La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 55 din 63
Pagina 55 din 63 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 59 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Azi vreau sa fac o tocanita de iepuras, cu macaroane Yami, yami....ce-mi place mancarea asta
Fug la bucatarie sa ma apuc de treaba
Fug la bucatarie sa ma apuc de treaba
pitulicea- 6
Ieri, facand putina curatenie printr-un dulap de bucatarie am dat peste ustensila de facut kurtos-kalacs. Era inca in folia in care am cumparat-o in urma cu trei ani. Am hotarat ca azi e momentul s-o desfoliez
Am facut aluatul, acum sade bland la dospit (sper sa dospeasca). E prima data in viata mea cand fac kurtos si sper sa-mi reuseasca. Daca reuseste, va fac poza si va pun reteta. Daca nu reuseste....tac si inghit in sec
Am facut aluatul, acum sade bland la dospit (sper sa dospeasca). E prima data in viata mea cand fac kurtos si sper sa-mi reuseasca. Daca reuseste, va fac poza si va pun reteta. Daca nu reuseste....tac si inghit in sec
pitulicea- 6
O sa va spun ce am gatit eu azi .
Am facut snitele ca ma topesc dupa ele, am facut spanac pentru prima data in viata mea si are parca prea mult gust de iarba desi a mamei lele este chiar delicios , am facut o tocanita cu cartofi piure si o ciorbica cu perisoare si multtttt leustean ca asa imi place mie. Si pentru ca doar eu mananc din ea am putut pune cat am vrut
Am facut snitele ca ma topesc dupa ele, am facut spanac pentru prima data in viata mea si are parca prea mult gust de iarba desi a mamei lele este chiar delicios , am facut o tocanita cu cartofi piure si o ciorbica cu perisoare si multtttt leustean ca asa imi place mie. Si pentru ca doar eu mananc din ea am putut pune cat am vrut
RALUCA- 6
Pentru cate persoane ai gatit?
Numai bunataturi ai gatit Una si una.... Mie snitele mi-e lene sa fac, mi se pare ca-i prea mult de lucru la ele. In schimb, spanac fac destul de des si mi se pare o mancare grozava, chiar daca are gust de iarba Buna si ciorbica de perisoare N-am facut niciodata.
Numai bunataturi ai gatit Una si una.... Mie snitele mi-e lene sa fac, mi se pare ca-i prea mult de lucru la ele. In schimb, spanac fac destul de des si mi se pare o mancare grozava, chiar daca are gust de iarba Buna si ciorbica de perisoare N-am facut niciodata.
pitulicea- 6
Pituuuuu...cum nu ai facut vreodata ciorbita de perisoare? Musai sa rezolvi problema, este de-li-cioa-sa, parol!
Ralu, te-ai asigurat de mancare ptr toata saptamana, si vorba lui Pitu, numai bunataturi
Ralu, te-ai asigurat de mancare ptr toata saptamana, si vorba lui Pitu, numai bunataturi
Vizitator- Vizitator
Eu abia m-am ridicat de la masa. Am mancat ciorba de salata si mazare cu piept de pui, facute la cuptor. Si am mancat o ceapa jumate! Si acum sunt plina, satula, satisfacuta, etc.
Maine ii serbez ziua fetii si presimt ca iar voi manca intr-un anume fel. Numai cand ma gandesc la tortul ala din amandina...
Maine ii serbez ziua fetii si presimt ca iar voi manca intr-un anume fel. Numai cand ma gandesc la tortul ala din amandina...
itina- 6
Trebuia sa mananc si eu azi tort, dar probabil ca ramane pe maine. Dar, daca ma enervez, merg si-l incep.
atat de simplu- 6
De o vreme incoace am inceput sa gatesc mai des ca prea ma lenevisem. O sa i chem maine pe ai mei la masa ca tot eu ma duc la ei si este randul lor sa vina la mine.
Macar pentru cateva zile am facut mancare sau pana imi vin altei idei ce sa gatesc
Macar pentru cateva zile am facut mancare sau pana imi vin altei idei ce sa gatesc
RALUCA- 6
Si eu la fel , de aia mi se pare ca mancarwa mea nu are nici un gust sau gust de iarba in cel mai rau caz
RALUCA- 6
A, nu-i vorba de asta. Imi place mancarea facuta de mine dar daca tot are mama mai mult timp decat mine, de ce sa mai pierd timpul si eu? Doar ca uneori mi-e dor... Chiar imi face placere sa gatesc. Dar sa si am pe cineva care sa-mi aprecieze talentele culinare.
itina- 6
Pagina 55 din 63 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 59 ... 63
Pagina 55 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum