Aproape identici
+10
atat de simplu
Violoncella
Obi-Wan Kenobi
seaman65
Mandarax
habibi77
Adriatica
pitulicea
Nana_Duval
Queensland
14 participanți
Pagina 1 din 8
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Aproape identici
Si mie mi s-a spus ca seman cu Anca Sigartau, numai ca n-am strungareata!
Nana_Duval- 5
Mare asemanarea intre Natalie Wood si Teodora Mares. Aceeasi privire....
Mereu m-am gandit ca Teodora Mares seamana cu cineva, dar nu mi-am dat seama cu cine.
Teodora nu-mi prea place, in schimb Natalie Wood mi-a fost tare draga in tinerete, mai ales dupa ce am vazut "Splendoare-n iarba"
Mereu m-am gandit ca Teodora Mares seamana cu cineva, dar nu mi-am dat seama cu cine.
Teodora nu-mi prea place, in schimb Natalie Wood mi-a fost tare draga in tinerete, mai ales dupa ce am vazut "Splendoare-n iarba"
pitulicea- 6
Si mie mi-a fost draga Natalie Wood, mai ales dupa ce am vazut un film biografic despre ea. In schimb, ANdreea Mantea nu mi se pare ca seamana cu ANgelina Jolie. Poate exista o asemanare doar in aceasta poza.
Adriatica- 2
Asteptam sa ne faci dovadaNana_Duval a scris:Si mie mi s-a spus ca seman cu Anca Sigartau, numai ca n-am strungareata!
Vrem o poza cu tine si una cu ea !
Mie mi s-a spus adesea ca seman cu Celine Dion. Nu prea vad asemanarea, dar sunt incantata sa fiu comparata cu ea. O iubesc pe femeia aceea
pitulicea- 6
Si mie mi s-a parut asa de cand te-am intalnit prima oara, sincer Mie colegii de liceu si apoi de facultate imi spuneau ca as semana cu Uma Thurman...Pe vremea aceea nu abordam stilul acesta de machiaj, poate de aceea li se parea asta...Eu nu sunt o mare fana a ei, dar mi-ar place sa traiesc viata ei, cu tot ce poate ea sa le ofere copiilor ei...
Queensland- 6
Cu machiajul asta si fiind asa bruneta, nu te pot asocia cu Uma
Pune-ne o poza nemachiata... si cu o peruca in cap Daca n-ai peruca, am eu
Pune-ne o poza nemachiata... si cu o peruca in cap Daca n-ai peruca, am eu
pitulicea- 6
Nu stiu ce-au vazut toti colegii mei, dar TOTI... Mersesem cu toata clasa la un film, ''Analiza finala'', in care juca si Uma si la iesire am avut surpriza sa-i aud sarind cu comentarii de genul ''Doamne, ce seaman fata asta cu Uma...''.
Eu si mult mai celebra si frumoasa Uma Thurman
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu si mult mai celebra si frumoasa Uma Thurman
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Queensland- 6
Adevaru' e ca ai ceva din privirea ei Daca aveai ochi albastri, probabil semanai si mai mult
pitulicea- 6
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 1 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum