Ghici ce nu sunt!
+25
Elena_A
daffy_
mielusica
dorina_s
mastermind
atat de simplu
pitulicea
dcbal
csabaxx
myrk
anca7
tegeusa
eledas
itina
soryn
kam3l3on
Queensland
RALUCA
Florin2013
freda white
Violoncella
elis27
pauletz
Pingu
lynn
29 participanți
Pagina 22 din 39
Pagina 22 din 39 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39
Ghici ce nu sunt!
Rezumarea primului mesaj :
Reguli!
Spui 3 lucuri despre tine dintre care 2 adevărate şi unul fals. Imediat sub tine, două persoane au voie la câte o încercare de a nimeri ceea ce NU eşti. După aceasta poţi veni să confirmi sau să infirmi. Dacă unul dintre cei doi a nimerit ceea ce nu eşti, e rândul lui să spună ceva despre el şi jocul se repetă. Dacă nici unul dintre cei doi nu a nimerit, pui alte 3 afirmaţii şi alţii încearcă să te ghicească.
me first
1. desi nu par (probabil) sunt fata cu brosele, am o brosa aproape la fiecare haina sau bluzita, de la fluturi si flori la eu stiu ce animalut, 90% din ele sustin cauze impotriva diverselor afectiuni sau sustin campanii ce implica animale.
2. sunt fata cu filmele, imi place tot ce tine de film, probabil ca e 'vina' artistului din mine
3. sunt fata cu condeiul. tin un jurnal, ma regasesc in scris, scriu despre mine si despre ceea ce sunt.
ce nu sunt?
Reguli!
Spui 3 lucuri despre tine dintre care 2 adevărate şi unul fals. Imediat sub tine, două persoane au voie la câte o încercare de a nimeri ceea ce NU eşti. După aceasta poţi veni să confirmi sau să infirmi. Dacă unul dintre cei doi a nimerit ceea ce nu eşti, e rândul lui să spună ceva despre el şi jocul se repetă. Dacă nici unul dintre cei doi nu a nimerit, pui alte 3 afirmaţii şi alţii încearcă să te ghicească.
me first
1. desi nu par (probabil) sunt fata cu brosele, am o brosa aproape la fiecare haina sau bluzita, de la fluturi si flori la eu stiu ce animalut, 90% din ele sustin cauze impotriva diverselor afectiuni sau sustin campanii ce implica animale.
2. sunt fata cu filmele, imi place tot ce tine de film, probabil ca e 'vina' artistului din mine
3. sunt fata cu condeiul. tin un jurnal, ma regasesc in scris, scriu despre mine si despre ceea ce sunt.
ce nu sunt?
lynn- 3
Re: Ghici ce nu sunt!
2 Am scapat.
Doro, jocul asta se refera la ceea ce nu ma reprezinta.Ori, mie-mi place sa ma uit la filme. Zile intregi.
Doro, jocul asta se refera la ceea ce nu ma reprezinta.Ori, mie-mi place sa ma uit la filme. Zile intregi.
atat de simplu- 6
1. Citesc o carte ruseasca
2. M-am uitat ieri la un film rusesc
3. M-am uitat azi la un film italian
2. M-am uitat ieri la un film rusesc
3. M-am uitat azi la un film italian
pitulicea- 6
äää. eu ziceam tocmai pe dos cum ar zice cineva, sa casc ochii la titlu!
3 la Pitu...ca poate s-a uitat la unul rusesc ...am priceput acum, nu?
3 la Pitu...ca poate s-a uitat la unul rusesc ...am priceput acum, nu?
Vizitator- Vizitator
s-o fi terminat tolba cu boacane pe ziua de azi...desi...mai sunt totusi inca 3 ore
1. Azi am desfacut bradul artificial
2. Azi am desfacut bradul natural
3. Ieri noapte am avut un cosmar.
1. Azi am desfacut bradul artificial
2. Azi am desfacut bradul natural
3. Ieri noapte am avut un cosmar.
Vizitator- Vizitator
pai nu mai astepta, ca de desfacut l-am desfacut pe ala artificial, iar cosmarul a fost dar ceva mai soft, mai mult un vis cam urat
Vizitator- Vizitator
Regula era ca dupa doua raspunsuri sa se dea verdictul.Desi, nu vad de ce s-ar astepta daca din prima s-a raspuns corect si cel in cauza a si confirmat. Astept directive.N-am chef sa raspund, de aia.
atat de simplu- 6
la naiba, stiam eu ca mai este ceva in tolba aia, vezi daca citesc doar titlul?
Vizitator- Vizitator
Hai, simpla...ca-i randul tau. Dar daca tii mortis la un al doilea raspuns, na...sa fie 1
Lasati discutiile pentru alt topic.
Lasati discutiile pentru alt topic.
pitulicea- 6
Eu nu vreau sa discut.
1. mi-am facut suc din 2 portocale si 3 clementine
2. mi-am facut suc din 5 portocale
3. am baut 1 litru de apa plata
1. mi-am facut suc din 2 portocale si 3 clementine
2. mi-am facut suc din 5 portocale
3. am baut 1 litru de apa plata
atat de simplu- 6