Tehnica Quilling
+14
carmendana
Woo Woo
eledas
caldb
mielusica
nycknic
Queensland
kam3l3on
atat de simplu
pauletz
seaman65
magda17m
Violoncella
RALUCA
18 participanți
Pagina 17 din 24
Pagina 17 din 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Tehnica Quilling
Rezumarea primului mesaj :
Suntem obişnuiţi cu lucrul de mână confecţionat din hârtie prin tehnica origami. Mai puţin cunoscută, dar care îşi croieşte un drum sigur, beneficiind de o popularitate mare printre doritori şi admiratori este o altă tehnică de confecţionare a obiectelor şi a accesoriilor de artă, de astă dată din hârtie răsucită. Tehnica se numeşte „quilling”. Originea termenului vine din limba engleză, care în traducere înseamnă pană de pasăre. Este o artă veche de răsucire a hârtiei în jurul unei pene de pasăre, apărută pentru prima dată în Europa medievală către sfârşitul secolului XIV, atunci când maicile din mănăstiri creau medalioane graţioase prin intermediul acestei tehnici.
Suntem obişnuiţi cu lucrul de mână confecţionat din hârtie prin tehnica origami. Mai puţin cunoscută, dar care îşi croieşte un drum sigur, beneficiind de o popularitate mare printre doritori şi admiratori este o altă tehnică de confecţionare a obiectelor şi a accesoriilor de artă, de astă dată din hârtie răsucită. Tehnica se numeşte „quilling”. Originea termenului vine din limba engleză, care în traducere înseamnă pană de pasăre. Este o artă veche de răsucire a hârtiei în jurul unei pene de pasăre, apărută pentru prima dată în Europa medievală către sfârşitul secolului XIV, atunci când maicile din mănăstiri creau medalioane graţioase prin intermediul acestei tehnici.
RALUCA- 6
Re: Tehnica Quilling
O floare cu doi bobocei Foarte frumos., carmendana!
Oooo.... intre timp a aparut si Raluca cu o noua capodopera Bravoooo!!!! Harnica si indemanatica. Ptiu sa nu te deochi.
Foarte frumos.
Oooo.... intre timp a aparut si Raluca cu o noua capodopera Bravoooo!!!! Harnica si indemanatica. Ptiu sa nu te deochi.
Foarte frumos.
pitulicea- 6
Mai fetelor voi ma faceti sa ma las de forumit si sa ma apoc de Quilling!
Frumoase tablouri si felicitarile la fel!
Frumoase tablouri si felicitarile la fel!
eledas- 4
Eledas, sa stii ca merg si in acelasi timp
Te astept cu drag in randurile celor care fac quilling! De fapt, pe toate, incercati si o sa vedeti ca nu e greu si, cu cat mai multe persoane vor face handmade (in orice tehnica) cu atat mai bine
Te astept cu drag in randurile celor care fac quilling! De fapt, pe toate, incercati si o sa vedeti ca nu e greu si, cu cat mai multe persoane vor face handmade (in orice tehnica) cu atat mai bine
carmendana- 2
Eh! carmendada...scriu si eu vorbe ca sa ma aflu'n treaba! In primul rand nu am timpul necesar nici rabdarea si nici precizia in maini pentru a taia fasii, hartii si hartioare si daca nu-mi iese din prima nu mai am chef si arunc totul.
eledas- 4
Pagina 17 din 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Pagina 17 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum