Cine este femeia din fanteziile tale?
+10
dcbal
soryn
Gigi
Bogdan_C
criss
tegeusa
shu
Obi-Wan Kenobi
seaman65
pitulicea
14 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Rezumarea primului mesaj :
Hai sa vedem ce fel de fantezii au barbatii sau, mai exact: CU CINE?
Va reamintesc ca e vorba de un sondaj. Nu este important fiecare raspuns in parte, ci rezultatul final al sondajului.
Nu e nevoie sa ne spuneti ce ati votat. Bifati in sondaj si dati click pe Trimite votul! Daca nu vreti sa stim care va sunt fanteziile, nu vom afla.
Insa, daca doriti sa faceti comentarii, noi ne vom bucura sa le citim
Hai sa vedem ce fel de fantezii au barbatii sau, mai exact: CU CINE?
Va reamintesc ca e vorba de un sondaj. Nu este important fiecare raspuns in parte, ci rezultatul final al sondajului.
Nu e nevoie sa ne spuneti ce ati votat. Bifati in sondaj si dati click pe Trimite votul! Daca nu vreti sa stim care va sunt fanteziile, nu vom afla.
Insa, daca doriti sa faceti comentarii, noi ne vom bucura sa le citim
pitulicea- 6
Re: Cine este femeia din fanteziile tale?
La mine e o celebritate. Paris Hilton Nu ma judecati si nici pe ea. Ne iubim, da ? Adica eu ii tin locul iubirii ei atunci cand doarme. Chiar daca doarme cam des dar....asta e, da ?
parwous- 4
Deci ai bifat: o celebritate?
E bine. Nimeni in afara de tine nu mai are fantezii cu celebritati Si-s atat de frumoase unele
E bine. Nimeni in afara de tine nu mai are fantezii cu celebritati Si-s atat de frumoase unele
pitulicea- 6
Ca nici un barbat de aici nu are fantezii cu alti barbati, mai poti intelege....da' nici macar cu o negresa???
pitulicea- 6
Tot citeam prin sondajele astea si nu ma pot abtine sa nu fac un comentariu... Nu stiu daca o pot numi fantezie... da' chiar inainte de-a citi ultimul comentariu al lui Pitu, ma gandeam cum ar fi dac-as face-o c-o negresa! Cred c-o sa visez la noapte! Parca era un topic si cu sufletele pereche!
myrk- 6
Sa inteleg ca unicul vot pe care l-a primit negresa, e al tau?
pitulicea- 6
Cred ca da! Citesc unele comentarii de-ale mele (pe care le-am uitat) si ma minunez! Adevarul este ca ma straduiesc sa nu am fantezii! Este mai sanatos pentru psihic!
myrk- 6
bona thailandeza se poate adauga la sondaj ar iesii cea mai votataObi-Wan Kenobi a scris:eu as fi bifat o asiatica da` n-am unde. fiind o necunoscuta o sa dau votul acolo.
Faun- 2
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cine este barbatul din fanteziile tale?
» Cine este modelul tau in viata?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Porecla zodiei tale
» Ce culoare are aura zodiei tale?
» Cine este modelul tau in viata?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Porecla zodiei tale
» Ce culoare are aura zodiei tale?
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum