din kilometricele mele plimbari de dinainte de a-l avea pe Max . Unor englezi chiar le place sa aiba asa ceva in fata casei, chiar daca nu exceleaza in gradinarit, asa cum am vazut acasa...
Queensland- 6
Re: FRUMUSETEA FLORILOR
Te-am ajutat eu cu poza Eu nu stiu de ce nu te lasa
Cat despre "coltisorul de Rai", in afara de bujori, nu recunosc alte flori.
Cat despre "coltisorul de Rai", in afara de bujori, nu recunosc alte flori.
pitulicea- 6
Nu ma pricep deloc la flori, asa cum unii sunt atehnici, asa eu sunt afloral!
myrk- 6
Nu stiu Erau pe-acolo pe camp....adica pe langa padure. Mie-mi plac toate florile si repede le pozez.
pitulicea- 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 31 Mar - 20:48, editata de 1 ori
pitulicea- 6
mi s-a taiat respiratia ptr. o secunda mie imi pare a fi super poza, asa de clara...iar culorile ma fac sa fac plici de invidie si mai ziceai ca n-ai poze frumoase
Vizitator- Vizitator
Nu-i chiar asa de clara Se putea si mai bine... Eh, asta e. Oricum, e una dintre cele mai reusite. Restul sunt jale
pitulicea- 6
e clara dom'le...am si marit-o sa vad mai bine, si e clara ca si cristalul ale mele marite isi pierd din claritate.
Vizitator- Vizitator
Pagina 2 din 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Subiecte similare
» Frumusetea - un avantaj la angajare?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
Pagina 2 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum