Un angajat din cinci isi uraste colegii de munca
+10
atat de simplu
seaman65
mrs nobody
serpico
Mr Nobody
emil_andreescu
sharp00714
Nana_Duval
dragos
pitulicea
14 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Un angajat din cinci isi uraste colegii de munca
Rezumarea primului mesaj :
Unul din patru angajati recunoaste ca are ganduri negre legate de colegi.
Un studiu efectuat de compania OnePoll arata ca o treime dintre angajati isi urasc atat de mult colegii, incat nu socializeaza cu acestia in afara serviciului. De vina pentru aceasta situatie tensionata se pare ca sunt sefii.
Nici barfele intre colegi nu lipsesc din mediul profesional. La acest capitol, femeile isi barfesc mai des colegii, comparativ cu barbatii. Astfel, o femeie petrece 20 de minute pe zi plangandu-se de un coleg de fata cu alta persoana, pe mail sau prin mesaje online. (citeaza Curentul)
Ce parere aveti despre asta?
Unul din patru angajati recunoaste ca are ganduri negre legate de colegi.
Un studiu efectuat de compania OnePoll arata ca o treime dintre angajati isi urasc atat de mult colegii, incat nu socializeaza cu acestia in afara serviciului. De vina pentru aceasta situatie tensionata se pare ca sunt sefii.
Nici barfele intre colegi nu lipsesc din mediul profesional. La acest capitol, femeile isi barfesc mai des colegii, comparativ cu barbatii. Astfel, o femeie petrece 20 de minute pe zi plangandu-se de un coleg de fata cu alta persoana, pe mail sau prin mesaje online. (citeaza Curentul)
Ce parere aveti despre asta?
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 18 Mar - 13:37, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Un angajat din cinci isi uraste colegii de munca
Din cate stiu eu, lucreaza cu barbatii. Insa....mai are de lucrat la gramatica
pitulicea- 6
buna pi.ca in rest nu ma salut aproape cu nimeni.sau foarte rar.e ca in sistemul solar-ne despart milioane de km.am revenit.ai magnetzi pe forumul tau. trebuie sa recunosc ca ai imaginatie,judecind doar numarul de topicuri,si surprinderea pe care ele ti-o creeaza-e vorba de subiecte.nu te perii,nu te teme.e adevar pur.si simplu.
o curiozitate.cine lanseaza topicurile?membrii,admin-ul,sau e o chestie de grup care brainstormeste.
o curiozitate.cine lanseaza topicurile?membrii,admin-ul,sau e o chestie de grup care brainstormeste.
emil_andreescu- 2
Emile...ma tot intreb daca stii sa citesti.
Daca DA.... ma intreb de ce postezi aiurea?
Subiectul era unul cu totul diferit de ce ai raspuns tu....
Oricine poate deschide un topic, cu conditia sa-l incadreze acolo unde-i e locul si sa nu mai existe un topic cu acelasi subiect.
Sincer, cred ca-ti bati joc de mine si ca o faci intentionat. Atitudinea ta nu-mi place deloc.
Daca DA.... ma intreb de ce postezi aiurea?
Subiectul era unul cu totul diferit de ce ai raspuns tu....
Oricine poate deschide un topic, cu conditia sa-l incadreze acolo unde-i e locul si sa nu mai existe un topic cu acelasi subiect.
Sincer, cred ca-ti bati joc de mine si ca o faci intentionat. Atitudinea ta nu-mi place deloc.
pitulicea- 6
pitulicea a scris:Cum eu prestez asa de multa munca pe forum, ma simt aici ca "la servici"....isi urasc atat de mult colegii, incat nu socializeaza cu acestia in afara serviciului....
Nu-mi urasc deloc colegii de forum. Din contra Ba mai mult, chiar socializez cu ei
Mr Nobody- 4
Unde lucrez eu nu e asa,1 angajat din 2 isi uraste colegii,cred ca e mai aproape de adevar,altfel nu-mi explic cum au disparut jumatate din colegi. Sigur nu e " criza" de vina
serpico- 4
Refacem calculele.
Si cine crezi ca e de vina? Angajatii sau conducerea?
Si cine crezi ca e de vina? Angajatii sau conducerea?
pitulicea- 6
am lucrat intr-un loc in care sefa a prins asa ura pe angajati ca in doi ani numarul s-a redus la o treime
angajatii nu se urau deloc, ba colaborau cu succes
mrs nobody- 5
Sefa era patroana sau angajata?mrs nobody a scris:am lucrat intr-un loc in care sefa a prins asa ura pe angajati ca in doi ani numarul s-a redus la o treime
Mr Nobody- 4
Atunci...ce este fals? Exista cel putin un angajat care isi ura colegii. Desi spui ca ei nu se urau.Chiar colaborau cu succes!
Mr Nobody- 4
spun ca procentul nu-i ala
daca initial era 1/10 a ajuns in timp 1/5
acum, cine stie, o fi ajuns sa-l urasca pe singurul angajat
daca initial era 1/10 a ajuns in timp 1/5
acum, cine stie, o fi ajuns sa-l urasca pe singurul angajat
mrs nobody- 5
[Ahaaaaa!
M-am prins!
Greu, ce- drept, dar am facut-o!
M-am prins!
Greu, ce- drept, dar am facut-o!
Mr Nobody- 4
nu stiu eu sa explic suficient de clar
si azi mi-e tare somn
spre dimineata am visat ca beam ceva cu alcool, atat de real, ca era sa iau autobuzul spre servici
si azi mi-e tare somn
spre dimineata am visat ca beam ceva cu alcool, atat de real, ca era sa iau autobuzul spre servici
mrs nobody- 5
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum