INVITATIE LA MASA
4 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
INVITATIE LA MASA
Rezumarea primului mesaj :
De cate ori in momentul aranjarii unei mese inaintea sosirii oaspetilor , nu v-ati aflat in impas, sa vi se para ca nimic nu e aranjat cum trebuie si ca totul e un dezastru.
Avand in vedere ca nu doar aspectul si gustul mancarii sunt importante, ci si aranjarea unei mese festive, m-am gandit sa ne impartasim unii altora idei , despre cum se aranjeaza o masa festiva, despre cum se aseaza o mancare in farfurie, cum se orneaza o salata sau un tort, moduri de aranjare a aperitivelor pe platouri.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
De cate ori in momentul aranjarii unei mese inaintea sosirii oaspetilor , nu v-ati aflat in impas, sa vi se para ca nimic nu e aranjat cum trebuie si ca totul e un dezastru.
Avand in vedere ca nu doar aspectul si gustul mancarii sunt importante, ci si aranjarea unei mese festive, m-am gandit sa ne impartasim unii altora idei , despre cum se aranjeaza o masa festiva, despre cum se aseaza o mancare in farfurie, cum se orneaza o salata sau un tort, moduri de aranjare a aperitivelor pe platouri.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: INVITATIE LA MASA
Aranjamente din portocale am vazut intr-o carticica la creativ hobby.
Daca mergi acolo poate iti dau tipele alea ceva idei cum sa scoti miezul sa ramana doar coaja
Daca mergi acolo poate iti dau tipele alea ceva idei cum sa scoti miezul sa ramana doar coaja
RALUCA- 6
Am si eu o intrebare, din punctul de vedere al unui om practic: de ce trebuie sa fie toate ustensilele alea pe masa? Este nevoie de foarte mult loc asa. Nu-i mai usor sa le aduca ospatarul pe masura ce se termina ceva?
Ca activitatea tot atata timp necesita, in schimb nu necesita asa de mult spatiu pe masa. Io unde-mi mai pun coatele.
Ca activitatea tot atata timp necesita, in schimb nu necesita asa de mult spatiu pe masa. Io unde-mi mai pun coatele.
seaman65- 6
Coatele nu se tin pe masa . Tocmai asta este ideea sa fie cat mai impopotzonata masa sa nu ai unde sa iti ti coatele
RALUCA- 6
Eu cred ca-i mai bine sa ne lase sa punem coatele, ca altfel intindem picioarele si ne latim pe spatarul scaunului, arata si mai dizgratios.
seaman65- 6
La o asa masa stai in pozitie dreapta , nu te latzesti acolo ca doar este masa cu pretentii
RALUCA- 6
Si eu sunt de la tara si mi se par mult prea multe tacamurile alea. Ma simt inghesuita si parca nu pot nici respira.
pitulicea- 6
Obi-Wan Kenobi- 5
Tartinele alea mi se par prea ...inalte. Cum musti din ele daca n-ai gura mare?
pitulicea- 6
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum