De ce ne certam cand ne certam?
+8
Ping-Hong
shadow
Violoncella
pitulicea
Queensland
Pingu
seaman65
Tizona
12 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
De ce ne certam cand ne certam?
Oricat de fericit sau de inchegat e un cuplu, exista mereu certuri si neintelegeri.
Hai sa vedem care sunt principalele motive de cearta intr-un cuplu. Pentru ce se cearta cel mai adesea oamenii? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot". Dar si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
Puteti raspunde cu toata sinceritatea. Nu suntem aici ca sa judecam pe cineva. Daca nu doriti sa va faceti cunoscut votul, nu vom sti cine ce a votat.
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere!
Hai sa vedem care sunt principalele motive de cearta intr-un cuplu. Pentru ce se cearta cel mai adesea oamenii? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot". Dar si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
Puteti raspunde cu toata sinceritatea. Nu suntem aici ca sa judecam pe cineva. Daca nu doriti sa va faceti cunoscut votul, nu vom sti cine ce a votat.
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere!
pitulicea- 6
Re: De ce ne certam cand ne certam?
In fosta mea relatie, ne certam din cauza "incapatanarii unuia dintre noi" A lui mai ales.
pitulicea- 6
Am votat din cauza copiilor, dar e la egalitate cu banii. Daca nu e una, e alta.
Tizona- 4
Bani am avut, copii nu. Doua motive de cearta pe care le pot sterge de pe lista Da' mai raman destule altele.
pitulicea- 6
Eu am zis ca din cauza lucrurilor marunte, insa mai e si din cauza banilor, nu ca n-avem, ci ca n-avem destui
si ne mai certam si din cauza sexului si din cauza copiilor, adica toate se pot insuma sub o singura idee: fiecare ar face altfel.
si ne mai certam si din cauza sexului si din cauza copiilor, adica toate se pot insuma sub o singura idee: fiecare ar face altfel.
seaman65- 6
Cred ca cele mai frecvente animozitati au fost din cauza incapatanarii unuia dintre noi... De-a lungul timpului am invatat sa fiu mai ingaduitoare, desi de multe ori firea mea belicoasa tinde sa strice anumite momente, aparent fara importanta, doar pentru ca ''asa mi s-a pus mie pata'' Noroc ca celalalt merge pe considerentul ''desteptul cedeaza primul''
Queensland- 6
Si eu cedam mai mereu....cu toate ca nu eram eu desteapta familiei
pitulicea- 6
No hai sa-mi dau si io o parere, una de om necopt sa zic asa.
Din cauza geloziei nu prea ii cazul la mine de obicei, dar recunosc ca ma mai atinge si pe mine cateodata chestia asta, dar prefer sa o tin in mine si sa nu fac unele scene.
Pana acuma nu au existat discutii despre bani totul mergand 50-50 sau mai rar spre foarte rar 100% eu.
Copii nu am deci ma abtin la astea.
Slujba nu a reprezentat o problema pana acuma, deci o excludem.
Incapatanarea tot timpul provoaca certuri si ii fain cand sunt 2 incapatanati. Niciodata nu o sa se ajunga la un numitor comun si asta am patit-o.
La lucrurile marunte las io de la mine si totul merge inainte.
Deci ma duc pe incapatanare.
Din cauza geloziei nu prea ii cazul la mine de obicei, dar recunosc ca ma mai atinge si pe mine cateodata chestia asta, dar prefer sa o tin in mine si sa nu fac unele scene.
Pana acuma nu au existat discutii despre bani totul mergand 50-50 sau mai rar spre foarte rar 100% eu.
Copii nu am deci ma abtin la astea.
Slujba nu a reprezentat o problema pana acuma, deci o excludem.
Incapatanarea tot timpul provoaca certuri si ii fain cand sunt 2 incapatanati. Niciodata nu o sa se ajunga la un numitor comun si asta am patit-o.
La lucrurile marunte las io de la mine si totul merge inainte.
Deci ma duc pe incapatanare.
Pingu- 5
Nu-i fain! Iti spun euPingu a scris:.... ii fain cand sunt 2 incapatanati.
pitulicea- 6
Avea nasa-mea o vorba de aur... ''Certati-va pe rand si veti avea o casnicie/relatie fericita''. O fi stiut ea de ce E greu cand sunt doua sabii si nicio teaca
Queensland- 6
Lucruri marunte. In spatele carora is altele, mai putin marunte.
Violoncella- 5
Mereu au sa existe pareri contradictorii si e normal sa fie asa ,fiindca fiecare om are propria personalitate .
De dorit este sa putem discuta calm , cu argumente , ori in lipsa acestora incercam sa suplinim prin ridicarea tonului ...
Mi-e urata cearta si incerc sa evit astfel de situatii , dar imi e si mai urat sa mi se spuna dupa o vreme cand raul e facut '' ai avut dreptate'' ... ar fi minunat daca am sti cand sa cedam si cand nu .
Am votat ''incapatzanarea'' desi ar fi fost mai corect sa spun ca ne certam din pricina ego-lui , a vanitatii exagerate ...
De dorit este sa putem discuta calm , cu argumente , ori in lipsa acestora incercam sa suplinim prin ridicarea tonului ...
Mi-e urata cearta si incerc sa evit astfel de situatii , dar imi e si mai urat sa mi se spuna dupa o vreme cand raul e facut '' ai avut dreptate'' ... ar fi minunat daca am sti cand sa cedam si cand nu .
Am votat ''incapatzanarea'' desi ar fi fost mai corect sa spun ca ne certam din pricina ego-lui , a vanitatii exagerate ...
shadow- 6
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cand mi-am luat carnetul…
» Când ieşiţi în oraş, cine ai vrea să plătească?
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Poezii de-ale membrilor
» Divortul preotilor, interzis de BOR
» Când ieşiţi în oraş, cine ai vrea să plătească?
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Poezii de-ale membrilor
» Divortul preotilor, interzis de BOR
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum