COLTISORUL PREMIANTILOR
+18
dorina_s
Ravian
shu
ssdd
Queensland
Pingu
itina
pitulicea
Woo Woo
Obi-Wan Kenobi
myrk
magda17m
eledas
Violoncella
RALUCA
seaman65
egabi70
atat de simplu
22 participanți
Pagina 2 din 37
Pagina 2 din 37 • 1, 2, 3 ... 19 ... 37
COLTISORUL PREMIANTILOR
Rezumarea primului mesaj :
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Am deschis acest topic pentru fotografiile castigatoare la concursul: "Fotograful saptamanii"
( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] )
Un coltisor in care sa poata fi vazute, aplaudate, votate
Asteptam si cateva cuvinte din partea castigatorilor, cu privire la fotografia castigatoare
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 22 Sept - 9:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: COLTISORUL PREMIANTILOR
Da' tot n-am inteles. Ai facut poza asta special pentru concurs sau o aveai deja?
Aici pot sa dau si-un verde, care sa conteze Un verde pentru rosu.
Aici pot sa dau si-un verde, care sa conteze Un verde pentru rosu.
pitulicea- 6
Tare poz(n)a, itina De pantof, ce sa mai zic? Nedumerirea mea este unde ai ridicat piciorul, ca se vede o poseta acolo si un pervaz
Queensland- 6
Cred c-ar suna bine sa spun ca mi-am urcat picioarele pe fereastra! Dar nu, era doar vitrina magazinului respectiv!
itina- 6
Adica ti-ai "postat" piciorul in vitrina? Buna poza, oricum.
atat de simplu- 6
Daca taburetul pe care stateam era langa vitrina, nu sunt eu de vina!
itina- 6
Tema concursului: PEISAJE URBANE
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Poza asta a aparut in timpul concediului meu de acu 2 ani din Grecia. Primul concediu in care m-am dus sa ma relaxez fara sa ma gandesc la munca.
Mai exact este facuta in Skiathos dupa o plimbare lunga cu vaporul. Cine doreste un concediu de neuitat Grecia este destinatia cea mai potrivita
Poza asta a aparut in timpul concediului meu de acu 2 ani din Grecia. Primul concediu in care m-am dus sa ma relaxez fara sa ma gandesc la munca.
Mai exact este facuta in Skiathos dupa o plimbare lunga cu vaporul. Cine doreste un concediu de neuitat Grecia este destinatia cea mai potrivita
RALUCA- 6
Foarte frumoasa poza si peisajul. Un loc potrivit pentru vacanta.
pitulicea- 6
TEMA CONCURSULUI - NORI
Din apartamentul in care stateam acum cativa ani am vazut cateva apusuri superbe! Atata cer in flacari am vazut, cat pentru o viata! Pana la urma m-am gandit sa il si imortalizez. Mi-a fost greu sa aleg doar o fotografie pentru ca am cateva... Acum , cautand rapid printre toate pozele o idee pentru concursul urmator, am mai dat de unele frumoase, poate gasesc un coltisor unde sa le postez, ca tare is faine!
Nu-i cine stie ce poveste, da' na! Aaaaa, unde stau acum pot prinde tot apusuri, dar ma incurca niste cladiri, asa ca o sa caut alta obsesie:))
Din apartamentul in care stateam acum cativa ani am vazut cateva apusuri superbe! Atata cer in flacari am vazut, cat pentru o viata! Pana la urma m-am gandit sa il si imortalizez. Mi-a fost greu sa aleg doar o fotografie pentru ca am cateva... Acum , cautand rapid printre toate pozele o idee pentru concursul urmator, am mai dat de unele frumoase, poate gasesc un coltisor unde sa le postez, ca tare is faine!
Nu-i cine stie ce poveste, da' na! Aaaaa, unde stau acum pot prinde tot apusuri, dar ma incurca niste cladiri, asa ca o sa caut alta obsesie:))
Violoncella- 5
Frumoasa obsesia ta si frumoase apusurile pe care le vezi. La mine soarele nu apune atat de frumos
pitulicea- 6
Multumesc! Intr-adevar, rar am vazut ce am vazut acolo! Si...am uitat sa spun, ii fain aici la premianti! )
Violoncella- 5
Pagina 2 din 37 • 1, 2, 3 ... 19 ... 37
Pagina 2 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum