COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 27 din 37
Pagina 27 din 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Multumesc, doro
Dorina, parca ti-ai numarat cuvintele Faina poza mult prea scurta descrierea
Dorina, parca ti-ai numarat cuvintele Faina poza mult prea scurta descrierea
pitulicea- 6
Felicitari Dorina! Automobilele astea vechi sunt niste bijuterii, mi se par extraordinar de elegante. Tare mi-ar mai placea sa ma plimb si eu cu unul.
Vizitator- Vizitator
Tema concursului: PAPUSI
In momentul in care am propus trema sincer nu ma gandisem ca nu vor fi poze pentru ca eu si acum mai am papusile cu care ma jucam cand eram mica si stiam ca sunt persoane cu copii, nepoti etc si mai vazusem ca in alte concursuri au participat diverse poze in care apareau si papusi, era o tema usoara din punctul meu de vedere... dar se pare ca nu a fost asa!
Asa ca am fost nevoita sa imi scot la inaintare colectia de papusi ...cele Barbie recunosc ca le-am imprumutat!
Cred ca poza castigatoare a fost cea cu papusa traditionala. Am facut-o la repezeala cu telefonul. Ma bucur ca v-a placut!O atasez inca o data!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In momentul in care am propus trema sincer nu ma gandisem ca nu vor fi poze pentru ca eu si acum mai am papusile cu care ma jucam cand eram mica si stiam ca sunt persoane cu copii, nepoti etc si mai vazusem ca in alte concursuri au participat diverse poze in care apareau si papusi, era o tema usoara din punctul meu de vedere... dar se pare ca nu a fost asa!
Asa ca am fost nevoita sa imi scot la inaintare colectia de papusi ...cele Barbie recunosc ca le-am imprumutat!
Cred ca poza castigatoare a fost cea cu papusa traditionala. Am facut-o la repezeala cu telefonul. Ma bucur ca v-a placut!O atasez inca o data!
dorina_s- 5
Foarte bine ca ai atasat-o Dorina sa-ti putem da si un verde. Cred ca pe toti ne-a facut sa ne amintim de copilarie. Felicitari inca o data !
Vizitator- Vizitator
M-ai distrat, cu colectia ta de papusi.
A fost un concurs la care a trebuit sa spun pas. Acum cand am vazut papusa ta, mi s-a facut dor de papusile mele Papusile acelea din copilaria noastra mi se par mult mai dragalase decat cele lungi si slabe din copilaria copiilor de acum
Felicitari pentru poza, felicitari pentru papusa
A fost un concurs la care a trebuit sa spun pas. Acum cand am vazut papusa ta, mi s-a facut dor de papusile mele Papusile acelea din copilaria noastra mi se par mult mai dragalase decat cele lungi si slabe din copilaria copiilor de acum
Felicitari pentru poza, felicitari pentru papusa
pitulicea- 6
Tema concursului: VARA
Vara...fotografia aceasta am facut-o anul trecut, trecand pe langa bucata asta de pamant exact dupa ce gospodarul isi taiase iarba si o comprimase ca nutret pentru vite pe timp de iarna . Mi-au placut ''mosorasele'' alea uriase si le-am tras in poza
Vara...fotografia aceasta am facut-o anul trecut, trecand pe langa bucata asta de pamant exact dupa ce gospodarul isi taiase iarba si o comprimase ca nutret pentru vite pe timp de iarna . Mi-au placut ''mosorasele'' alea uriase si le-am tras in poza
Vizitator- Vizitator
Totul iti da impresia de vara in fotografia ta, culorile, ziua insorita, frumoasa fotografie si felicitari pentru inspiratie. Si-un verde de vara !
Vizitator- Vizitator
La malul marii, dar care mare? Ai descris tot ce se vede si ai omis restul
Superba marea ta.
Superba si fotografia de vara. Asa cum zicea si aella, parca se vede vara in poza. Mai exact: arsita verii.
Superba marea ta.
Superba si fotografia de vara. Asa cum zicea si aella, parca se vede vara in poza. Mai exact: arsita verii.
pitulicea- 6
Aaaa, ce scapare De data aceasta este Marea Neagra Pitu, care pentru mine este la fel de frumoasa ca orice alta mare din lume. ;ultumesc frumos!
Vizitator- Vizitator
Ma gandeam eu - dupa culoare - ca-i vorba de marea noastra Si pentru mine e frumoasa. Foarte frumoasa
pitulicea- 6
Pagina 27 din 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Pagina 27 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum