ATEU versus CREDINCIOS
+24
Ravian
East17
astral
ssdd
itina
seaman65
myrk
alexmarius76
Obi-Wan Kenobi
Violoncella
TISENIE
wind30s
JeSsYkA
Nicole
habibi77
mrs nobody
daffy_
atat de simplu
Nana_Duval
shadow
Melodia
Tizona
tegeusa
snow
28 participanți
Pagina 4 din 29
Pagina 4 din 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
ATEU versus CREDINCIOS
Rezumarea primului mesaj :
Pentru a nu derapa in teorii pasionale, propun sa incercam sa vorbim aici pe 2 canale clare, distincte si care pot (?) pune mai bine in lumina parerile fiecaruia, pro sau contra.
Ma refer la cele 2 teorii de baza, Teoria Creationista si Teoria Evolutionista.
Din cate stiu, ultima are baze stiintifice, studii, cercetari, dovezi. Unele inca nefinalizate, adevarat, tocmai pentru faptul ca se doresc dovezi solide in sprijinul afirmatiilor facute.
Am auzit cateva pareri care afirmau ca Teoria evolutionista este o teorie nascuta inaintea dovezilor.
Oare nu asa este corect? Nu asa trebuie sa evolueze stiinta? Prima oara observi fenomenul apoi lansezi cateva ipoteze pe care le argumentezi mai tarziu cu dovezi pe baza observatiilor facute. Si cand spun dovezi, ma refer la date stricte, matematice, stiintifice, palpabile.
Pentru a nu derapa in teorii pasionale, propun sa incercam sa vorbim aici pe 2 canale clare, distincte si care pot (?) pune mai bine in lumina parerile fiecaruia, pro sau contra.
Ma refer la cele 2 teorii de baza, Teoria Creationista si Teoria Evolutionista.
Din cate stiu, ultima are baze stiintifice, studii, cercetari, dovezi. Unele inca nefinalizate, adevarat, tocmai pentru faptul ca se doresc dovezi solide in sprijinul afirmatiilor facute.
Am auzit cateva pareri care afirmau ca Teoria evolutionista este o teorie nascuta inaintea dovezilor.
Oare nu asa este corect? Nu asa trebuie sa evolueze stiinta? Prima oara observi fenomenul apoi lansezi cateva ipoteze pe care le argumentezi mai tarziu cu dovezi pe baza observatiilor facute. Si cand spun dovezi, ma refer la date stricte, matematice, stiintifice, palpabile.
snow- 6
Re: ATEU versus CREDINCIOS
Ei sunt ca Chuck Norris.. De fapt, Chuck Norris cred ca era extraterestru.. sau este, ca o mai fi traind.
S-au creat singuri, ce atatea intrebari..
S-au creat singuri, ce atatea intrebari..
Tizona- 4
dap!
s-au creat sg,prin polenizare,deci la inceput au fost plante...dar si plantele au fost create de Dumnezeu
s-au creat sg,prin polenizare,deci la inceput au fost plante...dar si plantele au fost create de Dumnezeu
Melodia- 4
Ai intors-o fain...
Na..sunt cateva teorii in privinta asta, ramase insa la stadiu de teorie. Deocamdata.
Poate anul viitor in decembrie o sa avem mai multe raspunsuri.
Asta spuneam si eu melo, ar fi prea mare ironia sa se dovedeasca originea omului in toria geneticii extraterestre si noi sa o facem pe misionarii cu aia
Am fi in stare...
Na..sunt cateva teorii in privinta asta, ramase insa la stadiu de teorie. Deocamdata.
Poate anul viitor in decembrie o sa avem mai multe raspunsuri.
Asta spuneam si eu melo, ar fi prea mare ironia sa se dovedeasca originea omului in toria geneticii extraterestre si noi sa o facem pe misionarii cu aia
Am fi in stare...
snow- 6
Sa vina extraterestru' la tine si sa-ti zica "Ma! Io te-am facut, io te omor!"
Tizona- 4
credeti in "Decembrie 2012"? apocalipsa sau o evolutie la o scara neintalnita pana acum?
Melodia- 4
Eu nu cred. Nu stiam la ce face snow referire..
In nici un caz.. Cred ca nu o sa se intample nimic.
In nici un caz.. Cred ca nu o sa se intample nimic.
Tizona- 4
daca suntem "spitza" extraterestra de ce nu au facut ei misionierat la noi?
Melodia- 4
Pai au venit si ei, cum a venit si Isus, ce, Dumnezeu a mai venit vreodata, de-acu 2000 de ani?
Au lasat si ei ceva semne, desenele alea, cercuri in lanuri si alte trasnai.
Au lasat si ei ceva semne, desenele alea, cercuri in lanuri si alte trasnai.
Tizona- 4
Or fi ramas fara carbuni pentru masinaria cu care umbla.
Fara a merge pana la teoria conspirativitatii, cred ca e o gogoasa politica.
Posibil sa se intample ceva atunci, ma indoiesc sa fie de origine divina sau extraterestra.
Tot sforarii pamantene...
Fara a merge pana la teoria conspirativitatii, cred ca e o gogoasa politica.
Posibil sa se intample ceva atunci, ma indoiesc sa fie de origine divina sau extraterestra.
Tot sforarii pamantene...
snow- 6
asta cred si eu
va fi ceva produs tot de mana omului si pusa in spatele Lui Dumnezeu.
deja se discuta din ce in ce mai mult de inmultirea necontrolata a populatiei,fapt pt care ar trebui sa mai plecam unii dintre noi,,spre alte taramuri,unde nu e durere ,nici intristare,nici suspin.
cine stie ce se pune la cale?!....exact ca si cu bolile incurabile produse in laboratoare care aveau drept scop castigarea unor razboaie reci dar s-au raspandit necontrolat.
cert este ca omenirea va pierii tot de mana omului...din nefericire.
va fi ceva produs tot de mana omului si pusa in spatele Lui Dumnezeu.
deja se discuta din ce in ce mai mult de inmultirea necontrolata a populatiei,fapt pt care ar trebui sa mai plecam unii dintre noi,,spre alte taramuri,unde nu e durere ,nici intristare,nici suspin.
cine stie ce se pune la cale?!....exact ca si cu bolile incurabile produse in laboratoare care aveau drept scop castigarea unor razboaie reci dar s-au raspandit necontrolat.
cert este ca omenirea va pierii tot de mana omului...din nefericire.
Melodia- 4
Am citit si eu cateva articole pe tema asta...
Destul de greu de pus in practica pe termen scurt, urmarile ar fi catastrofale si aproape imposibil de stapanit.
Destul de greu de pus in practica pe termen scurt, urmarile ar fi catastrofale si aproape imposibil de stapanit.
snow- 6
exact ce se urmareste snow!
sa fie un flagel care sa extermine populatia slaba....o sa fie un fel de selectie naturala,astfel incat sa ramana pe terra doar cei puternici...si eventual cei care-si pot cumpara existenta cu multi bani.
vezi buncarele antiatomice construite...si cate lucruri nu om stii noi inca
sa fie un flagel care sa extermine populatia slaba....o sa fie un fel de selectie naturala,astfel incat sa ramana pe terra doar cei puternici...si eventual cei care-si pot cumpara existenta cu multi bani.
vezi buncarele antiatomice construite...si cate lucruri nu om stii noi inca
Melodia- 4
Pagina 4 din 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Pagina 4 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum