Masti de carnaval!
+3
seaman65
pitulicea
RALUCA
7 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Masti de carnaval!
Rezumarea primului mesaj :
Fiti creativi in orice imprejurare , in orice activitate pe care o desfasurati , in orice relatie pe care o construiti!
Guy Claxton spunea asa "Creativitatea este o strategie de viata , este un raspuns la schimbare , este dovada capacitatii de adaptare la lumea in care traim."
Masti de carnaval!
Confecţionarea şi purtarea măştilor este veche de când lumea. Măştile au făcut parte din istoria tuturor civilizaţiilor, fiind purtate în scop fie religios, fie laic. Dintre măştile tuturor epocilor şi culturilor, cele mai cunoscute şi apreciate sunt cele veneţiene. Originile carnavalului se găsesc în cadrul serbărilor antice organizate în cinstea lui Dionis. Sărbătoarea dedicată lui Dionis a dăinuit şi în timpul Evului Mediu întunecat şi a atins apogeul în timpul Renaşterii şi al barocului.
Măştile veneţiene au elemente comune cu cele din teatrul grecesc, precum şi cele din comedia del’arte. Ele sunt fantastice, misterioase şi pline de farmec, asemeni oraşului în care au luat naştere.
Fiti creativi in orice imprejurare , in orice activitate pe care o desfasurati , in orice relatie pe care o construiti!
Guy Claxton spunea asa "Creativitatea este o strategie de viata , este un raspuns la schimbare , este dovada capacitatii de adaptare la lumea in care traim."
Masti de carnaval!
Confecţionarea şi purtarea măştilor este veche de când lumea. Măştile au făcut parte din istoria tuturor civilizaţiilor, fiind purtate în scop fie religios, fie laic. Dintre măştile tuturor epocilor şi culturilor, cele mai cunoscute şi apreciate sunt cele veneţiene. Originile carnavalului se găsesc în cadrul serbărilor antice organizate în cinstea lui Dionis. Sărbătoarea dedicată lui Dionis a dăinuit şi în timpul Evului Mediu întunecat şi a atins apogeul în timpul Renaşterii şi al barocului.
Măştile veneţiene au elemente comune cu cele din teatrul grecesc, precum şi cele din comedia del’arte. Ele sunt fantastice, misterioase şi pline de farmec, asemeni oraşului în care au luat naştere.
RALUCA- 6
Re: Masti de carnaval!
Imi place masca aia dar m-i se pare putin cam incarcata. Si nu cred ca este din ipsos cel putin asa vad eu
RALUCA- 6
Ipsos, cu piele, dar nu-i masca, n-are gauri pentru ochi.
Nu mai pun masti aici.
Nu mai pun masti aici.
seaman65- 6
Daca sunt masti facute de fica ta poti sa pui linistit nu ma supar. Imi face placere sa vad si talentul altora
RALUCA- 6
Asta cu piele-i cumparata.
Fi-mea a facut acum o mascuta, data viitoare va mesteri altceva la atelierul de creatie.
Fi-mea a facut acum o mascuta, data viitoare va mesteri altceva la atelierul de creatie.
seaman65- 6
Ar fi fost mai frumoasa daca nu-i faceai gura galbena Nu-mi place combinatia albastru-galben.
pitulicea- 6
Frumoasa, mie-mi place combinatia, desi pentru gura in cazul asta mergea un roz pal.
seaman65- 6
Da, era mai bine cu o gura roz. Chiar si cu una neagra era mai bine decat cu una galbena (nu-mi place galbenul )
pitulicea- 6
Mie mi se pare foarte deosebita combinatia albastru cu galben. Merge (in culori mai pale) la o decoratiune exterioara pentru casa. Galben deschis peretii si albastru deschis conturul geamurilor, la fel si tabla de pe acoperis.
seaman65- 6
Imi place albastru dar prea mult strica. Voi combina roz pal cu alta culoare. Desi greu gasesc culoare acrilica roz pal
RALUCA- 6
Poti obtine culoarea combinand rosu si alb. Putin rosu in alb si iese ce-ti trebuie.
Daca ai cu ce, incearca sa combini bronz argintiu cu mai multe culori, sa vezi ce chestii interesante obtii.
E-adevarat ca nu merge sa amesteci bronz cu acrilice. Adica merge, dar nu la modul serios.
Daca ai cu ce, incearca sa combini bronz argintiu cu mai multe culori, sa vezi ce chestii interesante obtii.
E-adevarat ca nu merge sa amesteci bronz cu acrilice. Adica merge, dar nu la modul serios.
seaman65- 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum