Just ROCK
+29
Annmarie
raichu
itina
Amrita
SoulOfOcean
simona
Faun
Vax Populi
cris_is
myrk
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
Woo Woo
Aliona
vivi222
nandy007
aristeu
parwous
dall
Pingu
kam3l3on
Florin2013
pauletz
Ronin888
atat de simplu
Krissunu
oli
shu
Violoncella
33 participanți
Pagina 42 din 45
Pagina 42 din 45 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44, 45
Just ROCK
Rezumarea primului mesaj :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: Just ROCK
Adios amigos In traducere libera : Somn usor si weekend placut. Sa nu va fie dor.
Annmarie- 4
Legendara pasiune, care mistuie si naste jaratecul din vatra focurilor sfinte Asta cred ca l-a cunoscut personal pe Prometeu.
Annmarie- 4
Mi-am inceput ziua cu rock, desi nu asta intentionam Da' daca Annmarie ne-a pus atatea melodii, le-am ascultat cuminte pe toate
Unele chiar mi-au mers la suflet. Nu le mai ascultasem de multa vreme..
Unele chiar mi-au mers la suflet. Nu le mai ascultasem de multa vreme..
pitulicea- 6
Am postat una pe saptamana, dar daca e prea mult vin odata pe an
Frecventa sunetului influenteaza nu doar gandirea ci functionabilitatea ADN-ului. Daca vrei, crezi, daca nu, asta e Fiecare cu ce crede.
Daca nu e ceva de buna calitate nici nu postez, decat oameni cu tulburari mai bine singur pe lume
Frecventa sunetului influenteaza nu doar gandirea ci functionabilitatea ADN-ului. Daca vrei, crezi, daca nu, asta e Fiecare cu ce crede.
Daca nu e ceva de buna calitate nici nu postez, decat oameni cu tulburari mai bine singur pe lume
Annmarie- 4
Nu e prea mult. Poti veni si zilnic daca vrei. Fiecare posteaza ce asculta si ce-i place. Oricum, eu ascult doar cad am starea necesara, iar daca nu-mi place ceva, nu ascult Sunt melodii din rock pe care nu le pot asculta. Unele sunt chiar prea galagioase pentru mine. Da' din acelea n-ati prea postat, cel putin in ultima vreme.
pitulicea- 6
E minunata
Aum cativa ani imi puneam castile si sonorul la maxim. Azi , ma oboseste tot ce are continuitate prea mare, la inceput imi place , dupa un timp ma oboseste. Se pare ca am inteles sensul imortalitatii pe care toti o traim , pana ce incepem sa ne gandim tot mai mult la sfarsit. De aceea dorim sa incetinim totul, si muzica, alo, muzica sa cante mai incet, va rog !
Aum cativa ani imi puneam castile si sonorul la maxim. Azi , ma oboseste tot ce are continuitate prea mare, la inceput imi place , dupa un timp ma oboseste. Se pare ca am inteles sensul imortalitatii pe care toti o traim , pana ce incepem sa ne gandim tot mai mult la sfarsit. De aceea dorim sa incetinim totul, si muzica, alo, muzica sa cante mai incet, va rog !
Annmarie- 4
Asa-s si eu cu muzica. La inceput imi place, apoi ma oboseste. Ascult cat sunt la birou, iar cand ajung acasa, deja-s prea obosita sa o mai pot asculta. Acasa vreau liniste.
pitulicea- 6
Pagina 42 din 45 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44, 45
Pagina 42 din 45
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum