GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Just ROCK

+29
Annmarie
raichu
itina
Amrita
SoulOfOcean
simona
Faun
Vax Populi
cris_is
myrk
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
Woo Woo
Aliona
vivi222
nandy007
aristeu
parwous
dall
Pingu
kam3l3on
Florin2013
pauletz
Ronin888
atat de simplu
Krissunu
oli
shu
Violoncella
33 participanți

Pagina 33 din 45 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39 ... 45  Urmatorul

In jos

Just ROCK  - Pagina 33 Empty Just ROCK

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Sam 17 Noi - 21:07

Rezumarea primului mesaj :

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a  ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si  genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
 Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5

Sus In jos

Just ROCK  - Pagina 33 Empty Re: Just ROCK

Mesaj  pitulicea Vin 27 Dec - 10:11

Un rock simfonic destul de comercial Smile Da' pentru ca nu-s o rockerita adevarata, imi place  Party 

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 27 Dec - 10:15

Metal gotic.... asta imi place.  Cool 

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 28 Dec - 19:46

Ascult Manowar si vibrez  Party Party Party 

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Joi 2 Ian - 19:41

Astazi am avut ocazia sa-mi reamintesc de baietii de la Ghottard.
Ce sa va spun despre ei, trupa se formeaza in anul 1992 in Lugano ,Elvetia.Componenta formatiei de-a lungul timpului a aratat cam in felul asta:Leo Leoni  - chitara,Freddy Scherer - chitara,Marc Lynn - chitara bass,Hena Habegger - tobe,percutie,Nic Maeder -vocal ,chitara. In formula de inceput a formatiei vocalist a fost Steve Lee ,care si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta in 2010.
 Soundul e dragutel,cu influente : Led Zeppelin, AC/DC, Whitesnake, Deep Purple, Van Halen ,de fapt pe la inceputurile ei formatia Gotthard,cantand in deschiderea spectacolelor la celebrele formatii rock de mai sus.Discografia e impresionanta dar nu amintesc decat de albumele din anii`90, albume cu care a si reusit sa ia cateva premii:Gotthard (1992),Dial Hard (1994).

Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Joi 2 Ian - 20:16

Manowar-ul lui Pitu mi-a zdruncinat creierii de inca-mi vibreaza in capatana, nici n-am putut asculta tot, affraid  astia-s pentru voi cei mai tineri. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gotthard sunt ei hard dar nu mi-au pricinuit stricaciuni, din contra, chiar mi-au placut   [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 3 Ian - 10:33

Dupa mine nu se compara cele doua trupe. Smile Manowar le e net superioara celor de la Gotthard.  Twisted Evil  Cei din urma sunt ceva mai accesibili, dar cam zdrangane.  Laughing  Or fi de vina boxele mele? Very Happy
Nu-i rau, dar nici exceptional Smile (Asta e doar parerea mea)
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Vin 3 Ian - 17:50

E inregistrarea de pe net proasta... nu-s de vina nici formatia nici boxele lui Pitu!  confused 
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 3 Ian - 18:44

Aha. Dar tot nu-s exceptionali Wink
Ma rog, ar trebui sa ascult mai multe melodii de-ale lor, nu sa ma multumesc cu una. Nu asa iti faci o parere despre un grup. Insa ma gandesc ca Obi - cunoscator intr-ale rock-ului - a ales una din piesele cele mai reprezentative.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Vin 3 Ian - 19:19

Posibil!  Smile 
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Sam 4 Ian - 0:01

Asta imi place de lesin!!!!

Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5

Sus In jos

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Sam 4 Ian - 0:03

Si asta imi place de lesin ,da` parca nu ma ia lesinu` ca la melodia anterioara!!! Very Happy 

Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5

Sus In jos

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Sam 4 Ian - 0:06

Si pentru ca tot a disparut topicul AC/DC , asta chiar ca mi-a pus capac!! Very Happy 

Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 4 Ian - 10:41

Intr-adevar, superba "Sword in the Wind"  day dreaming  Mi se ridica stomacul in gat... de placere  Party Party Party  Ti-as da 3 voturi verzi pentru ea, daca as putea.
A doua e mai "grea" pentru mine Smile
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Sam 4 Ian - 18:46

Gandesc ca si Pitu de data asta, Sword in the wind mi-a facut pielea de gaina la propriu, nu stiu daca si din cauza lui Braveheart...am incercat sa o reascult fara sa ma uit la imagini dar era prea tarziu, le aveam deja in cap, asociate cu muzica. Foarte , foarte frumos  Smile 

La urmatoarele mi-a pierit entuziasmul , n-am rezistat pana la sfarsit, scuzati va rog!  Smile 
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 13 Ian - 9:43

Melodia asta mi se pare ca nu suna chiar rau Very Happy
Am incercat sa mai aflu cate ceva despre formatie, dar e cam liniste in jurul lor. Very Happy Cel putin pe site-urile in romana...

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 45 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39 ... 45  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum: