Cu cine NU te potriveşti în pat, în funcţie de zodia ta
+2
shadow
pitulicea
6 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cu cine NU te potriveşti în pat, în funcţie de zodia ta
Rezumarea primului mesaj :
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nu te potriveşti în pat cu nativul din peşti, care este prea sensibil pentru gusturile tale, dar şi cam nehotărât. Pe de altî parte, bărbatul din capricorn ţi se pare conservator şi nu este tocmai dispus să te uimească cu tot felul de tehnici noi, care te încântă pe tine atât de mult. De asemenea, nu are un apetit care să te mulţumească.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu eşti pe aceeşi lungime de undă cu nativii din vărsător, care au adesea tot felul de idei ciudate, care pe tine nu te încântă deloc. Nu-ţi plac schimbările bruşte şi neobişnuite, iar bărbaţii din vărsător sunt recunoscuţi pentru asta. Nici cu cei din peşti nu te înţelegi prea bine în pat pentru că sunt prea sensibili şi schimbători.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nu prea înţelegi ce vrea bărbatul din rac de la tine în pat şi nu-ţi place că trebuie să citeşti printre rânduri. Preferă de asemenea să fii tu liderul şi să iei iniţiativa, ceea ce nu prea îţi place la un bărbat. Cu nativul din capricorn nu eşti pe aceeaşi lungime de undă pentru că tu te plictiseşti repede, iar el este destul de reticent faţă de schimbări.
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nu simţi acea conexiune cu nativul din gemeni, care ţi se pare distant şi rece. Ai nevoie de afecţiune şi atingeri delicate, iar firea lui prea analitică nu îţi dă voie să te simţi în largul tău. Nici cu bărbatul din balanţă nu ai parte de momente senzaţionale în pat pentru că fiecare dintre voi vrea ca celălalt să aibă iniţiativa.
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nu te potriveşti în pat cu nativul din peşti, care este prea sensibil pentru gusturile tale, dar şi cam nehotărât. Pe de altî parte, bărbatul din capricorn ţi se pare conservator şi nu este tocmai dispus să te uimească cu tot felul de tehnici noi, care te încântă pe tine atât de mult. De asemenea, nu are un apetit care să te mulţumească.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu eşti pe aceeşi lungime de undă cu nativii din vărsător, care au adesea tot felul de idei ciudate, care pe tine nu te încântă deloc. Nu-ţi plac schimbările bruşte şi neobişnuite, iar bărbaţii din vărsător sunt recunoscuţi pentru asta. Nici cu cei din peşti nu te înţelegi prea bine în pat pentru că sunt prea sensibili şi schimbători.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nu prea înţelegi ce vrea bărbatul din rac de la tine în pat şi nu-ţi place că trebuie să citeşti printre rânduri. Preferă de asemenea să fii tu liderul şi să iei iniţiativa, ceea ce nu prea îţi place la un bărbat. Cu nativul din capricorn nu eşti pe aceeaşi lungime de undă pentru că tu te plictiseşti repede, iar el este destul de reticent faţă de schimbări.
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nu simţi acea conexiune cu nativul din gemeni, care ţi se pare distant şi rece. Ai nevoie de afecţiune şi atingeri delicate, iar firea lui prea analitică nu îţi dă voie să te simţi în largul tău. Nici cu bărbatul din balanţă nu ai parte de momente senzaţionale în pat pentru că fiecare dintre voi vrea ca celălalt să aibă iniţiativa.
pitulicea- 6
Re: Cu cine NU te potriveşti în pat, în funcţie de zodia ta
Cu Sagetatorii tot de cate 4 ani, experientele?
4 X 4 = 16 ani
Ori ai inceput foarte devreme, ori le-ai suprapus, experientele
4 X 4 = 16 ani
Ori ai inceput foarte devreme, ori le-ai suprapus, experientele
pitulicea- 6
Cu un Sagetator nici eu n-as rezista mai mult Sau ei cu mine Eu sunt fidela si casnica, ei sunt opusul meu
pitulicea- 6
Asa este...Sagetatorii cu care am avut,, de-a face,,..pe langa ca sunt aventurieri si le place viata la maxim..nu neg faptul ca si mie imi cam place viata,sunt f gelosi...deasta nu am rezistat nici eu prea mult
simy- 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cine te urăşte, în funcţie de zodia ta.
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Poezii hazlii
» Pe cine ai lua cu tine?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Pe cine ai lua cu tine...?
» Poezii hazlii
» Pe cine ai lua cu tine?
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|