GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Am masina mea si ma mandresc cu ea!

+32
myrk
Woo Woo
Pingu
shadow
dall
preotul1
elis27
GANDACEL
parwous
ionutz72
dersky
seaman65
remusn1
daffy_
ghost
deea
oli
juliette
Mr Nobody
atat de simplu
dragos
aspidistra76
mrs nobody
moonstone
man
habibi77
lynn
Radu
LiquidSilk
nadufmic
pitulicea
snow
36 participanți

Pagina 19 din 24 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  Urmatorul

In jos

Am masina mea si ma mandresc cu ea! - Pagina 19 Empty Am masina mea si ma mandresc cu ea!

Mesaj  snow Dum 31 Ian - 12:40

Rezumarea primului mesaj :

Astept aici toti membrii forumului posesori, fosti sau viitori proprietari de masini. Conducatori auto, viitori conducatori sau chiar fosti conducatori. Pareri despre masina fiecaruia sau ce ne-am dori, probleme tehnice sau legislatie rutiera. Asa ca ...ambalati motoarele.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Asta-i babutza. Cealalta e la reefrech.
snow
snow
6
6

Sus In jos

Am masina mea si ma mandresc cu ea! - Pagina 19 Empty Re: Am masina mea si ma mandresc cu ea!

Mesaj  GANDACEL Vin 12 Aug - 20:41

[img]URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/819/19997416536154297751518.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL][/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
GANDACEL
GANDACEL
2
2

Sus In jos

Am masina mea si ma mandresc cu ea! - Pagina 19 Empty Re: Am masina mea si ma mandresc cu ea!

Mesaj  habibi77 Dum 14 Aug - 16:59

Gandacel, explica-mi si mie te rog ce-ti place la masina asta ..... Angel
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  GANDACEL Mar 16 Aug - 22:43

pur si simplu forma, iar usile alea deschise ma duc cu gandul la o pasare, zbor....aaaa si se apropie la culoare de gandacelul meu din curte, renaultul proprietate personala Very Happy
GANDACEL
GANDACEL
2
2

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Lun 29 Aug - 14:09

Am inteles, tu vrei sa zbori cu masina Laughing
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  GANDACEL Vin 2 Sept - 14:00

Very Happy Very Happy Very Happy ar fi o idee sa existe masini care chiar zboara, ceva gen "profesorul distrat"
GANDACEL
GANDACEL
2
2

Sus In jos

Mesaj  mrs nobody Joi 8 Sept - 21:37

ar fi o idee buna
ceva gen flubber Smile
mrs nobody
mrs nobody
5
5

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Joi 8 Sept - 22:49

Asa o masina as conduce si eu. Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  oli Vin 17 Feb - 21:00

TIR-ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia poate fi declarat de doua ori unic in Romania.In primul rand, datorita dotarilor sale tehnice, camionul este singurul de acest fel din tara noastra si mai are doar trei “frati” in intreaga Europa. In al doilea rand, nimanui nu i-a trecut pana acum prin cap sa-si branduiasca masina cu imaginea poetului national al Romaniei, Mihai Eminescu.Reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane au fost atat de surprinsi ieri la vederea TIR-ului, incat l-au oprit pe loc pe Autostrada Bucuresti-Pitesti pe conducatorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depasise viteza legala si nu incalcase nicio regula de circulatie, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului romanesc, Mihai Eminescu, alaturi de versurile“Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie/ Tara mea de glorii, tara mea de dor!”, iar pe spatele masinii indemnul “Nu uita ca esti roman!”.Gheorghe Vlase ne-a marturisit ca TIR-ul sau este unicat in Romania si chiar o raritate in Europa. “Motorul dezvolta 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro. Sa stiti ca doar patru astfel de exemplare sunt in lume. Unul se afla in Spania, altul in Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu”, ne-a marturisit Vlase.
El ne-a spus ca pentru branduirea masinii a mai dat inca 2.000 de euro. El mai vrea sa faca o alta prelata, de data aceasta cu Stefan cel Mare, cu urmatorul mesaj:“Basarabia n-a fost a mea, ci a urmasilor urmasilor mei!”. Vlase ne-a mai spus ca pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund miscati de mesajele citite, asa cum au fost si cei de la ARR, care l-au si felicitat pentru o asa idee.

oli
oli
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 17 Feb - 21:53

Suspect A facut-o din patriotism? Sau pentru a atrage atentia?
Unii ar face orice pentru asta.
Prea se lauda cu "cheltuielile" pe care le-a avut Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  elis27 Vin 17 Feb - 21:59

E si asta un mod de a-si face reclama
elis27
elis27
4
4

Sus In jos

Mesaj  preotul1 Sam 18 Feb - 10:29

putzina lauda
multa reclama
f.mult ,,venit
se spune ca,,un produs ca sa se vanda, trebuie facuta reclama 7 zile la rand,,
preotul1
preotul1
2
2

Sus In jos

Mesaj  dall Dum 26 Feb - 17:30

[img][/img]
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  dall Dum 26 Feb - 17:42

nu stiu daca trebuie sa ma mandresc cu ea ,dar este o masina buna .
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  dall Dum 26 Feb - 17:52

[img][IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img171/4485/img00226201110091652.jpg][/IMG] [/img]
dall
dall
4
4

Sus In jos

Mesaj  shadow Joi 12 Iul - 20:32

Dall , vezi ca-ti este murdara placutza de inmatriculare Laughing ....si amenda e mareeeeeeeeeee Evil

Masina mea nu este o marca de top , in schimb ii mai trebuie catziva ani si devine ''de epoca'' .Very Happy
Astazi pe cand ma intorceam acasa ...

shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 24 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum