Ce metoda folosesti pentru a-ti pastra inima sanatoasa?
+9
aristeu
habibi77
tegeusa
elis27
seaman65
RALUCA
mielusica
Pingu
pitulicea
13 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Rezumarea primului mesaj :
Cat de mult te gandesti la sanatatea ta?
Hai sa vedem care sunt metodele cel mai des aplicate in viata noastra de zi cu zi.
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot". Dar si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
Puteti raspunde cu toata sinceritatea. Nu suntem aici ca sa judecam pe cineva. Daca nu doriti sa va faceti cunoscut votul, nu vom sti cine si ce a votat.
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cat de mult te gandesti la sanatatea ta?
Hai sa vedem care sunt metodele cel mai des aplicate in viata noastra de zi cu zi.
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot". Dar si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
Puteti raspunde cu toata sinceritatea. Nu suntem aici ca sa judecam pe cineva. Daca nu doriti sa va faceti cunoscut votul, nu vom sti cine si ce a votat.
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 2 Ian - 17:49, editata de 3 ori
pitulicea- 6
Re: Ce metoda folosesti pentru a-ti pastra inima sanatoasa?
am bifat ca evit consumul de alcool. io beau numai bere...
tegeusa- 6
Bere fara alcool? Ia citeste ce scrie pe eticheta... inainte de-a bea. Dupa ce bei, stiu ca nu mai vezi.
pitulicea- 6
De cand am aflat ca sufar de insuficienta cardiaca am inceput sa iau masuri, in sensul ca nu ma mai enervez. Am ajuns in situatia asta datorita socurilor si supararilor si din acest motiv trebuie sa le elimin din viata mea.
Nu m-am gandit niciodata sa elimin din alimentatie sarea, mancarea n-ar mai avea niciun gust si mi-ar scadea tensiunea sub 8, deci ori mor de imfarct ori de hipotensiune . De grasimi nu ma ating, de alcool ma apropii foarte rar, iar peste nu mananc deloc. Legumele si fructele fac parte din rutina zilnica. Nu mai fac niciun fel de sport de vreo 2 ani.
Nu m-am gandit niciodata sa elimin din alimentatie sarea, mancarea n-ar mai avea niciun gust si mi-ar scadea tensiunea sub 8, deci ori mor de imfarct ori de hipotensiune . De grasimi nu ma ating, de alcool ma apropii foarte rar, iar peste nu mananc deloc. Legumele si fructele fac parte din rutina zilnica. Nu mai fac niciun fel de sport de vreo 2 ani.
habibi77- 6
Parca am citit pe undeva ca nu e bine sa elimini sarea. Se face asta doar in cazul unui tratament.
aristeu- 4
Woooow, ce "sanatos" traieste habi.
Eu nici nu stiu de ce as vrea o inima sanatoasa. Moartea "de inima" e cea mai usoara. De ce s-o tratez si sa mor greu, de alte boli? Nice vorba
Eu nici nu stiu de ce as vrea o inima sanatoasa. Moartea "de inima" e cea mai usoara. De ce s-o tratez si sa mor greu, de alte boli? Nice vorba
pitulicea- 6
Pitu, imi place cum gandesti!
Nici pitu nu mai papa ciocolata!!!
Nici pitu nu mai papa ciocolata!!!
kam3l3on- 3
Pitu papa tot ce-i cade bine
La silueta ma mai gandesc din cand in cand, da' la inima extrem de rar. Numa' cand ma indragostesc
La silueta ma mai gandesc din cand in cand, da' la inima extrem de rar. Numa' cand ma indragostesc
pitulicea- 6
Da' si la silueta asa, el fugitivo, nu?
kam3l3on- 3
Nu el fugitivo, ca fuga de orice fel, ma oboseste
De obicei ma gandesc dupa ce am mancat....cu parere de rau. Niciodata inainte
De obicei ma gandesc dupa ce am mancat....cu parere de rau. Niciodata inainte
pitulicea- 6
Sincer? Nimnicutza M-am nascut cu o gaurice in plus in corazon, ceea ce-mi da destule batai de cap, asa ca de ce sa nu contribui si eu Vorba Pitulicei, moartea de inima e cea mai rapida, nedureroasa (excluzand infarctul ) si avand in vedere si incarcatura genetica a familiei mele, de ce nu?!
Queensland- 6
Deci voi doua nu sunteti din categoria celor care ,,pentru o viata sanatoasa beti cel putin 2 litri de apa in fiecare zi''?
kam3l3on- 3
Apa nu-i buna nici in cizme, nici la genunchi Si ca sa bei, tre' sa bagi la ghiozdan, altfel de ce ai bea atata amar de apa???
Queensland- 6
Infarctul doare? Mie de moarte nu mi-e frica, dar de dureri da
pitulicea- 6
Sa nu intram in morbid, dar chiar n-ai vrea sa experimentezi unul... Eventual unul de-alea care iti fac inima papara si nu mai ai timp sa simti durerea
Queensland- 6
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» SA INVATAM SA MANCAM SANATOS
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» DESENE ANIMATE SI FILME PENTRU COPII
» Poezii scrise de Queensland
» Cristalele si aura
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» DESENE ANIMATE SI FILME PENTRU COPII
» Poezii scrise de Queensland
» Cristalele si aura