GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pictura modernista si avangardista

+12
dcbal
seaman65
serpico
dominik
lynn
oli
zexe
Demostene
atat de simplu
mrs nobody
snow
pitulicea
16 participanți

Pagina 6 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Urmatorul

In jos

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Empty Pictura modernista si avangardista

Mesaj  pitulicea Joi 16 Sept - 15:38

Rezumarea primului mesaj :

Ca o iubitoare de pictura ce sunt, ma uitam acum la opera lui Fernando Botero.
Are un stil ciudat. Nu-l pot admira Very Happy Prea modern pentru gustul meu......
Sa-i fiu model pictorului asta, ar trebui sa pun pe mine vreo 30 de kg Very Happy

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Botero10

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 14 Apr - 11:40, editata de 2 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Empty YIN XIN

Mesaj  pitulicea Mier 27 Iul - 15:57

YIN XIN

La ballerine
Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 La-bal10

La chambre
Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Lacham10

Rose

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Rose1010

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 27 Oct - 16:33, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Empty Re: Pictura modernista si avangardista

Mesaj  seaman65 Mier 27 Iul - 18:51

Frumoase.
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Empty Re: Pictura modernista si avangardista

Mesaj  pitulicea Mier 27 Iul - 21:35

Iata ca si chinezii au invatat sa picteze Smile ....in stil european Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Empty Boris Vallejo

Mesaj  pitulicea Vin 16 Sept - 21:49

Boris Vallejo

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Boris-vallejo----burning

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 40981824

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 52a66116

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 27 Oct - 16:34, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Empty Hector Domiane

Mesaj  pitulicea Mar 15 Noi - 19:47

Un pictor francez - Hector Domiane - a carui picturi cred ca o sa-i fie pe plac lui wind30s Smile

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 2210

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 3310

Hector Domiane is a French Painter of women's portraits and nudes, in a fetishist and retrofuturist style. Living in Paris, he took art lessons at the French School of arts DUPERRE in PARIS. Using acrylic and often wax, sometimes mixing photos and painting, his confidential painting is acquiring more acclaim in the fetishist world. His ambition is to bring fetishism into art, in a more seen able way, for everyone, in a classical way. For him latex should be shown in the art history as it creates " a wonderful graphic effect on bodies ". He thinks that a simple nude is boring but " a nude with stilettos is the perfect topic " . He's satisfied of his paintings as long as you fall in love with the girls on the canvas, hope you will.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 27 Oct - 16:34, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 19 Mar - 17:50

La 19 martie 1997 - A murit pictorul american de origine olandeză Willem de Kooning, ultimul şi cel mai bine cotat dintre reprezentanţii expresionismului abstract (n.24.04.1904).

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Kooning_woman_v Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 220px-Woman3

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 23 Mar - 10:14

La 23 martie 1966 - S-a născut pictoriţa Camelia Ciobanu.
Camelia Ciobanu este o "naiva" care, desi s-a nascut si actualmente traieste pe alte meleaguri, a copilarit in Oltenia, unde a si deprins manuirea penelului. Lucrarile sale sunt inspirate, in principal, din lumea satului romanesc din Oltenia si Banat, dar imaginatia sa depaseste deseori acest reper, intrand in domeniul fantasticului. Creatiile sale, vii si frumos colorate, ca orice lucrare de pictura naiva autentica, oglindesc dragostea fata de natura si animale, dar si nostalgia vacantelor copilariei.

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 AlegoriePictura modernista si avangardista - Pagina 6 FluturelePictura modernista si avangardista - Pagina 6 De_paste

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 28 Mar - 9:57

La 28 martie 1985 - A murit Marc Chagall, pictor, scenograf şi ilustrator de carte francez. A realizat decoraţia plafonului Operei din Paris, la comanda lui André Malraux (n.07.08.1887).

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 MarcChagallDerSpaziergang

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Stained_glass_un
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 29 Mar - 9:51

La 29 martie 1891 - A murit pictorul impresionist francez Georges Seurat (n.02.12.1859).

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Paintings-by-georges-seurat-4 Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Bathers
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 1 Apr - 20:31

La 1 aprilie 1976 - A murit pictorul german Max Ernst. A pictat în manieră dadaistă, “Laocoon”, şi a creat o operă reprezentativă pentru suprarealism, “Neprihănitul Iosif” (n.02.04.1891).

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Oedipus-max-ernst

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Max-ernst-lange-du-foyer-ou-le-triomphe-du-surrc3a9alisme
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 1 Apr - 21:31

Bine c-am baut, sau tocmai de-aia mi se par cam horror?!? Laughing
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 1 Apr - 21:41

Laughing Laughing Eu n-am baut si tot asa mi se par.
Nu prea ma impac eu cu suprarealismul Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Empty Pictura modernista si avangardista

Mesaj  atat de simplu Lun 1 Apr - 21:51

Eu cred ca bautura ar mai fi atenuat impactul vizual. Smile Asa ca nu cred ca doar par.Ace infipte prin deget, capete pregatite de sacrificare, coarne, ciocuri si nu mai stiu deja ce vad...nimic de speriat.Parca mai vreau un pahar. Laughing Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 14 Apr - 11:53

În anul 1910 rusul Wassily Kandinsky pictează prima acuarelă abstractă, în care îşi propune să nu se mai inspire în nici un fel din realitatea înconjurătoare, ci să pună în prim-plan rigoarea intelectuală, regula geometrică.

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Wassily-kandinsky-negru-violet

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 Large
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 19 Apr - 8:55

Incepusem topicul tocmai cu picturile lui Fernando Botero. Reamintesc azi de el pentru ca:

La 19 aprilie 1932 - S–a născut pictorul şi sculptorul Fernando Botero. Din punct de vedere tematic, Botero apelează la creaţia marilor maeştri, cărora le oferă o interpretare profund personală, repreznetând personajele într–un fermecător stil naiv („Portretul oficial al juntei militare”, „Mona Lisa la vârsta de doisprezece ani”, „Dureroboteros”, „Palatul”).

Ce ziceti de Mona Lisa lui? Very Happy

Pictura modernista si avangardista - Pagina 6 105095
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum