ANUNTURI
+15
myrk
Faun
mastermind
itina
Vax Populi
Woo Woo
atat de simplu
Pingu
habibi77
elis27
oli
Radu
seaman65
parwous
pitulicea
19 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
ANUNTURI
Rezumarea primului mesaj :
Daca ai ceva de anuntat, sau vrei sa pui o intrebare la care speri sa primesti raspuns "urgent", foloseste cu incredere topicul acesta Nu garantez ca va fi citit in timp util si de catre toata lumea, dar merita sa faci o incercare
Daca e IMPORTANT si e ANUNT, exista sanse mari sa fie citit.
Nu se accepta anunturile la misto si ironiile ieftine. Mesajele care nu corespund topicului vor fi sterse de catre administrator.
Daca ai ceva de anuntat, sau vrei sa pui o intrebare la care speri sa primesti raspuns "urgent", foloseste cu incredere topicul acesta Nu garantez ca va fi citit in timp util si de catre toata lumea, dar merita sa faci o incercare
Daca e IMPORTANT si e ANUNT, exista sanse mari sa fie citit.
Nu se accepta anunturile la misto si ironiile ieftine. Mesajele care nu corespund topicului vor fi sterse de catre administrator.
pitulicea- 6
Re: ANUNTURI
Cu cat dai bucata?
Mie-mi plac cainii (unii dintre ei), dar nu am conditii pentru a tine un caine.
Mie-mi plac cainii (unii dintre ei), dar nu am conditii pentru a tine un caine.
pitulicea- 6
Ce faini sunt. Mai ca-mi vine sa iau si eu unul. L-as lua, pe bune, daca ar ramane mereu asa mic
pitulicea- 6
Sunt frumosi si pretul e prea mic pentru un asa catel,numai ca nu ramane asa mic catelul
elis27- 4
Azi am primit o "cerere de prietenie" pe mess de la cineva cu ID-ul lyndich
Daca e careva dintre cei carora m-am oferit sa le dau o mana de ajutor in postarea pozelor, sa-si ia gandul E pe IGNORE Nu-mi spurc lista de mess
Daca e careva dintre cei carora m-am oferit sa le dau o mana de ajutor in postarea pozelor, sa-si ia gandul E pe IGNORE Nu-mi spurc lista de mess
pitulicea- 6
MI S-A STRICAT TELEFONUL!!!
Cei care ma suna sa stie ca daca NU raspund, e pentru ca mi-am scos cartela din telefon Daca aveti ceva de comunicat/intrebat, doar in PM sau pe mess... pentru o vreme
Cei care ma suna sa stie ca daca NU raspund, e pentru ca mi-am scos cartela din telefon Daca aveti ceva de comunicat/intrebat, doar in PM sau pe mess... pentru o vreme
pitulicea- 6
Rugamintea mea este de a consulta adminul (pitulicea) cand deschideti subiecte noi. Forumul e mare si nu e nevoie sa devina si mai mare cu subiecte care se repeta.
pitulicea- 6
Anunt pe aceasta cale adminul sa verifice functia de cautare a forumului ca nu functioneaza dupa care poate sa anunte.
Orice forum are o functie de cautare unde poti vedea daca exista sau nu unele subiecte.
Sa nu se spuna ca aberez:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Orice forum are o functie de cautare unde poti vedea daca exista sau nu unele subiecte.
Sa nu se spuna ca aberez:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pingu- 5
Functia asta exista si functioneaza.... uneori. Nu am de unde s-o "reglez" sau s-o "repar" eu. Scuze.... eu folosesc un forum luat de-a gata - gratis! Nu l-am facut eu si nici nu pot avea mari pretentii de la el. Un forum cu pretentii, costa.
Eu am transmis doar o rugaminte... Nu cred ca e mare lucru sa-mi trimiti un mesaj privat si sa ma intrebi daca exista un topic cu homosexuali.
Eu am transmis doar o rugaminte... Nu cred ca e mare lucru sa-mi trimiti un mesaj privat si sa ma intrebi daca exista un topic cu homosexuali.
pitulicea- 6
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum