GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Da suflet imaginii si pune-o in versuri!

+37
Florin Popa
liviaionita
Ravian
Indra
mastermind
ionutz72
myrk
itina
Aliona
Vica
Violoncella
RALUCA
Florin2013
Krissunu
inima_vrajita
habibi77
parwous
abica25
Queensland
2na
anit05
noricel
dall
Ludmilika
shadow
iubaretu
oli
no.body
elis27
preotul1
mielusica
mrs nobody
soryn
atat de simplu
tegeusa
fata_cu_sosete_de_diamant
pitulicea
41 participanți

Pagina 26 din 57 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 41 ... 57  Urmatorul

In jos

Da suflet imaginii si pune-o in versuri! - Pagina 26 Empty Da suflet imaginii si pune-o in versuri!

Mesaj  pitulicea Mier 8 Feb - 10:04

Rezumarea primului mesaj :

Daca tot ne plac rimele, m-am gandit la un joc nou, sa mai “improspatez atmosfera” si sa avem cat mai multe spatii de joaca.
Si in acest joc vom avea nevoie de multa imaginatie.
De data aceasta, se va da o imagine, iar cei care doresc, vor face un catren inspirat de imaginea respectiva. Fiecare “explica” ceea ce vede si transpune in versuri Smile

Spre deosebire de celelalte jocuri, NU fiecare jucator propune o imagine, ci toti cei care doresc, vor face propria poezie dupa imaginea propusa. Vor fi doua imagini pe saptamana, nu mai mult. Imaginile le posteaza adminul.
Se poate raspunde si la imagini mai vechi - daca nu am fost pe faza la momentul respectiv - prin simpla citare a acestora Smile
Sper ca ati inteles regulile si ca jocul va fi pe placul vostru.

Poeziile care depasesc 4 versuri (catren), vor fi votate cu rosu de catre admin, sau vor fi mutate la topicul de poezii personale!

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 7 Mar - 17:58, editata de 2 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Da suflet imaginii si pune-o in versuri! - Pagina 26 Empty Re: Da suflet imaginii si pune-o in versuri!

Mesaj  Vizitator Mar 11 Mar - 20:15

Subscriu  Smile  Si mie imi place cum scrie Vica  ok 
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Da suflet imaginii si pune-o in versuri! - Pagina 26 Empty Re: Da suflet imaginii si pune-o in versuri!

Mesaj  pitulicea Sam 29 Mar - 11:41

Sub ciresii infloriti mi-ai dat o dulce sarutare
Si dragostea aprinsa-n mine simteam cum creste tot mai mare.
Trecut-au ani si ani de-atunci, imi amintesc parc-a fost ieri,
Iubirea mea-i la fel de mare dupa treizeci de primaveri.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Sam 29 Mar - 19:26

Talentata lu' mama!  Pup you  De ce nu-ti strangi tu versurile intr-o carte? S-ar ofili toate Julietele si Romeii de invidie  Smile 
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 1 Apr - 14:59

Laughing Laughing  Nu mai exagera, doro. Eu fac doar rime... nu versuri adevarate.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Mar 1 Apr - 15:10

si versurile adevarate ce sunt?  confused  rime cu suflet, alteori cu alte ingrediente, ai din toate  Smile 
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  mastermind Mar 1 Apr - 15:35

Pitu ..inca plangi dupa iubitul din clasa a 2? Very Happy scared 

mastermind
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 1 Apr - 15:39

Laughing Laughing Rauleeee... Ce repede ai facut calculul Razz Nu era vorba de mine acolo, ci deindragostitii din imagine.  Evil 
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  mastermind Mar 1 Apr - 15:43

scared 

mastermind
4
4

Sus In jos

Mesaj  Vica Lun 19 Mai - 11:43

...mai vino pitu cu ceva nou bounce Very Happy 
Vica
Vica
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 26 Mai - 20:20

E timpul pentru o noua imagine. Cea de dinainte nu a inspirat prea multa lume Smile

Da suflet imaginii si pune-o in versuri! - Pagina 26 Fantez10
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 26 Mai - 20:57

Tot culegand floricele, am ajuns in poienita
Unde dulce se inalta, din martipan, o casuta
Usa e din ciocolata, si ferestrele-s la fel
Iar din cos se-nalta fum aromind a caramel.
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 26 Mai - 21:31

Laughing Laughing  Se putea altfel???
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 26 Mai - 21:42

pai daca asa pare, ca o casuta-tort  Shocked day dreaming  sau ma rog, asa o percepe creierul meu dependent de dulciuri  Laughing 
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 26 Mai - 21:56

Eu am perceput-o altfel. Iti vine sa crezi?  Laughing Laughing 
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Vizitator Lun 26 Mai - 22:11

greu, dar dupa ce am citit dincolo n-a mai fost nici un dubiu  Laughing 
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 57 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 41 ... 57  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum