scene memorabile din filme
+6
giussy
teardrop
pitulicea
atat de simplu
Obi-Wan Kenobi
tegeusa
10 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
scene memorabile din filme
Rezumarea primului mesaj :
Aici postam ce ne-a impresionat din filmele pe care le-am vazut. Da nu ceva de genu' poc-poc. Si fara manele.
Si comentati ceea ce postati... nu de alta, da sa stie lumea care va priveste cum sa va judece. Pentru ca toti sunteti judecati aici...
P.S. Nu uitati sa judecati postarile!
Aici postam ce ne-a impresionat din filmele pe care le-am vazut. Da nu ceva de genu' poc-poc. Si fara manele.
Si comentati ceea ce postati... nu de alta, da sa stie lumea care va priveste cum sa va judece. Pentru ca toti sunteti judecati aici...
P.S. Nu uitati sa judecati postarile!
tegeusa- 6
Re: scene memorabile din filme
1. mi-a placut mereu dirty dancing, dar scena mea preferata e aia de l sfarsit si celebra replica " nimeni nu o pune pe baby a mea la colt"
2. tangoul lui frank din Parfum de femeie e memorabil si cred cu tarie ca oricine a vazut filmul a fost impresionat de el
3.norman a fost un mare actor dar, din pacate e dat uitarii iar filmele puse la dispozitie de TV se repeta dar doar bataile lui Segal (scuze pt fanii lui)
4. vroaim sa scriu la pct2 dar am preferat sa scriu aici ( nu e a 4a postare ci aia din Pact cu diavolul) imi place Al Pacino si-l consider un mare actor. Am vazut zeci de filme cu el si il apreciez.
2. tangoul lui frank din Parfum de femeie e memorabil si cred cu tarie ca oricine a vazut filmul a fost impresionat de el
3.norman a fost un mare actor dar, din pacate e dat uitarii iar filmele puse la dispozitie de TV se repeta dar doar bataile lui Segal (scuze pt fanii lui)
4. vroaim sa scriu la pct2 dar am preferat sa scriu aici ( nu e a 4a postare ci aia din Pact cu diavolul) imi place Al Pacino si-l consider un mare actor. Am vazut zeci de filme cu el si il apreciez.
veronica_franco- 2
pentru aella si restul fetelor, sper sa pot posta corect linkurile, ca am facut referire la scena sandwichurilor din filmul "Balul burlacilor" (il stiam eu, vad acum "petrecerea...). Filmul asta ne-a pigmentat adolescenta-tineretea generatiei mele... . Pe vremea aia filmele de genul asta nu se difuzau oficial dar erau "retele" prin care inchiriam video, televizor color si un nr de casete pentru un weekend intr-o gasca de prieteni
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si asta e secventa cu pricina :
enjoy !
si asta e secventa cu pricina :
enjoy !
shu- 4
...ei na !... ... la ceva chifle ma bag, dar la baghete ar fi cam sarac sandwichul...
shu- 4
Si modest pe deasupra. N-ai spus tu ca vrei sa fii chelnerul?!?
Vizitator- Vizitator
ba da...dar si voi ar trebui sa va ganditi la silueta... ... era e sau i ???
shu- 4
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Replici memorabile din filme
» Filme documentare
» Filme de suflet
» DESENE ANIMATE SI FILME PENTRU COPII
» Experimente celebre si filme documentare
» Filme documentare
» Filme de suflet
» DESENE ANIMATE SI FILME PENTRU COPII
» Experimente celebre si filme documentare