Pictura modernista si avangardista
+12
dcbal
seaman65
serpico
dominik
lynn
oli
zexe
Demostene
atat de simplu
mrs nobody
snow
pitulicea
16 participanți
Pagina 8 din 11
Pagina 8 din 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Pictura modernista si avangardista
Rezumarea primului mesaj :
Ca o iubitoare de pictura ce sunt, ma uitam acum la opera lui Fernando Botero.
Are un stil ciudat. Nu-l pot admira Prea modern pentru gustul meu......
Sa-i fiu model pictorului asta, ar trebui sa pun pe mine vreo 30 de kg
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ca o iubitoare de pictura ce sunt, ma uitam acum la opera lui Fernando Botero.
Are un stil ciudat. Nu-l pot admira Prea modern pentru gustul meu......
Sa-i fiu model pictorului asta, ar trebui sa pun pe mine vreo 30 de kg
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 14 Apr - 11:40, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: Pictura modernista si avangardista
Cred ca toti artistii au un zbucium interior... altfel n-ar fi impinsi spre creatie
pitulicea- 6
Mda!...ai dreptate ,pana cand nu ai un pic de smuceala nu-ti ies multe ...si e necesara uneori !
dcbal- 3
La 29 iunie 1991 - A murit pictorul Ion Brăduţ Covaliu (n.01.04.1924 la Sinaia).
pitulicea- 6
Nici pe mine nu ma incanta. Primul mai merge, dar al doilea e... jalnic Nu-s eu in masura sa-i apreciez omului arta, ca-s o nepriceputa, asa ca o iau ca pe-o pictura naiva si tac Ma uit doar la jocul de culori....da' nici macar acela nu mi se pare reusit
pitulicea- 6
Probabil e vorba de jocul petei de culoare... Tin minte, la o ora de desen din generala cand am avut de pictat o natura statica sau moarta, ma rog, am facut fondul caramiziu, marul galben-portocaliu iar para am facut-o albastra!!! Ce i-a mai placut profesorului! Si mie care mi-era rusine sa-i arat desenul!!!
itina- 6
Crucifixion
Pictura in ulei de Patrick Trotter
Asta ca sa vedeti mai clar despre ce e vorba in avatarul meu, atat de controversat
Pictura in ulei de Patrick Trotter
Asta ca sa vedeti mai clar despre ce e vorba in avatarul meu, atat de controversat
pitulicea- 6
Da, reprezinta ceea ce trebuie, desi iti da impresia si de iminenta unui inec... Totusi chipul lui Hristos (sau asa cum l-a ''vazut'' pictorul ) mi se pare grotesc, fara suparare...
Queensland- 6
Mi se pare mai mult descumpanit... decat indurerat. Cu coltul buzelor lasate in jos, ca un copil imbufnat, nu ca un om care sufera...
In afara de faptul ca figura lui Iisus n-a reusit sa redea trairile momentului (sau ceea ce-mi imaginez eu ca traia), pictura mi se pare buna...
In afara de faptul ca figura lui Iisus n-a reusit sa redea trairile momentului (sau ceea ce-mi imaginez eu ca traia), pictura mi se pare buna...
pitulicea- 6
eu vad un chip dezamagit si trist...dar nu mi-ar fi trecut prin cap nici intr-o mie de ani ca are vreo legatura cu Iisus...poate doar prin coronita de spini.
Vizitator- Vizitator
Coronita si crucea
In final, cine poate sti? S-ar putea sa fie cea mai fidela copie a chipului lui Iisus... Stie cineva cu exactitate cum arata, in cel mai mic detaliu?
In final, cine poate sti? S-ar putea sa fie cea mai fidela copie a chipului lui Iisus... Stie cineva cu exactitate cum arata, in cel mai mic detaliu?
pitulicea- 6
La 15 august 1967 - A murit pictorul francez René Magritte (n.21.11.1898).
Foarte interesante lucrarile lui. Imi place
Puteti vedea mai multe aici http://www.capuletart.com/rene-magritte
Foarte interesante lucrarile lui. Imi place
Puteti vedea mai multe aici http://www.capuletart.com/rene-magritte
pitulicea- 6
Wow ! Super, bogata imaginatie ! Si mai e si nascut in aceeasi zi cu mine...
Queensland- 6
Pagina 8 din 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Pagina 8 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum