Vi se indeplinesc visele?
+10
sharp00714
csabaxx
atat de simplu
shadow
soryn
elis27
Pingu
RALUCA
Lolita
pitulicea
14 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Vi se indeplinesc visele?
Rezumarea primului mesaj :
Se stie ca visele pot fi interpretate si ca aceste vise sunt, de fapt, niste predictii. Insa, prea putini dintre noi stiu sa le interpreteze corect.
Unii dintre noi cred in vise, altii nu. Unora li se indeplinesc visele, altora nu.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Hai sa vedem cat de importante sunt visele pentru noi si cat de multa atentie dam semnificatiei acestora.
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot" in sondaj. Insa si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
Cand spun comentarii, ma refer la comentarii legate de vot. Pentru discutii despre vise si interpretarea acestora, va invit in topicul: "Visele si realitatea" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se stie ca visele pot fi interpretate si ca aceste vise sunt, de fapt, niste predictii. Insa, prea putini dintre noi stiu sa le interpreteze corect.
Unii dintre noi cred in vise, altii nu. Unora li se indeplinesc visele, altora nu.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Hai sa vedem cat de importante sunt visele pentru noi si cat de multa atentie dam semnificatiei acestora.
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot" in sondaj. Insa si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
Cand spun comentarii, ma refer la comentarii legate de vot. Pentru discutii despre vise si interpretarea acestora, va invit in topicul: "Visele si realitatea" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pitulicea- 6
Re: Vi se indeplinesc visele?
A fost o vreme cand mi s-a indeplinit orice vis. Acum nu mai cred in vise. Nici nu prea visez, sau nu le tin minte.
Vizitator- Vizitator
Ti s-au indeplinit toate? Adica exact ce visai se indeplinea?
pitulicea- 6
Nu cred in vise si... visez fooarte rar !!! Atunci cand se intampla, vorba Aellei, visez ... umed !!! Dar, asa cum si Simpla mentiona, conform lui Taica Freud(vorbim aici de abordarea psihanalitica): visele sunt acte ratate sau reprimate de Constiinta in Subconstient(un amalgam de vise neimplinite inca), din viata noastra cotidiana ! Ele, avand o puternica incarcatura emotionala, isi pot face simtita prezenta ori de cate ori Constiinta este in repaos ca atunci cand dormim sau abolita ca atunci cand bem peste 6 pahare de vin ! Doar asa acestea trec cenzura/bariera Constiintei si-si fac simtita existenta... Cam asta cu visele de noapte, caci la ele am facut scurta referirie aici.
sharp00714- 4
Eu visez mult,uneori visele imi plac alteori ma fac sa ma trezesc obosita si inspaimantata.Imi amintesc mereu ce visez dar niciodata nu le-am inteles sensul si nici n-am fost atenta daca au avut vrio semificatie.Sa vrea sa cred ca ele se pot indeplini,dar sunt sceptica
Vica- 6
Uneori mai aud pe cineva spunand ca i sa intamplat ceva si trebuia sa se gandeasca ca de fapt a visat ceva ce l-a atentionat ca i se va intampla Oare visele trebuie sa fie pentru noi un avertisment?Ele pot deveni realitate? Este una sa visezi noaptea si alta sa visezi cu ochii deschisi?
Vica- 6
Visele trebuie interpretate... ele nu se intampla asa cum le vedem in vis. Tot ce-ti apare in vis are o semnificatie.
Da' aici nu dezbatem semnificatia viselor, asa cum am scris in mesajul de prezentare. Pentru vise avem un alt topic... mai serios Asta-i unul neserios
Da' aici nu dezbatem semnificatia viselor, asa cum am scris in mesajul de prezentare. Pentru vise avem un alt topic... mai serios Asta-i unul neserios
pitulicea- 6
Am bifat uneori,dar de fapt,mi s-a intamplat ceva ciudat cu ani in urma:trei nopti la rand,trei visr care a doua zi s-au indeplinit.Prima data m-am gandit ca e pura intamplare,a doua oara m-a pus pe ganduri dar si a treia zi,cand m-am trezit si m-am intalnit cu persoana din vis care imi punea aceleasi intrebati,mi s-a facut pielea de gaina.Eu nu vreau sa mi se indeplineasca visele fiindca mai am si cosmaruri cateodata...Bine ca n-a tinut mai mult....
liviaionita- 4
Intotdeauna mi s-au indeplinit visele, conteaza cum le-am interpretat.In timp am invatat sa fac acest lucru.Iar daca mi-am dorit ceva atat m-am gandit la lucru respectiv ca il si visam
dorina_s- 5
In ultima perioada nu mai am vise ci cosmaruri! Probabil agitatia de peste zi!
dorina_s- 5
depinde cum interpretez visele
daca sunt vizuni, alea se indeplinesc
daca sunt vizuni, alea se indeplinesc
Faun- 2
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum