La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 56 din 63
Pagina 56 din 63 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 59 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Pai ai , pe fetita ta. Eu numai daca nu ma duc la vecina mea nebuna sa i duc papica sinsa o intreb daca i a placut
RALUCA- 6
Fetița mea nu se omoară după experimente culinare.
Mă gândeam la un soț... Bărbații apreciază de obicei eforturile de acest gen.
Mă gândeam la un soț... Bărbații apreciază de obicei eforturile de acest gen.
itina- 6
Buna mancare ai facut, Ralu, si eu si fii-mea suntem topite dupa ciorba de perisoare si snitele, spanac mai putin, nu stiu cum il faci tu, eu il calesc putin cu o ceapa prajita si parca nu mai e cu gust pronuntat de iarba. Experimente fac si eu, serile trecute am facut mamaliga in straturi cu branza de burduf si oua, bagata la cuptor pana s-a gratinat asa, apoi am mancat cu smantana deasupra.
Vizitator- Vizitator
Sau pot face mutre. Desi eu pe tata nu l an vazut facand nici o mutra niciodata la ce gateste mama, ba din contr o lauda foarte tare. Iar cand lipseste de acasa il chem la mine si imi spune ca stilul meu si gustul seamana foarte tare cu al ei
RALUCA- 6
Eu tin minte ca am inceput odata o cearta cu barbate-eu de la niste oua-ochiuri care nu i-au placut desi m-am chinuit sa i le fac cat mai uscate... Eram foarte stresata pe atunci!
itina- 6
Este prima data cand am facut spanac azi si am primit reteta prin telefon.
Trebuia sa pun un pic de ulei intr o cratita sa razuiesc 1 dinte de usturoi si sa pun 2 linguri cu varf de faina sa fac rantasul , apoi sa pun spanacul si 3 linguri de smantana si o cana de lapte, sare si un pic de piper si sa le las sa fiarba . Asa am facut dar ceva ii lipseste si nu stiu ce.
Trebuia sa pun un pic de ulei intr o cratita sa razuiesc 1 dinte de usturoi si sa pun 2 linguri cu varf de faina sa fac rantasul , apoi sa pun spanacul si 3 linguri de smantana si o cana de lapte, sare si un pic de piper si sa le las sa fiarba . Asa am facut dar ceva ii lipseste si nu stiu ce.
RALUCA- 6
Eu prajesc dintele de usturoi, care la mine se numeste catel, pun spanacul fiert si-l calesc putin, apoi faina amestecata cu laptele rece sa nu faca cocoloase iar smantana o folosim deasupra plus un ou posat cum se numeste mai pretentios, de fapt eu il stiu ca ou in apa sau taranesc peste care pun ceapa prajita cu putin bulion si cu mamaliga, se bat turcii la gura noastra. Cand n-avem spanac, mancam doar restul.
Vizitator- Vizitator
Pagina 56 din 63 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 59 ... 63
Pagina 56 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum