Just ROCK
+29
Annmarie
raichu
itina
Amrita
SoulOfOcean
simona
Faun
Vax Populi
cris_is
myrk
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
Woo Woo
Aliona
vivi222
nandy007
aristeu
parwous
dall
Pingu
kam3l3on
Florin2013
pauletz
Ronin888
atat de simplu
Krissunu
oli
shu
Violoncella
33 participanți
Pagina 23 din 45
Pagina 23 din 45 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 34 ... 45
Just ROCK
Rezumarea primului mesaj :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ROCKUL. Huiduit de unii,considerat muzica diavolului.Adorat de altii ,iubit chiar pana la dementa. O plasmuire stranie, o imperechere perfecta a ritmului si blues-ului cu muzica country. Cat de bizar poate suna o asemenea afirmatie? Si ea totusi nu e foarte indepartata de adevar…O latura a muzicii moderne cu nenumarate categorii si genuri.
O latura a muzicii denaturata in ultimii ani .amestecata si corcita intr-un mod grotesc ,gen Tokio Hotel, My Chemical Romance si Linkin’ Park
Acest topic se vrea un abecedar al rockului, o idee despre ce inseamna curentul rock in sine si despre ce inseamna rockul ca gen particular de muzica.
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: Just ROCK
Pe aici o sa trec maine sa ascult ce-ati postat. Azi n-am dispozitie pentru ceva asa de "zguduitor"
pitulicea- 6
rock
pentru un fan deep purple de vreo 36 de ani...rock-ul este o muzica a armoniei instrumentelor
cel mai adesea mesajul piesei (pieselor)..este "ascuns" tocmai in aceasta armonie si nu in text...
..textul de regula, subliniaza mesajul
cel mai adesea mesajul piesei (pieselor)..este "ascuns" tocmai in aceasta armonie si nu in text...
..textul de regula, subliniaza mesajul
vivi222- 1
Inca o rockerita printre noi?
Eu nu sunt, dar ascult cu mare placere unele piese.
Eu nu sunt, dar ascult cu mare placere unele piese.
pitulicea- 6
Am ascultat melodiile voastre.... acum am trecut la ale mele.
Imi dau seama ca pe zi ce trece imi place tot mai mult Manowar. Sunt bestiali.
Imi dau seama ca pe zi ce trece imi place tot mai mult Manowar. Sunt bestiali.
pitulicea- 6
Vad. Dupa "The Crown And The Ring" eram topita de ceva mai multa vreme. Acum am inceput sa iubesc si alte piese de-ale lor.
pitulicea- 6
Pagina 23 din 45 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 34 ... 45
Pagina 23 din 45
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum