Just ROCK
+29
Annmarie
raichu
itina
Amrita
SoulOfOcean
simona
Faun
Vax Populi
cris_is
myrk
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
Woo Woo
Aliona
vivi222
nandy007
aristeu
parwous
dall
Pingu
kam3l3on
Florin2013
pauletz
Ronin888
atat de simplu
Krissunu
oli
shu
Violoncella
33 participanți
Pagina 33 din 45
Pagina 33 din 45 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39 ... 45
Just ROCK
Rezumarea primului mesaj :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: Just ROCK
Un rock simfonic destul de comercial Da' pentru ca nu-s o rockerita adevarata, imi place
pitulicea- 6
Astazi am avut ocazia sa-mi reamintesc de baietii de la Ghottard.
Ce sa va spun despre ei, trupa se formeaza in anul 1992 in Lugano ,Elvetia.Componenta formatiei de-a lungul timpului a aratat cam in felul asta:Leo Leoni - chitara,Freddy Scherer - chitara,Marc Lynn - chitara bass,Hena Habegger - tobe,percutie,Nic Maeder -vocal ,chitara. In formula de inceput a formatiei vocalist a fost Steve Lee ,care si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta in 2010.
Soundul e dragutel,cu influente : Led Zeppelin, AC/DC, Whitesnake, Deep Purple, Van Halen ,de fapt pe la inceputurile ei formatia Gotthard,cantand in deschiderea spectacolelor la celebrele formatii rock de mai sus.Discografia e impresionanta dar nu amintesc decat de albumele din anii`90, albume cu care a si reusit sa ia cateva premii:Gotthard (1992),Dial Hard (1994).
Ce sa va spun despre ei, trupa se formeaza in anul 1992 in Lugano ,Elvetia.Componenta formatiei de-a lungul timpului a aratat cam in felul asta:Leo Leoni - chitara,Freddy Scherer - chitara,Marc Lynn - chitara bass,Hena Habegger - tobe,percutie,Nic Maeder -vocal ,chitara. In formula de inceput a formatiei vocalist a fost Steve Lee ,care si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta in 2010.
Soundul e dragutel,cu influente : Led Zeppelin, AC/DC, Whitesnake, Deep Purple, Van Halen ,de fapt pe la inceputurile ei formatia Gotthard,cantand in deschiderea spectacolelor la celebrele formatii rock de mai sus.Discografia e impresionanta dar nu amintesc decat de albumele din anii`90, albume cu care a si reusit sa ia cateva premii:Gotthard (1992),Dial Hard (1994).
Obi-Wan Kenobi- 5
Manowar-ul lui Pitu mi-a zdruncinat creierii de inca-mi vibreaza in capatana, nici n-am putut asculta tot, astia-s pentru voi cei mai tineri. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gotthard sunt ei hard dar nu mi-au pricinuit stricaciuni, din contra, chiar mi-au placut [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gotthard sunt ei hard dar nu mi-au pricinuit stricaciuni, din contra, chiar mi-au placut [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vizitator- Vizitator
Dupa mine nu se compara cele doua trupe. Manowar le e net superioara celor de la Gotthard. Cei din urma sunt ceva mai accesibili, dar cam zdrangane. Or fi de vina boxele mele?
Nu-i rau, dar nici exceptional (Asta e doar parerea mea)
Nu-i rau, dar nici exceptional (Asta e doar parerea mea)
pitulicea- 6
E inregistrarea de pe net proasta... nu-s de vina nici formatia nici boxele lui Pitu!
myrk- 6
Aha. Dar tot nu-s exceptionali
Ma rog, ar trebui sa ascult mai multe melodii de-ale lor, nu sa ma multumesc cu una. Nu asa iti faci o parere despre un grup. Insa ma gandesc ca Obi - cunoscator intr-ale rock-ului - a ales una din piesele cele mai reprezentative.
Ma rog, ar trebui sa ascult mai multe melodii de-ale lor, nu sa ma multumesc cu una. Nu asa iti faci o parere despre un grup. Insa ma gandesc ca Obi - cunoscator intr-ale rock-ului - a ales una din piesele cele mai reprezentative.
pitulicea- 6
Si asta imi place de lesin ,da` parca nu ma ia lesinu` ca la melodia anterioara!!!
Obi-Wan Kenobi- 5
Si pentru ca tot a disparut topicul AC/DC , asta chiar ca mi-a pus capac!!
Obi-Wan Kenobi- 5
Intr-adevar, superba "Sword in the Wind" Mi se ridica stomacul in gat... de placere Ti-as da 3 voturi verzi pentru ea, daca as putea.
A doua e mai "grea" pentru mine
A doua e mai "grea" pentru mine
pitulicea- 6
Gandesc ca si Pitu de data asta, Sword in the wind mi-a facut pielea de gaina la propriu, nu stiu daca si din cauza lui Braveheart...am incercat sa o reascult fara sa ma uit la imagini dar era prea tarziu, le aveam deja in cap, asociate cu muzica. Foarte , foarte frumos
La urmatoarele mi-a pierit entuziasmul , n-am rezistat pana la sfarsit, scuzati va rog!
La urmatoarele mi-a pierit entuziasmul , n-am rezistat pana la sfarsit, scuzati va rog!
Vizitator- Vizitator
Melodia asta mi se pare ca nu suna chiar rau
Am incercat sa mai aflu cate ceva despre formatie, dar e cam liniste in jurul lor. Cel putin pe site-urile in romana...
Am incercat sa mai aflu cate ceva despre formatie, dar e cam liniste in jurul lor. Cel putin pe site-urile in romana...
pitulicea- 6
Pagina 33 din 45 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39 ... 45
Pagina 33 din 45
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum