Care este locul tau preferat?
+16
tegeusa
dcbal
Athena
noricel
aristeu
Tizona
Radu
shadow
veronica_franco
seaman65
pana
Mandarax
Obi-Wan Kenobi
soryn
RALUCA
pitulicea
20 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Rezumarea primului mesaj :
Unde te simti cel mai bine sau unde e locul care "te cheama"? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fiind vorba de un sondaj, e important sa bifati varianta de raspuns pe care o considerati cea mai potrivita, apoi click pe "Trimite votul". Votul este important, dar comentariile sunt mult mai interesante. Va astept cu cat mai multe comentarii
Unde te simti cel mai bine sau unde e locul care "te cheama"? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fiind vorba de un sondaj, e important sa bifati varianta de raspuns pe care o considerati cea mai potrivita, apoi click pe "Trimite votul". Votul este important, dar comentariile sunt mult mai interesante. Va astept cu cat mai multe comentarii
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 24 Sept - 14:34, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Care este locul tau preferat?
Pai maretia muntilor ne face sa ne dam seama cat suntem de mici (si totusi vrem sa ajungem in varf), aerul curat, linistea, de multe ori lipsa altor oameni, ne trebuie tot ce nu avem in viata de zi cu zi.
seaman65- 6
La munte si eu. Cat mai sus pe munte si cat mai departe de oameni. Cand sunt sus, ma deranjeaza si prezenta celor apropiati, as vrea sa stau singura. Nu-mi explic de unde vine atractia asta irezistibila pentru munte. Oi fi fost conifer intr-o viata anterioara.
Nu citisem mesajul lui seaman..
Nu citisem mesajul lui seaman..
Tizona- 4
Locul preferat.
Se spune ca oricat ai peregrina prin lume, locul cel mai potrivit, cel mai adaptat sufletului este cel de nastere. Acola si plantele binefacatoare
iti sunt mai eficiente. Nevoile ne adapteaza ca urmare a necesitatii castigarii existentei. Eu am copilarit la tara pana la 15 ani, apoi am fost asa fericit cand am ajuns la Brasov. Am iubit si iubesc natura, muntele, chiar marea. Nu exista frumuseti mai mari decat sa asculti in linistea
interioara cantecul pasarelor, adierea vantului, susurul izvoarelor, varietatea si atragatoarele forme, culori, miscari ale vietuitoarelor in apa limpede a Deltei. Iti da senzatia ca nu esti singur pe lume, ba chiar ai vrea sa fii tu ocrotitorul lor. Trei anotimpuri pe ani mi le petrec la casa mea de vacanta pe care mi-am facut-o. Cine nu iubeste natura, florile, animalele, nu se iubeste pe sine nici nu poate darui iubire.
iti sunt mai eficiente. Nevoile ne adapteaza ca urmare a necesitatii castigarii existentei. Eu am copilarit la tara pana la 15 ani, apoi am fost asa fericit cand am ajuns la Brasov. Am iubit si iubesc natura, muntele, chiar marea. Nu exista frumuseti mai mari decat sa asculti in linistea
interioara cantecul pasarelor, adierea vantului, susurul izvoarelor, varietatea si atragatoarele forme, culori, miscari ale vietuitoarelor in apa limpede a Deltei. Iti da senzatia ca nu esti singur pe lume, ba chiar ai vrea sa fii tu ocrotitorul lor. Trei anotimpuri pe ani mi le petrec la casa mea de vacanta pe care mi-am facut-o. Cine nu iubeste natura, florile, animalele, nu se iubeste pe sine nici nu poate darui iubire.
noricel- 2
Bun, dar in sondaj ce ai bifat? Care-i alegerea ta, daca trebuie sa alegi una singura?
Asta era important aici
Asta era important aici
pitulicea- 6
am cateva locuri preferate in lume, adica unde ma simt acasa, deci am bifat nu am un loc preferat.
Athena- 2
Muntele il prefer si eu si chiar am votat. Esti mai aproape de cer, departe de aglomeratie, iti incarci bateriile si gata.
Vizitator- Vizitator
Imi place foarte mult ce-au creat INGINERII CERESTI pe aceasta planeta.
Uneori , tot CEI de SUS te lasa in situatii critice , care iti redechid portile amintirilor si intri in GRADINA COPILARIEI.
Se intelege ----Votat 1
Uneori , tot CEI de SUS te lasa in situatii critice , care iti redechid portile amintirilor si intri in GRADINA COPILARIEI.
Se intelege ----Votat 1
dcbal- 3
mie-mi place cu cortul. liniste, pace, balaceala si bere. tot ce trebuie unui om serios ca mine...
asa ca nu votez
asa ca nu votez
tegeusa- 6
Voteaza ca nu ai un loc preferat Poate fi si munte si mare.
pitulicea- 6
Intr-un clasament al preferintelor as mentiona: 1. la munte; 2. la mare; 3. in mijlocul unui mare oras; 4. casa bunicilor; si 5. casa parintilor. Muntele ramane prferinta mea, indiferent de anotimp.
Demostene- 3
Demostene, ai votat si-n sondaj? Sau doar ne povestesti despre?
tege, primesti o bere, cu prima ocazie
tege, primesti o bere, cu prima ocazie
pitulicea- 6
mie imi place marea dar nu in timpul verii. imi place marea toamna tarziu si primavara devreme. e atat de frumoasa
freda white- 4
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum