La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 54 din 63
Pagina 54 din 63 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 58 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
pai nu? Se tot vorbeste de peste asa ca maine actionez si eu
Vizitator- Vizitator
Colegul nostru - bucatarul - a fost chiar bucatar la viata lui. Acu' s-a reprofilat, dar gateste uneori pentru noi
Ne-a facut el un gulas, cica in straturi Nu ne-a lasat sa bagam lingura in el, sa nu-i stricam straturile si sa nu zdrobim legumele. Cand s-a abtiguit bucatarul si a facut-o destul de repede, ne-am apucat noi fetele de mestecat Asta dupa ce incepuse sa miroasa a ars mai mult decat a afumatura
Ne-a facut el un gulas, cica in straturi Nu ne-a lasat sa bagam lingura in el, sa nu-i stricam straturile si sa nu zdrobim legumele. Cand s-a abtiguit bucatarul si a facut-o destul de repede, ne-am apucat noi fetele de mestecat Asta dupa ce incepuse sa miroasa a ars mai mult decat a afumatura
pitulicea- 6
De parca n-as fi destul de grasa si n-as manca destule dulciuri, asta seara am facut o budinca de paine.
Ati mancat vreodata budinca de paine? E buna.
Cand am auzit prima data despre asa ceva - a venit sora-mea de prin Anglia cu reteta (englezii aia sunt asa zgarciti ca n-ar arunca nimic ) - mi s-a parut o stupizenie. Am mancat la ea, am vazut ca-i buna, apoi am facut si eu
Felul asta de mancare s-a inventat asa, ca sa nu arunci painea uscata Da' in final iese ceva bun, cam ca si Friganelele.
Ati mancat vreodata budinca de paine? E buna.
Cand am auzit prima data despre asa ceva - a venit sora-mea de prin Anglia cu reteta (englezii aia sunt asa zgarciti ca n-ar arunca nimic ) - mi s-a parut o stupizenie. Am mancat la ea, am vazut ca-i buna, apoi am facut si eu
Felul asta de mancare s-a inventat asa, ca sa nu arunci painea uscata Da' in final iese ceva bun, cam ca si Friganelele.
pitulicea- 6
Am facut balmos Prima data in viata mea cand fac asa ceva. Mi se parea ca trebuie sa fie ceva foarte complicat, mai ales si ca mamaliga mi se pare ceva foarte greu de facut
Totdeauna mi-a placut balmosul. Imi place si cel facut de mine. O sa mai fac.
Totdeauna mi-a placut balmosul. Imi place si cel facut de mine. O sa mai fac.
pitulicea- 6
O gasiti si pe net, dar e foarte simpla.
Se face din painea care s-a intarit... ca sa n-o arunci
Ungi un vas pe care poti sa-l bagi la cuptor sau o tava cu unt. Pui in ea painea, felii sau bucatele.
Intr-un litru de lapte dizolvi 300 g de zahar apoi pui vreo 4-5 oua si amesteci totul bine. Cand s-au incorporat ingredientele, le torni peste paine. Apesi putin painea in lapte, ca sa se inmoaie si sa o acopere laptele, apoi bagi la cuptor.
Cam asta e tot
Se face din painea care s-a intarit... ca sa n-o arunci
Ungi un vas pe care poti sa-l bagi la cuptor sau o tava cu unt. Pui in ea painea, felii sau bucatele.
Intr-un litru de lapte dizolvi 300 g de zahar apoi pui vreo 4-5 oua si amesteci totul bine. Cand s-au incorporat ingredientele, le torni peste paine. Apesi putin painea in lapte, ca sa se inmoaie si sa o acopere laptele, apoi bagi la cuptor.
Cam asta e tot
pitulicea- 6
Eu am mancat undeva cu cozonac in loc de paine. A avut un gust cred ca bun. Ma gandeam ca asta este altfel
RALUCA- 6
Pagina 54 din 63 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 58 ... 63
Pagina 54 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum