Poezia imaginii
+24
Ravian
dall
RALUCA
Aliona
pitulicea
atat de simplu
myrk
aristeu
shadow
Woo Woo
Vica
itina
Florin2013
soryn
oli
Queensland
parwous
abica25
habibi77
anit05
ionutz72
elis27
Nana_Duval
no.body
28 participanți
Pagina 20 din 38
Pagina 20 din 38 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 38
Poezia imaginii
Rezumarea primului mesaj :
Unii o vor scurta, altii o vor lunga, unii vor sa se joace, altii vor sa scrie adevarate creatii literare. Am sa impac si capra si varza si am sa mai deschid un topic, pentru cei care doresc sa scrie poezii.
Se va da o imagine, (aceeasi ca si la jocul de catrene), iar cei care doresc, vor face o poezie inspirata de imaginea respectiva. Fiecare “explica” ceea ce vede si transpune in versuri Poate fi vorba de rima sau de vers alb... dupa cum simte fiecare.
Spre deosebire de celelalte jocuri, NU fiecare jucator propune o imagine, ci toti cei care doresc, vor face propria poezie dupa imaginea propusa. Vor fi doua imagini pe saptamana, nu mai mult. Imaginile le posteaza adminul.
Se poate raspunde si la imagini mai vechi - daca nu am fost pe faza la momentul respectiv - prin simpla citare a acestora
Sper ca ati inteles regulile si ca jocul va fi pe placul vostru.
Unii o vor scurta, altii o vor lunga, unii vor sa se joace, altii vor sa scrie adevarate creatii literare. Am sa impac si capra si varza si am sa mai deschid un topic, pentru cei care doresc sa scrie poezii.
Se va da o imagine, (aceeasi ca si la jocul de catrene), iar cei care doresc, vor face o poezie inspirata de imaginea respectiva. Fiecare “explica” ceea ce vede si transpune in versuri Poate fi vorba de rima sau de vers alb... dupa cum simte fiecare.
Spre deosebire de celelalte jocuri, NU fiecare jucator propune o imagine, ci toti cei care doresc, vor face propria poezie dupa imaginea propusa. Vor fi doua imagini pe saptamana, nu mai mult. Imaginile le posteaza adminul.
Se poate raspunde si la imagini mai vechi - daca nu am fost pe faza la momentul respectiv - prin simpla citare a acestora
Sper ca ati inteles regulile si ca jocul va fi pe placul vostru.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 7 Mar 2012 - 17:58, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Poezia imaginii
Felicitari Simply, f. frumos! ti-as fi recunoscut imediat stilul, si daca nu vedeam postatorul.
Ravi iar s-a amorezat
Ravi iar s-a amorezat
Vizitator- Vizitator
Inspiratie de moment. La mine ma refeream. Cum sa nu scriu despre iarna daca tot am gasit poza asta?
atat de simplu- 6
Poate inspiratia sa-i vina lui pitulicea si sa mai puna o poza la acest subiect
Vica- 6
Ei, eu am vrut sa spun altceva mai sus. Ma rog, nu-mi explic acum gluma.
atat de simplu- 6
Nu-i asa ca-i timpul pentru o noua imagine? Hai sa ne trezim la viata, ca prea mult am stat amortiti! E primavara!
pitulicea- 6
De cand n-am mai dat eu pe la topicul asta, vad ca au mai postat Ravian si simpla. Foarte frumos ati scris amandoi M-am bucurat sa constat ca iarna v-a inspirat. Sper sa se intample la fel si cu tabloul de primavara
pitulicea- 6
Un pitigoi cam colorat
Sta cam pasiv pe-o ramurica
Soata il vede-ngandurat
Si crede ca-i stie de frica.
In jur sunt insa multe flori
Asa ca uita de tristete
Sunt si femele pitigoi
Cu alte pene, alte fete.
Era vorba de catren, se poate taia o strofa.
Sta cam pasiv pe-o ramurica
Soata il vede-ngandurat
Si crede ca-i stie de frica.
In jur sunt insa multe flori
Asa ca uita de tristete
Sunt si femele pitigoi
Cu alte pene, alte fete.
Era vorba de catren, se poate taia o strofa.
atat de simplu- 6
Ce tare ai fost! Mi-a placut
De ce sa tai ultima strofa? Avem si topic pentru mai multe strofe. Era pacat s-o ciuntesc, mai bine am mutat-o aici
De ce sa tai ultima strofa? Avem si topic pentru mai multe strofe. Era pacat s-o ciuntesc, mai bine am mutat-o aici
pitulicea- 6
Da, e bine aici. Ma gandisem sa fac mai multe strofe, dar m-am plictisit pe parcurs.
atat de simplu- 6
De ce esti trista draga mea?
Intreab-un pasaroi pe soata sa.
De ce privesti tacuta-n gol,
Si nu vrei sa vii in dormitor?
Ma chinui ca sa-ti fac pe plac
Iar cuibul l-am facut cu drag
Eu nu mai pot de dorul tau
Tie nu-ti pasa,esti fitoasa rau.
Dar gata,de azi m-am hotarat
Nu mai stau acasa asa mult