Caricaturi
+10
myrk
RALUCA
tegeusa
Mandarax
seaman65
oli
Queensland
pitulicea
atat de simplu
habibi77
14 participanți
Pagina 3 din 8
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Caricaturi
Rezumarea primului mesaj :
Caricatura este un gen aparte al artelor vizuale, de obicei un desen, deși poate fi executată și în alte tehnici, care reprezintă o persoană sau o situație printr-o exagerarea intenționată a unor trăsături sau caracteristici, în scopul satirizării, ridiculizării sau atragerii atenției.
Citind pe la topicul "frumoasa ca o vedeta" am avut un flash cu niste caricaturi!
O recunosateti?
Caricatura este un gen aparte al artelor vizuale, de obicei un desen, deși poate fi executată și în alte tehnici, care reprezintă o persoană sau o situație printr-o exagerarea intenționată a unor trăsături sau caracteristici, în scopul satirizării, ridiculizării sau atragerii atenției.
Citind pe la topicul "frumoasa ca o vedeta" am avut un flash cu niste caricaturi!
O recunosateti?
habibi77- 6
Re: Caricaturi
Nu se exclud, eu asa dorm, asta cand fac prostia sa dorm in pat, nu pe canapea, solo.
seaman65- 6
Leonte Nastase
Ovidiu Lipan Tandarica, creionat de Leonte Nastase.
Nu-s convinsa ca as fi ghicit despre cine-i vorba, daca nu-i scria numele Totusi, seamana destul de bine.
Nu-s convinsa ca as fi ghicit despre cine-i vorba, daca nu-i scria numele Totusi, seamana destul de bine.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 3 Noi - 21:22, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Leonte Nastase.
Tot de Leonte Nastase....de data aceasta Mihai Godoroja.
Pe el l-am ghicit cu usurinta
Pe el l-am ghicit cu usurinta
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 3 Noi - 21:22, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 3 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum