La taclale printre oale
+44
Annmarie
Vica
myrk
doorina
RALUCA
Queensland
itina
shu
adya
coco114
Pingu
simplicity
elis27
Obi-Wan Kenobi
JeSsYkA
mielusica
freda white
Violoncella
Melodia
parwous
ionutz72
tegeusa
oli
seaman65
remusn1
lynn
Nana_Duval
fotohobby
Mr Nobody
Adriatica
daffy_
atat de simplu
mrs nobody
dragos
aspidistra76
mari
Neeo_2005
Hagu_chan
habibi77
snow
Radu
gabica
shadow
pitulicea
48 participanți
Pagina 45 din 63
Pagina 45 din 63 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 54 ... 63
La taclale printre oale
Rezumarea primului mesaj :
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Iar vine weekendul, iar va trebui sa gatesc ceva. Uneori stau si ma gandesc: “Ce sa mai gatesc azi?” si nu-mi vine nici o idee. Nu-s eu mare bucatareasa, dar de mancat tot trebuie sa mananc ceva.
Hai sa vedem, ce mai gateste lumea? Mai dati-mi si voi niste sugestii, indicatii, sfaturi...
Dar sa fie mancaruri simple, nu foarte complicate, ca altfel nu ma descurc
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Sam 6 Mar - 10:25, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: La taclale printre oale
Am facut papricasul.
Doar ca acum mi s-a facut pofta de varza cu paste. Ca ati vorbit intr-una despre asta si eu nu stiu cum e... Am facut in schimb, varza cu orez. Si e delicioasa.
Doar ca acum mi s-a facut pofta de varza cu paste. Ca ati vorbit intr-una despre asta si eu nu stiu cum e... Am facut in schimb, varza cu orez. Si e delicioasa.
itina- 6
Noi la Cluj numa' mancaruri delicioase avem
A la Cluj daca-i cu carne.
pitulicea- 6
S-o trage din Cluj. Desi cred c-au trecut doi ani de cand n-am mai fost pe-acolo. Sau mai mult...
itina- 6
Am urzici proaspete. Astazi fac o mancare de urzici, cu oua ochiuri Pentru mine asta e o delicatese
pitulicea- 6
Mi-ai dat si mie o idee cu urzicile,insa numai cand ma duc la maica-mea
ca aici nu ma duc la cules pe coclauri. E indicata o cura cu urzici - dezintoxica organismul si stimuleaza circulatia,pe langa celelalte beneficii..
ca aici nu ma duc la cules pe coclauri. E indicata o cura cu urzici - dezintoxica organismul si stimuleaza circulatia,pe langa celelalte beneficii..
mielusica- 5
Oare de ce-am intrat aici? Vad numai verde in fata ochilor. Si mai vad si niste chestii albe cu ceva portocaliu in mijloc.Asa-mi trebuie.
atat de simplu- 6
Eu le mananc pentru ca imi plac... insa nici o cura n-ar strica. Da' cine sa mi le culeaga?
De obicei, dupa ce le dau un clocot si le strecor, beau apa in care au fiert. Imi place tare mult. Singura problema cu urzicile e ca ma constipa
pitulicea- 6
Super! Zeama lor e foarte buna si pentru spalarea parului - il intareste ( cica). Nici mie nu mi-ar strica o cura de 10 zile macar.
mielusica- 5
Da, dar il si inchide la culoare.Am facut eu candva o tampenie legat de urzicile astea,dar n-o spun.
atat de simplu- 6
Umbland azi pe coclauri, am adunat niste salatica. Prin alte lorui ii spune untisor
Mie-mi place tare mult. Tocmai am facut o ciorbita
Mie-mi place tare mult. Tocmai am facut o ciorbita
pitulicea- 6
De untisor stiam si eu.N-am mancat niciodata.Parca ai postat si anul trecut o reteta cu asa ceva.
atat de simplu- 6
Pagina 45 din 63 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 54 ... 63
Pagina 45 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum