Anagrame
+31
ionutz72
dorina_s
lion
Ravian
sharp00714
stiletto
mastermind
East17
pitulicea
mielusica
Aliona
Woo Woo
anca7
itina
koreanu
Pingu
parwous
myrk
dali
eledas
AlexIulia
mariana m
freda white
shadow
Athena
aristeu
atat de simplu
magda17m
dcbal
Queensland
habibi77
35 participanți
Pagina 19 din 39
Pagina 19 din 39 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39
Anagrame
Rezumarea primului mesaj :
Anagramă se numește un cuvânt sau o frază care se obține prin schimbarea ordinii literelor unui alt cuvânt sau ale unei alte fraze.
Eu va propun un joc cu un singur cuvant.
ILENFE
Anagramă se numește un cuvânt sau o frază care se obține prin schimbarea ordinii literelor unui alt cuvânt sau ale unei alte fraze.
Eu va propun un joc cu un singur cuvant.
ILENFE
habibi77- 6
Buna dimineata !!!
Ce pot spune este ca mi-a cam starnit interesul micutul vostru joc . Si dorinta de a "intalni" cuvinte noi si de a imi reaminti de cele invatate deja ... Plus posibilitatea de a intalni oameni noi si captivanti ... Toate cele bune si o zi cat mai placuta va doresc ...
koreanu- 1
Si totusi , unde a disparut cuvantul ales de mine ??? :(
De ce nu mai apare in tabel cuvantul scris de mine ???
koreanu- 1
Re: Anagrame
Regula 3
Nu se permit comentarii care nu au legatura cu topicul, sau discutii gen chat.
Nu mai faceti off-topic aici! Aici jucati si atat. Discutiile in cafenea.
Raspundeti cu click pe POST REPLY Nu pe "Citeaza"!
Nu mai faceti off-topic aici! Aici jucati si atat. Discutiile in cafenea.
Raspundeti cu click pe POST REPLY Nu pe "Citeaza"!
pitulicea- 6
Rezolva cineva anagrama asta? Pentru mine e prea grea. N-am nici timp, nici chef sa-mi inod creierul.koreanu a scris:DOABNOMISCOEIP
Sugerez sa nu folositi cuvinte "mai putin folosite"... Nu are rost sa blocam jocul.
pitulicea- 6
Eu nu-mi bat capul.O fi un termen pe care il pui la cuvinte rar intalnite (ceva de genul "hai sa ne imbogatim vocabularul").
atat de simplu- 6
Raspuunsul la cuvantul DOABNOMISCOEIP este : ABDOMINOSCOPIE
Referitor la cuvant tau nu am auzit de el este un cuvant fara nici un sens ...
Singura varianta de raspuns ar fi sa inlocuim un L cu un A , atunci ar iesi cuvantul
POPULAR daca exista cuvantul totusi te rog a ma corecta ...
Referitor la cuvant tau nu am auzit de el este un cuvant fara nici un sens ...
Singura varianta de raspuns ar fi sa inlocuim un L cu un A , atunci ar iesi cuvantul
POPULAR daca exista cuvantul totusi te rog a ma corecta ...
koreanu- 1
Scuzeeeee.....am uitat un A Da, la POPULAR ma gandisem.
Da-ne un alt cuvant, dar unul mai simplu....nu de 100 de litere si nici folosit o data la 100 de ani Aici e un topic de Jocuri, nu de stiinta si cunoastere
Pentru cuvinte noi, e un topic la LITERATURA.
Da-ne un alt cuvant, dar unul mai simplu....nu de 100 de litere si nici folosit o data la 100 de ani Aici e un topic de Jocuri, nu de stiinta si cunoastere
Pentru cuvinte noi, e un topic la LITERATURA.
pitulicea- 6
Sa zicem ca sunt pasionat de medicina si este un cuvant des intalnit ... Doar de catre cunoscatori
koreanu- 1
Pentru orice alte discutii si precizari, te asteptam in "Dimineti cu aroma de cafea" in DE-ALE MEMBRILOR.
Deblochez eu jocul si te rog sa nu mai faci chat aici. Respecta regulile jocului si ale topicului.
Regula 1
Cititi cu atentie subiectele din subforumul IMPORTANT. E ideal sa le cunoasteti continutul inainte de a incepe sa postati pe forum
Regula 2
Cititi cu atentie Regulile Jocurilor inainte de a posta. Le gasiti in prima postare a fiecarei pagini din topic. E foarte important sa le respectati!
Regula 3
Regula 4
Nu deschideti alte topice fara a consulta adminul. (NEW TOPIC inseamna topic nou. Raspundeti cu click pe POST REPLY)
pitulicea- 6
Pagina 19 din 39 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39
Pagina 19 din 39
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum