Poezia imaginii
+24
Ravian
dall
RALUCA
Aliona
pitulicea
atat de simplu
myrk
aristeu
shadow
Woo Woo
Vica
itina
Florin2013
soryn
oli
Queensland
parwous
abica25
habibi77
anit05
ionutz72
elis27
Nana_Duval
no.body
28 participanți
Pagina 13 din 38
Pagina 13 din 38 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38
Poezia imaginii
Rezumarea primului mesaj :
Unii o vor scurta, altii o vor lunga, unii vor sa se joace, altii vor sa scrie adevarate creatii literare. Am sa impac si capra si varza si am sa mai deschid un topic, pentru cei care doresc sa scrie poezii.
Se va da o imagine, (aceeasi ca si la jocul de catrene), iar cei care doresc, vor face o poezie inspirata de imaginea respectiva. Fiecare “explica” ceea ce vede si transpune in versuri Poate fi vorba de rima sau de vers alb... dupa cum simte fiecare.
Spre deosebire de celelalte jocuri, NU fiecare jucator propune o imagine, ci toti cei care doresc, vor face propria poezie dupa imaginea propusa. Vor fi doua imagini pe saptamana, nu mai mult. Imaginile le posteaza adminul.
Se poate raspunde si la imagini mai vechi - daca nu am fost pe faza la momentul respectiv - prin simpla citare a acestora
Sper ca ati inteles regulile si ca jocul va fi pe placul vostru.
Unii o vor scurta, altii o vor lunga, unii vor sa se joace, altii vor sa scrie adevarate creatii literare. Am sa impac si capra si varza si am sa mai deschid un topic, pentru cei care doresc sa scrie poezii.
Se va da o imagine, (aceeasi ca si la jocul de catrene), iar cei care doresc, vor face o poezie inspirata de imaginea respectiva. Fiecare “explica” ceea ce vede si transpune in versuri Poate fi vorba de rima sau de vers alb... dupa cum simte fiecare.
Spre deosebire de celelalte jocuri, NU fiecare jucator propune o imagine, ci toti cei care doresc, vor face propria poezie dupa imaginea propusa. Vor fi doua imagini pe saptamana, nu mai mult. Imaginile le posteaza adminul.
Se poate raspunde si la imagini mai vechi - daca nu am fost pe faza la momentul respectiv - prin simpla citare a acestora
Sper ca ati inteles regulile si ca jocul va fi pe placul vostru.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 7 Mar - 17:58, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Poezia imaginii
Abia acum am reusit sa-ti citesc poezia, bucatareaso care esti tu bucatareasa! Foarte tare! La fel de tare ca frisca
Te-ai incurcat, dar macar ai invatat. Sunt doua topice....unul pentru cei care au chef sa faca o poezie mai lunga si unul pentu cei care au chef de una scurta. Uneori n-ai timp si chef de o poezie intreaga si bagi repede doar un catren.
Te-ai incurcat, dar macar ai invatat. Sunt doua topice....unul pentru cei care au chef sa faca o poezie mai lunga si unul pentu cei care au chef de una scurta. Uneori n-ai timp si chef de o poezie intreaga si bagi repede doar un catren.
pitulicea- 6
Dieta asta s-o fi terminat?
Ca frisca nu e pentru mine
Pe blat azi eu nu m-am axat
Il face Doro mult mai bine.
O capsunica... de decor
Nu e problema, o aleg
Nu am din astea-n dormitor
De nu ma doare, nu ma leg.
Ca frisca nu e pentru mine
Pe blat azi eu nu m-am axat
Il face Doro mult mai bine.
O capsunica... de decor
Nu e problema, o aleg
Nu am din astea-n dormitor
De nu ma doare, nu ma leg.
atat de simplu- 6
era o durere de cap?
foarte simpatica poezia ta
si poezia ta mi-a placut, Doro
sprintara in bucatarie
foarte simpatica poezia ta
si poezia ta mi-a placut, Doro
sprintara in bucatarie
Aliona- 2
Va multumesc frumos, si sa stii Pitu ca am fost cofetareasa care am fost eu cofetareasa
Dar Simpla e chiar tare, pana la urma, din ditamai tortul, papa si ea delicat o capsunica Votez Simpla cu drag, desi ma enerveaza ca are asa o silueta...si lipsa de apetit
Multumesc Aliona
Dar Simpla e chiar tare, pana la urma, din ditamai tortul, papa si ea delicat o capsunica Votez Simpla cu drag, desi ma enerveaza ca are asa o silueta...si lipsa de apetit
Multumesc Aliona
Vizitator- Vizitator
Cata inspiratie! Bravo! Ce frumos stiti voi sa povestiti! Pitu cu mancatul, doro cu batutul oualelor si simpla cu capsuna! Care mai de care mai tare!
habibi77- 6
Pentru ca maine e 1 Decembrie, am ales o foto potrivita momentului
Acum sa va vad....
Acum sa va vad....
pitulicea- 6
Base mandru glasuieste
Si catanele-l asculta,
Speech-ul lui ii plictiseste
Si nici unul nu exulta.
Insa mandrul marinar
Pune patos in cuvinte
Si in stilu-i ordinar,
Inc-odata ne mai minte.
Sub stindardul romanesc
Isi rosteste calm discursul,
Iar catanele gandesc:
Haide Base, plimba ursul.
Si catanele-l asculta,
Speech-ul lui ii plictiseste
Si nici unul nu exulta.
Insa mandrul marinar
Pune patos in cuvinte
Si in stilu-i ordinar,
Inc-odata ne mai minte.
Sub stindardul romanesc
Isi rosteste calm discursul,
Iar catanele gandesc:
Haide Base, plimba ursul.
pitulicea- 6
Pe langa atatea defecte, Base pare a avea si o calitate: e un om sensibil! (Batutul oualelor? )
myrk- 6
Sa incerc:
E iarna,rece,n-am caciula
Suvita nu-mi tine de frig
As lua o lingura in gura
Pe Maria sa nu o strig.
Ce tare pare a viscoli
Eu zgribulit nu bag de seama
Dar tare-as vrea a-mi aminti
1 decembrie...ce inseamna?
E iarna,rece,n-am caciula