PUNE ORDINE IN DEZORDINE
+12
mielusica
sharp00714
pitulicea
habibi77
atat de simplu
Pingu
itina
parwous
tegeusa
mariana m
Queensland
RALUCA
16 participanți
Pagina 9 din 10
Pagina 9 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
PUNE ORDINE IN DEZORDINE
Rezumarea primului mesaj :
Primul jucator posteaza o propozitie in care cuvintele sunt amestecate.
Urmatorul incearca sa refaca propozitia si lasa la randul lui iar o propozitie amestecata si tot asa .
Ex: panourilor cu poate energia fi ajutorul solare solară captată
Solutia : Energia solară poate fi captată cu ajutorul panourilor solare
Primul jucator posteaza o propozitie in care cuvintele sunt amestecate.
Urmatorul incearca sa refaca propozitia si lasa la randul lui iar o propozitie amestecata si tot asa .
Ex: panourilor cu poate energia fi ajutorul solare solară captată
Solutia : Energia solară poate fi captată cu ajutorul panourilor solare
RALUCA- 6
Re: PUNE ORDINE IN DEZORDINE
visul fluturelui este foarte cunoscut in filosofia chineza intr-o meditatie profunda si ne opreste pe toti
luam lumea atunci cand din nu cu noi nici doar amintiri nici plecam averi ci asta case
luam lumea atunci cand din nu cu noi nici doar amintiri nici plecam averi ci asta case
Florin Popa- 6
Era: visul fluturelui este foarte cunoscut in filosofia chineza si ne opreste pe toti intr-o meditatie profunda Cam tot pe-acolo.
nu luam cu noi atunci cand plecam din lumea asta nici averi nici case ci doar amintiri
nu luam cu noi atunci cand plecam din lumea asta nici averi nici case ci doar amintiri
pitulicea- 6
Asta era varianta corecta. dar ai fost pe aproape.
atunci cand plecam din lumea asta nu luam cu noi nici case nici averi ci doar amintiri
atunci cand plecam din lumea asta nu luam cu noi nici case nici averi ci doar amintiri
Florin Popa- 6
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna .... zic eu ca e
unei familia un flagrant a sustras aflat în telefonul cu un care cumpărături la prins a bărbat fete jandarm
unei familia un flagrant a sustras aflat în telefonul cu un care cumpărături la prins a bărbat fete jandarm
pitulicea- 6
asta era
un jandarm aflat cu familia la cumpărături a prins în flagrant un bărbat care a sustras unei fete telefonul
un jandarm aflat cu familia la cumpărături a prins în flagrant un bărbat care a sustras unei fete telefonul
Florin Popa- 6
Habar n-am
Hai ca l-am deblocat
copie e parca unei primavara o toamne blande asta a
Hai ca l-am deblocat
copie e parca unei primavara o toamne blande asta a
Florin Popa- 6
Primavara asta parca e o copie a unei toamne blande ... sau .... Parca e o copie a unei toamne blande, primavara asta
tataia pe la zece le-am lucruri mamaia care de invatat si
tataia pe la zece le-am lucruri mamaia care de invatat si
pitulicea- 6
zece lucruri pe care le-am invatat de la tataia si mamaia
deal explozie soarele seara portocaliu s-a dupa intr-o ascuns de
deal explozie soarele seara portocaliu s-a dupa intr-o ascuns de
Florin Popa- 6
Seara, soarele s-a ascuns dupa deal intr-o explozie de portocaliu Cred ca asa e
atunci este imbatranire te sau daca acest de iti temi de frica citeste batranete articol
atunci este imbatranire te sau daca acest de iti temi de frica citeste batranete articol
pitulicea- 6
asta era
daca iti este frica de batranete sau te temi de imbatranire atunci citeste acest articol
doar faza nu sa te vesnice temi este o alta a de vietii trebuie moarte
daca iti este frica de batranete sau te temi de imbatranire atunci citeste acest articol
doar faza nu sa te vesnice temi este o alta a de vietii trebuie moarte
Florin Popa- 6
Nu trebuie să te temi de moarte, este doar o alta fază a vieții veșnice.
Popescu pentru Mari mele domnișoara sunt grațioasei mine prietene porunci dorinţele
Popescu pentru Mari mele domnișoara sunt grațioasei mine prietene porunci dorinţele
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Dorinţele grațioasei mele prietene domnișoara Mari Popescu sunt porunci pentru mine
această cum anterior după a va ca la acțiune ofensivă avea presupusa trupelor raportat ruse s-a loc
această cum anterior după a va ca la acțiune ofensivă avea presupusa trupelor raportat ruse s-a loc
pitulicea- 6
Pagina 9 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 9 din 10
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum