Tehnica Quilling
+14
carmendana
Woo Woo
eledas
caldb
mielusica
nycknic
Queensland
kam3l3on
atat de simplu
pauletz
seaman65
magda17m
Violoncella
RALUCA
18 participanți
Pagina 22 din 24
Pagina 22 din 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Tehnica Quilling
Rezumarea primului mesaj :
Suntem obişnuiţi cu lucrul de mână confecţionat din hârtie prin tehnica origami. Mai puţin cunoscută, dar care îşi croieşte un drum sigur, beneficiind de o popularitate mare printre doritori şi admiratori este o altă tehnică de confecţionare a obiectelor şi a accesoriilor de artă, de astă dată din hârtie răsucită. Tehnica se numeşte „quilling”. Originea termenului vine din limba engleză, care în traducere înseamnă pană de pasăre. Este o artă veche de răsucire a hârtiei în jurul unei pene de pasăre, apărută pentru prima dată în Europa medievală către sfârşitul secolului XIV, atunci când maicile din mănăstiri creau medalioane graţioase prin intermediul acestei tehnici.
Suntem obişnuiţi cu lucrul de mână confecţionat din hârtie prin tehnica origami. Mai puţin cunoscută, dar care îşi croieşte un drum sigur, beneficiind de o popularitate mare printre doritori şi admiratori este o altă tehnică de confecţionare a obiectelor şi a accesoriilor de artă, de astă dată din hârtie răsucită. Tehnica se numeşte „quilling”. Originea termenului vine din limba engleză, care în traducere înseamnă pană de pasăre. Este o artă veche de răsucire a hârtiei în jurul unei pene de pasăre, apărută pentru prima dată în Europa medievală către sfârşitul secolului XIV, atunci când maicile din mănăstiri creau medalioane graţioase prin intermediul acestei tehnici.
RALUCA- 6
Re: Tehnica Quilling
Frumos.
Ma gandeam sa-l faci mai mare si mai inflorat... ornat cu trandafiri dintr-aia mari, ca in tablou, da poate iau trandafirii foc de la lumanare
Ma gandeam sa-l faci mai mare si mai inflorat... ornat cu trandafiri dintr-aia mari, ca in tablou, da poate iau trandafirii foc de la lumanare
pitulicea- 6
Nu cred ca reusesc sa-i fac mai ingusti. Dar incerc maine sa fac trandafiri ca ar fi frumos asa un suport
RALUCA- 6
Il fac , il postez si daca nu ii frumos il stergi repede macar nu ma fac de rusine
RALUCA- 6
Sunt convinsa ca n-o sa am motiv sa-l sterg. Nimic din ce-ai facut pana acum nu te-a facut de rusine. Nici macar cele de la inceput, cand nu aveai experienta.
pitulicea- 6
Ce fain a iesit asta E super. Sa faci neaparat pentru stand.
Ma gandeam eu ca trebuie sa iasa ceva frumos. N-avea cum altfel.
Ma gandeam eu ca trebuie sa iasa ceva frumos. N-avea cum altfel.
pitulicea- 6
Pentru stand le fac . Daca le-as face pentru mine nu ar fi asa slipitoare cu margele ca si un pom de Craciun. Dar cum mama m-a "certat" ieri si mi-a spus "eu stiu ca tie nu iti place nu sclipici si margele , dar nu le faci pentru tine asa ca pune acolo sa fie frumos" m-am conformat
RALUCA- 6
Bine zice. Doar nu le faci pentru tine. De sarbatori, mai ales de cele de iarna, nici nu merg daca-s prea sobre.
pitulicea- 6
Foarte, foarte frumoase, felicitari Ralu ! Urmeaza decoratiuni pentru brad?
Vizitator- Vizitator
Eu zic ca-i foarte frumos asa. La asta nu mai trebuie nimic in plus. Da' ideal e sa ai cat mai multe modele...mai simple, mai incarcate, mai sobre, mai colorate... Gusturile difera
Aaaa... daca faci pentru iarna, ai ceva modele de fulgi de nea?
Aaaa... daca faci pentru iarna, ai ceva modele de fulgi de nea?
pitulicea- 6
Pagina 22 din 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Pagina 22 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum